Fetele din America (64)
Raspunsuri - Pagina 16
nematics spune:
in CO e in medie $2.35
cit despre mincarea pe avion, Uniteds nu mai da mincare nici pe liniile lungi (Washington-LA; Denver-Washington) de exemplu, iar peste ocean e dezastru cu United!
Lai,
eu stiu ca se obisnuieste in mod oficial sa se adune dosare cu temele si examenele date in anii anteriori (mai ales examenele de calificare pentru doctorat) si sa fie puse la dispozitia celor care au nevoie - cel putin la unele universitati, depinde si de entuziasmul celor care se ocupa de asta - de ce crezi ca nu e bine ca fratiile aduna materialele pentru membrii lor?
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Oana_B spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72734" target="_blank">Capitolul 65
Oana_B
lai spune:
quote:
Originally posted by nematics
Lai,
eu stiu ca se obisnuieste in mod oficial sa se adune dosare cu temele si examenele date in anii anteriori (mai ales examenele de calificare pentru doctorat) si sa fie puse la dispozitia celor care au nevoie - cel putin la unele universitati, depinde si de entuziasmul celor care se ocupa de asta - de ce crezi ca nu e bine ca fratiile aduna materialele pentru membrii lor?
Iuliana, depinde de situatie. Examenele de calificare pentru doctorat se pastreaza de multe ori chiar la secretariatul departamentului - in unele departamente pot fi singurul punct de reper pentru studentii care urmeaza sa dea respectivele examene. Si la undergraduate sunt unele cursuri la care profesorii le permit studentilor - sau chiar ii incurajeaza - sa se uite pe examenele din anii anteriori sa-si faca o idee cum sa se pregateasca sau sa le foloseasca pe post de 'practice exams.' La multe cursuri insa profesorii refolosesc partial sau integral temele si examenele din anii precedenti, si in fratiile de care spuneam se pastreaza aceste teme si examene, precum si solutiile la probleme, astfel incat studentii ajung nu sa le foloseasca ca puncte de reper ci pur si simplu cand primesc o tema depisteaza problemele care au fost date in trecut, copiaza solutiile, si gata. De asta spuneam ca ajunge sa fie un soi de furtishag. (pe undeva e si vina profesorilor care nu se obosesc sa scrie examene/teme noi, dar asta-i situatia).
Lai
nematics spune:
Lai,
banuiam ca asta vrei sa zici - dar atunci e vina profilor; sau nici nu le pasa - uneori studentii sunt asa de zabauci (mai ales pe la sciences) ca si daca le explici cu o zi inainte ce o sa le dai tot curba lui Gauss iese la notare!