Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 21
krelia spune:
Cumiiiiii...io aduc plita!!!...tu vii cu tigaia, cognacoasa aprinde focu' si bentitzoasa tine de sase sa nu vina Cosmin !!!
Tre sa linsam blonda!!!!! numai maine!! ..ca dup'aia...o iubim iar!
quote:
Originally posted by dyadyaquote:
Originally posted by SunSmile
ZUZETELOR!!!!!
Dya....da' tii cu Steaua maine, da? Ca altfel, la urmatoarea sedintza de gatit, promit sa fac ceva fierbinte si tare ca sa te friga!...intre ochi
Uite aici mostra de raspuns politically correct: maine tin cu Roamnia, si indiferent cine va castiga eu o sa ma bucur si indiferent cine va pierde o sa-mi para rau pentru ei!
daca vrei sa intru si in alte detalii, apuca-te de pregatit ceva fierbinte!
Iar la cat sunt de impartiala maine, mai e cazul sa-ti spun ce combinatie de culori ma defineste?!
Dar eu plec acum la scoala, asa ca ma astept sa vin disera acasa si sa gasesc pe aici kilograme de rosii-albastre aruncate spre mine!!!
Diverse pentru nunta
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by dyadyaquote:
ZUZETELOR!!!!!
Dya....da' tii cu Steaua maine, da? Ca altfel, la urmatoarea sedintza de gatit, promit sa fac ceva fierbinte si tare ca sa te friga!...intre ochi
Uite aici mostra de raspuns politically correct: maine tin cu Roamnia, si indiferent cine va castiga eu o sa ma bucur si indiferent cine va pierde o sa-mi para rau pentru ei!
daca vrei sa intru si in alte detalii, apuca-te de pregatit ceva fierbinte!
Iar la cat sunt de impartiala maine, mai e cazul sa-ti spun ce combinatie de culori ma defineste?!
Dar eu plec acum la scoala, asa ca ma astept sa vin disera acasa si sa gasesc pe aici kilograme de rosii-albastre aruncate spre mine!!!
Diverse pentru nunta
Hai ca m-ai facut sa rad si eu un pic
Da las ca te prindem noi la un coktail ros-albastru....
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
krelia spune:
You drive me craaazyy......
balkina, sa fie intr-un ceas bun pentru nunta dp 20 august!!
cat privestea cea a fratelui tau geaman..nush ce sa zic...teoretic..dupa canoanele bisericesti..am impresia ca nu iashte voie (stii tu..nasii = parinti spirituali => tu, mama fratelui = sort of incest...nu?)
intreaba si tu un preotzel ...si vezi ce-ti spune...daca n-or gasi si n-or gasi pe nimeni..iar voi veti fi ultima varianta...
26 august 2006
Alynutza spune:
Am si eu nevoie de un sfat, please
Cele care v-ati facut singure marturiile, cum ati procedat cu taierea organzei? Am auzit ceva de taiat cu foarfeca incalzita... Incalzita cat? Si cum?
Eu azi ma duc sa cumpar voal si paspol bleu sa-mi confectionez voalul. Am renuntat la ideea de dantela pentru ca rochita e si asa incarcata si nu am sanse sa gasesc dantela care sa semene macar (darmite sa fie identica) cu cea de pe rochitza. O sa achizitionez si ceva dantelutza + voal (nu tul, voal) pentru a confectiona un neglige care sa-l lase pe iubi in noaptea nuntii. Sper sa-mi reusesca .
La capitolul realizari mai pot adauga tortul, ca am fost ieri sa vorbim de principiu. Atata pot sa spun ca va fi super bun, combinatie de mousse ciocolata cu lamaie-portocala, si noi vom avea tortul miresei plus mini-tortuletze personalizate pentru fiecare invitat in parte. O sa ne coste ceva, dar produsele folosite de tanti respectiva sunt 100% si de calitate impecabila. In plus, pana la nunta noastra ne-a promis ca va gasi o solutie sa nu avem artificii la tort. Era nemultumita ca intotdeauna artificiile lasa scrum pe tort si miros urat. N-am putut decat sa-i dau dreptate. Asteptam sa vedem ce solutie va gasi.
tigrutz spune:
SunSmile, promit ca o sa am grija, o sa fiu cumintica, cumintica cum nu s-a mai vazut....
Balkina, pe mine ma cununa fratele meu, nu ne-a zis nimeni ca ar fi vreo problema. Din cate stiu eu, doar parintii nu te pot cununa, in rest, orice ruda....
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by balkina
Fetele, care stiti... daca nasesc propiul frate (care mai e si geaman) are ceva? Eu stiu ca nu!
Care stiti..lamuriti-ma si pe mine, please!
Pana una alta sunt nasica de 20 august 2006.
Nu este nici o problema, te asigur ! Si... felicitari !
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Cele care v-ati facut singure marturiile, cum ati procedat cu taierea organzei? Am auzit ceva de taiat cu foarfeca incalzita... Incalzita cat? Si cum?
Si eu am facut marturi din organza... dar le-am taiat normal ... nu am incalzit foarfeca... chiar nu stiam...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Uite aici mostra de raspuns politically correct: so, m-am saturat si plictisit sa ma "cert" cu toata lumea pt echipa mea de suflet. Am invatat sa respect parerile fiecaruia atata vreme cat sunt exprimate decent! Deci...fie ca cei mai buni sa castige! Si fie ca invingatorii de maine sa fie si finalisti pe 10 mai. Romania are nevoie sa-si mai "spele" imaginea si sportul e o solutie buna!
Din partea mea...succes fetelor la pregatiri!
Succes celor mai buni baieti...stelistilor..maine seara!
p.s. mi-ar fi placut sa vad rapidiste sau steliste pt ca asa simt si nu pt ca tine sotu, tata, socru, cumnatu, vecinu cu respectiva echipa....asta asha k rautate!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
krelia spune:
quote:
p.s. mi-ar fi placut sa vad rapidiste sau steliste pt ca asa simt si nu pt ca tine sotu, tata, socru, cumnatu, vecinu cu respectiva echipa....asta asha k rautate!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
io mi-s stelista din fasha buueei...doar ti-am zis ca ma nascui cu nocturna de pe ghencea in oki
26 august 2006
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by andreea_trendquote:
Originally posted by Alynutza
Si eu am facut marturi din organza... dar le-am taiat normal ... nu am incalzit foarfeca... chiar nu stiam...
Nunta noastra
Poze
Si nu s-a desirat materialul? Ca eu asa am auzit ca se desira... Eu vreau sa fac o fata micuta de masa, care sa vina peste cea alba pe masuta pe care vom aseza "place card"-urile. Si mi-ar fi mai usor asa decat sa stau s-o tivesc, mai ales ca trebe facut ceva subtire si finutz, ca materialul.
si multumesc.