Fetele din America (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Tot e ceva, mi-am deschis cont pe monster.ca :-)
Pana acum am amanat, nu sunt acolo, nu pot merge la interviuri, dar cam incepe countdown :-)
Ideea de baza e ca mi-e frig numai cand ma gandesc, dar ce sa fac daca sotului meu i-au iesit afacerile...

Da' chiar renuntati voi la USA? Nu gasiti nimic p'aci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Lunga povestea, am luat tzeapa cu rezidenta de la fostul job al sotului care era de mare rahat eniuei, asa ca a luat job la bani dublu si pozitie ca lumea, dar in Canada. Deci plec cu master, nu am aplicat pt OPT, nu am jucat la loterie anul asta.
Sincer daca nenea Bush deschide calea ilegalilor ma cam oftic, inseamna ca daca vii si respecti legea pamantului esti prost si nu iti cunosti interesul.

Mergi la inceput

Mult succes Laura! Ai dreptate cu treaba cu amnistia, si mie mi se pare nedrept. Noi am reusit sa obtinem green card, dar am trecut prin f. multe greutati pentru a atinge acest scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

corect! pai cred ca cel mai bine ar fi sa-mi pierd si eu pasaportul, sa ma dau ilegala, sa platesc 2000$ amenda si sa fiu "curat si uscat", cu green card daca nu chiar direct cu citizenship??? !!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

My point exactly.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

sa vedeti ce ambuscada o sa fie la granita cu Mexicul, daca se voteaza legea!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Voi vorbiti seriooos? Ca nu m-am mai uitat pe la stiri de citeva zile.
Adica din lege impotriva ilegalilor, ajunge sa semneze o lege care sa le permita si mai multe?!? Pai atunci, in citiva ani o sa slugarim toti pe la hispanici si o sa vorbim cu totii spaniola!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu m-as bucura sa le dea drepturi pt ca datorita lor avem mancare ieftina si nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa o casa daca nu ar mai lucra mexicanii in constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

nu minimalizati monster.com , ca e bun! :-) pentru mine, cel putin, a functionat nesperat. mai e si careerbuilder.com, asa ca succes fetele cu noile joburi si mutari.

Michelle, corect! :-))

Mergi la inceput

Da' daca au acte, oare nu o sa ceara lefuri mai mari si cresc preturile? Eu n-am nimic cu ei, dar e frustrant pentru noi, restul "legalilor" care ne-am chinuit din greu sau care fac pe dracu'n patru si tot nu reusesc sa ia green card.

Mergi la inceput