Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 24
moko spune:
quote:
Originally posted by elara[/]
Moko, felicitari.
Pozici cu rochitza o sa vedem si noi?
ai fost singura care a remarcat post-ul meu. Deja luasem mutritza asta . Sigur ca voi pune cateva pozici cu rochita mea- chiar daca nu va fi de la salon gabriela- e a mea si-mi place tare!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Happiness_4_us spune:
Fetelor va las la palavre, v-am urmarit indeaproape azi, sa aveti o seara placuta si pe maine.
Pupici.
Nana Motoc
krelia spune:
quote:
Originally posted by mokoquote:
Moko, felicitari.
ai fost singura care a remarcat post-ul meu. Deja luasem mutritza asta
fata..io nu mai cer poze...ca p'orma risc sa devin nesimtita...io vreau sa vad..da' de aratat nua rat..stiti voi ...dar...va tin la curent...urmeaza sa...se cumepre bilet pt germanica ..acusha cush
(dar, dk tu vrei s-o arati ..io ma uit!
nu mai fii supi!!!...ca n-ai de ce!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Da' cine a zis ca tr sa fie de la Salon Gabriela? Rochitza ta de mireasa e frumoasa-frumoasa (sunt sigura) INDIFERENT de unde ai ales sa o cumperi, fiindca e a ta si ti-a placut (mai inainte de oricine altcineva, mire, sora, mama, cumnata....) TIE!
Ete a mea e de la White Lady, sunt f multumita de ei, norocul meu ca nu mi-au facut probleme (cum au patzit Rallu si Tigrutz) cu cei de la Creal...
Ba au fost super amabili, chiar foarte foarte draguttzi (sotz si sotzie), mi-au mai trimis inca 3 voaluri (2 o data [pardon..odata] si apoi inca unul) ca sa-si aleaga "nehotarata si confuza" viitoare mireasa... si inca m-au si asteptat mai mult de 1 luna fara sa imi dea nici macar 1 telefon (desi aveau si nr meu si pe al viitorului mire).
Eu am numai cuvinte de lauda la adresa lor (chiar daca dupa ce mi-au stramtat corsetul a ramas o bretelutza mai largutza nitzel......o rezolv eu cumva).
Saaaauuuuu aveai tu un vis cu Salonul Gabriela?
quote:
Originally posted by mokoquote:
Moko, felicitari.
ai fost singura care a remarcat post-ul meu. Deja luasem mutritza asta . Sigur ca voi pune cateva pozici cu rochita mea- chiar daca nu va fi de la salon gabriela- e a mea si-mi place tare!!!
au mai ramas...
poze
Kreliuzt, am corectat. Era vorba de nota Da' te-ai prins tu...
Baaaa, cand am facut corectura, ...am mai adaugat ceva........cu o anumita culoare.... ...ca desi avusesem pe limba sa mai adaug ceva, uitasem cand am dat send la mesaj.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
moko spune:
quote:
Originally posted by krelia
fata..io nu mai cer poze...ca p'orma risc sa devin nesimtita...io vreau sa vad..da' de aratat nua rat..stiti voi ...dar...va tin la curent...urmeaza sa...se cumepre bilet pt germanica ..acusha cush
(dar, dk tu vrei s-o arati ..io ma uit!
nu mai fii supi!!!...ca n-ai de ce!!
nu sunt supi!!
au mai ramas...
poze
elyanne spune:
quote:In octombrie e posibil sa fie frig, insa nu e ogligatoriu... noi am fost la nunti pe 1 si 2 oct. 2005 si am fost in rochie cu bretele.
Originally posted by Naty
Su cu scuze ca ma lungesc,
mai vreau sa va cer o parere - august sau octombrie?
As opta pentru octombrie ca e luna in care s-a nascut bebelina mea, dar n-o fi prea frig?
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
In august ai cele mai multe sanse ca multi din invitati sa fie in concediu, ca asa e romanu'... isi iau toti concedii in august... si e posibil sa faceti nunta cu jumatate din invitati.
