Fetele din America (64)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana_B spune:
Amuleta referitor la conditional status eu nu prea am auzit de asa ceva, nu se aproba nici o cerere de cetatenie pana nu se rezolva I-751 conditional status de fapt nici nu prea au legatura una cu alta ca teoretic sunt la distanta de un an, daca ei intarzie cu rezolvarea I-751 si ajungi de faci 3 ani, poti sa aplici pentru cetatenie dar tot la I-751 te cheama prima data...sau ma rog, daca in cazul tau o fi mers poate o fi fost mai demult, dar de la 9/11 incoace s-au schimbat multe, sunt in urma cu procesarile de aia am ajuns si eu sa am interviul cu doi ani mai tarziu decat trebuia.
Michelle spermograma ar trebui sa fie inclusa in asigurare si sa nu coste nimic. Primul doctor, obgyn-ul pe care l-am avut l-a trimis pe sotamiu in alt loc ca nu se faceau acolo la cabinet. Acu' la RE le-a facut aici la clinica. Nu stiu daca o fi diferit de la stat la stat.
Sinziana si eu era s-o comit o data, faceam niste friptura la cuptor si de isteata ce sunt si mare gospodina in loc sa pun vin am pus cognac parca sau whisky...a bubuit usa de la cuptor m-am speriat de numa'.
Oana_B
adrienne12 spune:
Fetelor multumesc de raspuns. Am decis sa ma duc la interviu sa vad daca merita schimbarea pt. ca ar fi o schibare majora. Dava viata e scumpa, salariile trebuie sa fie proportionale, asa cum se intimpla in California sau DC... Mi s-a spus ca seamana f. mult cu Anglia si (lucru care nu-mi place) ca e pe snow belt si e frig... off topic: de ce nu ma contacteaza o firma din Cancun ca m-as duce miine?! :-(
ruxij spune:
Problema e ca nu prea am observat ca salariile sa fie proportional cu costul vietii. Poate dau ceva mai mult, dar nu suficient sa acoperi diferenta de cost al vietii si de exemplu io in Boston fara doua sute de mii pe an nu m-as muta. Si nici in California.
ruxij spune:
Sunt mari. Eu nu vreau sa stau cu chirie, vreau o casa cu cel putin trei dormitoare, intr-o zona sigura si de aia trebuie multi bani. Uite cat sunt chiriile in Cambridge, MA:
http://www.rentnet.com/apartments/fyp/search/matchlist.jhtml
Stai ca nu se vede, dar mi-a iesit two bedroom in jur de 2000$ (intre 1700 si 3000 pe luna).
ruxij spune:
Gasii case cu trei dormitoare in Cambrdige, la peste 700 mii, cam un milion ar costa. Cred poate or fi si zone mai ieftine in Boston, dar in principiu e scump.
Llaura spune:
Nu stiu cum sunt preturile in Boston, dar am fost o singura zi in plimbare si e frumos rau de tot.
Poate lumea face ca aici (DC), locuieste prin suburbii?
amuleta spune:
Oana, cred ca vorbm despre acelasi lucru : greencard conditionat de sederea cu sotul prin care l-ai obtinut, doar spuneam ca si el conteaza la numaratoare in aia trei ani pina poti depune pentru cetatenie (din clipa in care l-ai obtinut).
O poza draguta
http://folk.ntnu.no/shane/stasj/pics/humor/div/234.html
Llaura spune:
Lai te rog eu frumos lasa-l la capitolul "frumos" ca peste o luna ma mut la Edmonton (unde sigur e mai frig decat la Boston) si mintea mea nu duce la capitolul "vant inghetat", fiind blocata la capitolul "cum dracu conduc eu in conditii grele de iarna cam opt luni pe an"