vreau sa-mi inscriu fetita la gradinita, si am fost sfatuita ca sa aleg o gradinita aproape de casa, iar cea mai aproape de mine este gradinita 233, de pe str. perte antonescu.Astept opinii despre aceasta gradinita
Buna.Eu am aici baietelul in ultimul an.Am fost destul de multumita.sint bine supravegheati,mincarea e buna si se ocupa si sa-i invete ceva.bine,nu ca la o gradi particulara,dar se straduiesc.Daca mai gasesti locuri(ceea ce nu prea cred,decit sa mergi cu un pachet consistent),eu te sfatuiesc sa-ti duci copilul aici.daca vrei mai multe amanunte,intra pe mess-ul meu motanicafrumusica2.Eventual,poate te ajut si cu inscrierea,ca sigur nu mai gasesti locuri.Pe mine ma cunostea directoarea de cind era educatoare(si eu am facut gradi aici si am 32 de ani),si abia m-i l-a acceptat.La inceput l-am avut o luna pina la ora 13,abia apoi l-a lasat la progr prelungit.deci,cum ti-am zis,daca vrei mai multe detalii intra pe mess,si ma poti intreba ce vrei sa stii.Te ajut cu placere.O SEARA BUNA.
daca e vorba de gradinita din spatele policlinicii Nada Florilor, mi se pare cea mai grozava gradinita din sectorul 2