Eu, personal as alege octombrie... daca tot ai vrut sa ne dam cu parerea... o spun si eu pe a mea... deci, parere proprie si peronala... sper ca nu supar pe nimeni.
kateryna spune:
Naty si eu zic octombrie. Noi am avut cununia civila anul trecut pe 15 octombrie si a fost foarte bine. Am avut totusi o capa de blanita, dar a fost mai mult decorativa Vreau sa iti spun ca si la 2 jumate noaptea cand s-a terminat petrecerea inca se mai putea sta la maneca scurta afara.
Nunta noastra
ciciep spune:
Helou fetelor!
Iaca am ajuns si eu pe acasa, dupa umblat prin oras timp de vreo 5-6 ore!!! Acum stau cu picioarele in sus, dupa ce le-am tinut vreo 15 minute in apa fierbinte cu sare de baie...Insa nu asta era treaba, iata ca dupa atatea cautari, vreo 6 probe de rokitze de mireasa, AM GASIT-O!!!! Si imi vine turnata, mie la tonajul meu, va dati seama??? SI e asa de frumoasa si, mai ales, de speciala si de diferita fata de restul de prin oras....ca-i a mea, deh! Mai trebuie sa-i puna un fel de bretelute pe langa gat si vineri ma duc sa o iau acasa (de fapt sa o duc la mama). Si eram cat pe ce sa-mi iau si rokitza de cununie civila (rosie cu trandafiras) dar imi era putin stramta si mi se vedeau shuncile...Iar eu astazi plecasem doar in "prospectare" de piata, nici nu ma asteptam sa gasesc atat de repede si pe masura mea!
Poze, nu va suparati pe mine, dar nu o sa pun, o sa ma vedeti in Ziua Z doar, pt ca mitzicul meu mai intra pe aici sa citeasca si nu vreau sa o vada....Pssst, o sa fie surpriza totala...
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Helou fetelor!
"rokitze de mireasa, AM GASIT-O!!!! Si imi vine turnata, mie la tonajul meu, va dati seama??? SI e asa de frumoasa si, mai ales, de speciala si de diferita fata de restul de prin oras....ca-i a mea, deh!
Felicitari pt rochitza ... si normal ca e frumoasa... doar e a TA
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
moko spune:
quote:
Originally posted by elara
Da' cine a zis ca tr sa fie de la Salon Gabriela? Rochitza ta de mireasa e frumoasa-frumoasa (sunt sigura) INDIFERENT de unde ai ales sa o cumperi, fiindca e a ta si ti-a placut (mai inainte de oricine altcineva, mire, sora, mama, cumnata....) TIE!
Ete a mea e de la White Lady, sunt f multumita de ei, norocul meu ca nu mi-au facut probleme (cum au patzit Rallu si Tigrutz) cu cei de la Creal...
Ba au fost super amabili, chiar foarte foarte draguttzi (sotz si sotzie), mi-au mai trimis inca 3 voaluri (2 o data [pardon..odata] si apoi inca unul) ca sa-si aleaga "nehotarata si confuza" viitoare mireasa... si inca m-au si asteptat mai mult de 1 luna fara sa imi dea nici macar 1 telefon (desi aveau si nr meu si pe al viitorului mire).
Eu am numai cuvinte de lauda la adresa lor (chiar daca dupa ce mi-au stramtat corsetul a ramas o bretelutza mai largutza nitzel......o rezolv eu cumva).
Saaaauuuuu aveai tu un vis cu Salonul Gabriela?
nu aveam niciun vis cu salonul Gabriela (dar, ca tot omul, si eu am cateva mari simpatii pentru modelele lor). Pot spune ca rochia de mireasa pe care o voi cumpara nu seamana nici pe departe cu ce credeam eu ca voi purta.Dar, tinand cont ca toata nunta se face dupa dorintele si poftele mele, am acceptat intr-o doara sa probez si o rochie asa cum visa dragul meu drag sa am...si m-am indragostit iremediabil !!..si nu atat de rochie cat de mine in rochie... parca am fost nascuta sa port modelul ala..probabil ca tuturor ni s-a intamplat la fel, asa ca imi intelegeti starea de beatitudine!!
cat despre rochia ta...cunosc toate amanuntele inca de cand le-ai postat prima data- chiar daca nu scriu zilnic, miezul noptii ma gaseste de cele mai multe ori pe forum, pentru a recupera ceea ce in timpul zilei nu pot citi!
pupici tututror si....
spor la pregateli!!!
au mai ramas...
poze