The best of aug-sept-oct 04 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
Sanziana sanatate!
Adela imi pare tare rau ca aveti probleme!
Si eu i-am dat Calciu Pharco cu mult succes.
Fetele, Dodo cred ca e unicat - ii place tare mult sa ia medicamente "bobo" cum le numeste. Ne alearga prin casa "bobo", "bobo" sa-i mai dam. Cel putin dupa vigantol e topita, face "ahhh" cu multa placere dupa ce-l ia.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ellen spune:
Nature, Alexuta mea la o saptamana dupa ce s-a lasat de suzi a inceput sa bage degetul in gurita, dar numai ziua. Cand doarme nu are nici o problema. Asa ca i-am tot zis sa nu-l mai bage in gurita ca e cahh si acum imediat dupa ce baga degetul in gurita vine la mine si imi arata degetul si zice cahhh. Face asa de vro 3-4 ori dupa care ii trece. Eu suspectez ca o cam mananca gingiile si din cauza asta face asa. Are gingiile in dreptul caninilor foarte umflate.
Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Daca ii scoti degetelul din gurita in timp ce doarme il pune la loc?
marlen_b spune:
Fetelor, nu am mai intrat pe forum de o gramada de timp. Am vazut ca inca figuram pe listuta. Multumim!
Andreas a facut 1 an jumate, are 8 dintisori si 3 maselute si este un scump. Ca de altfel toti ingerasii din listuta noastra.
Eu sunt 21+; astept cu nerabdare sa aflu maine la eco ce am in burtica, desi eu stiu ca este fetita! Maine voi avea confirmarea.
Nu am reusit sa-l dezvat de suzeta. Voi cum ati facut?
Daca vreti sa vedeti poze cu voinicul meu in costum si papion, intrati pe www.andreas.myou.ro.
Va pupam pe toti,
pufymic spune:
Raluca ce fetita cuminte ai! Nici Alesio nu face figuri la Vigantol ca s-a obisnuit cu el si deja e "rutina"!
Marlen felicitari pentru bb din burtica!Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos!
Superbe pozele cu fotomodelul tau!
Pupici!
Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
danina spune:
Cristia si eu astept secretul cu dormitul singura noi dormim numai in companie si ziua.
Marlen uau ce cavaler frumusel sa iti traiasca si bb2 asteptam vesti.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
Naty spune:
daaa, ca de obicei, scrie fata un mesaj lung catre surate, vrea sa-l trimita si se inchide DC+ul!
Marlen felicitari pentru bb2!
Ioana, am vazut o burticuta tare dragalasa. Alesio tre sa se ia de mana cu Dodo ca si ea umbla cu pantalonii in vine.
Sa sti ca inca n-am facut rost de nr. ala de telefon.
Ellen am vazut-o si pe Alexuta tare harnicuta.
Cristia BRAVO!!! Asta da realizare! Sigur ca vrem sa stim si noi cum ai reusit!
Patrice, si eu caaaant la culcare. Fie-mea adoarme cu mine in pat intotdeauna pe ritmurile aceleiasi melodii – nu inchide ochii pana nu prestez melodia cu pricina.
Despre mancare nu prea am ce sa va zic, ca eu am in privinta asta idei mai invechite, asa ca Dodo papa destul de putin variat – pure de legume sau cu carne; spanac cu rosii si ou, mamaliguta cu branza si smantana, dovlecei umpluti, peste cu dovlecei sau cu orez, pilaf si cam atat pentru pranz.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
susulina spune:
ana_a-asa e si Alexandra nu vrea de manuta si ar merge numai in directia opusa mie.I-a trecut tusea puiutului? Alex n-a tusit niciodata pana acum si nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.Sanatate multa!
danina-multumesc de urari.Nu prea stiu cum sa fac sa pun poze.
sanziana72-Alexandra are 8 dintisori si 4 maselute.Dar stiu ca nu sunt probleme daca apar mai tarziu.Si Alex cu atatia dintisori nu vorbeste atat de mult pe limba noastra ca puiul tau.Abia o astept si pe ea sa spuna mai multe.Si sa va faceti bine repede.
cristia-nici nu stii ce interesata sunt de strategia ta.Si mai ales sa-mi spui daca vrei si cum ai reusit sa-ti intarci puiul.Alexuta mea doarme cu mine si papa laptic toata noaptea de la mami.Oricum felicitari pentru reusite!
nature-deocamdata Alex adoarme la san in 5 min ,iar daca se intampla totusi sa n-o ia somnul asa,se foieste ceva timp si adoarme.Eu ma fac ca dorm.Dar cred c-o sa am si eu probleme cand o voi intarca.Nu vrea in brate sau pe picioare.Si ma gandesc la voi n-o fi prea tarziu pentru suzeta?Iar cu degetul in gurita noaptea nu stiu ce sa zic, dar ziua daca e sa n-o certi sau sa-i atragi atentia prea mult ca mai rau o sa faca.Mai repede ii spui sa faca ceva sa uite de degetel.
marlen_b-sunt sigura ca v-a fi fetita daca asa va doriti si voi.Sa ne spui maine ce e.
Si mi-ar placea si mie in listuta.Am uitat sa spun in prima postare ca Alexuta a avut la nastere 3.400g si 49cm.Multumesc.
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
georgiana.david spune:
Cu scuze pentru intarziere, LA MULTI ANI RAMONEI!
Am lipsit pentru cateva zile pentru ca am plecat urgent la Deva la o inmormantare, la cel mai bun prieten al tatalui meu care mi-a fost ca un tata.
Naty vreau si eu detalii, te rog, despre cazarea la mare.
Ioana faina burtica ai! Pupici.
anielas spune:
Neatza fetele!
Geo-condoleante
Marlen_b-asteptam sa ne spui cat de scumpi e fetitza din burtik . Andreas e frumos foc ..chiar de revista
Cu somnicul si eu am procedat la fel ca Pufy-lasat sa planga putintel...iar acum doarme singurica in camera ei..cu un bibi cu ceai sau laptic..avem sear aun ritual de culcare..pupacim papushele din dormitor si le spuneam noapte buna, ne alegem una din dulap cu care vrem sa dormim..o aruncam in patut..pupacim pe mami si pe tati de noapte buna si apoi la somnic cu noi
Se pare ca azi vom sta in casa..la cat de urat e afara...as ac apoate o sa fie activitate mai intensa pe forum
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat