Racusori, la apel! (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare fetelor
si pe mine ma cam doare capul, dar nu-l bag in seama
Menna, bine ai venit . Cum ti-ai petrecut. Vrem detalii.
Am pus ceva poze facute azi,ca tot am promis ca vin cu ceva prospaturi.

poze

Sa aveti o seara placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hehehe..iaca mai bantuiam nitel pe aici. si ce-mi vad ochii? mona cu poze noi. draga mea, trimite si noua pe mail sa punem la album poze recente
pup

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

buna dimineata. ce e linistea asta pe aici? nimeni la apel?
sa aveti o zi buna

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=51" target="_blank">capitolul 13
sper sa fie cu noroc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

M-am linistit Mirela, au ajuns pozele ! Mare minune! Acum ca ma si cunoasteti, v-ati mai linistit.

De maine, raman singura. Sotul pleaca la Suceava. Si se intoarce de-abia pe 1 mai. Are treaba evident ! Partea buna a lucrurilor este ca imi ramane un pat doar pentru mine, in rest plictiseala cronica. Astept cu nerabdare sa plec si eu la Buzau saptamana viitoare. Mi-ar fi placut sa merg cu el, insa va avea un program foarte incarcat si voi ramane mai mult singura, el fiind angajat ca dascal. Asa ca ne vedem dupa Paste.

Fetelor, pe unde umblati la ora asta ? Sunteti ocupate inteleg, asa ca nu va pun absente.

tuturor ! O zi excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Buna racusoarelor!
Multumesc Mirela pentru apel!
Din pacate sunt destul de ocupata si intru f.rar pe desprecopii.
Care sunteti din Iasi? Noi mergem de Pasti (23 aprilie) la socri, in Iasi, si vom sta o saptamana. Mi-ar place sa va cunosc.
Va pup si astept vesti! Promit sa nu absentez prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mirela, multumesc de invitatie! din pacate, desi intru zilnic pe DC, intru ne-logata si doar azi am vazut mesajele pe PM. ma bucur de apel!

IREN, da, si eu am remarcat ca suntem nascute in aceiasi zi! Eu sunt sin 1975. Tu?

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucarenii spune:

Buna ziua racusoarelor. Desi eu sunt balanta m-a atras sectiunea voastra pt ca bebeii mei sunt racusori si atunci cand am aflat ca se vor naste in iulie (08.07.2005) am fost f surprinsa pt ca nu stiam pe nimeni in aceasta zodie si eram tare curioasa cum sunt baietii din iulie. Intre timp m-am mai documentat si am aflat ca de regula racusorii sunt f atasati de familie si mai ales de mame (YUPY!!!) si ca sunt niste copii f cuminti (aici m-am cam panicat pt ca imi doream copilasi nazdravani insa m-am linistit in aceasta privinta pt ca acum, la doar 9 luni, inventeaza deja o multime de nebunii ca sa ne tina ocupati toata ziua). In concluzie eu si sotul suntem balante, cu aceiasi data de nastere (05.10.1979) si avem doi racusori cu aceiasi data de nastere (08.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna racusoarelo!hai ca intru si eu la voi si eu sunt un rac ,care nu merge fffff mult inapoi,da nici prea mult inainte.eu sunt un rac nascut -06.27.1975, daca vreti ,puneti-ma si pe mine pe listuta va rog! sotul este berbec si tititza mea gemeni ,merge nui asa! dar noi ne intelegem super bine !
VA tuk dulce si pe curand!
Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Tot eu uitasem!
HRISTOS A INVIAT MULTA LUMINA IN SUFLETELELE VOASTRE!SI PACE! Roxy si Viki

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput