Memoirs of a Geisha
Raspunsuri - Pagina 4
motanik spune:
Eu am citit-o in engleza, habar nu am daca a fost tradusa.
Am terminat-o aseara si stateam cu sufletul la gura sa vad ce se intampla cu Chairmanul.. Cred ca nici nu ma mai asteptam la asa final pt ca pe parcursul lecturii nu am avut nici un indiciu pt ceea ce s-a intamplat in sfarsit. Dar presupun ca daca aveam nu mai era asa frumos..
O recomand cu drag. Acum urmeaza sa vad filmul pt ca sunt curioasa sa vad daca Sayuri si Nobu si Mameha si Hatsumomo si Dr. Crab si Pumpkin si toti din imaginatia mea corespund cu actorii alesi pt ecranizare.
--------------------
Andra
Victoria spune:
Zeynat, multumesc mult de tot.
Fetele din RO, cum ati facut rost de film, as vrea mult sa-l vad si eu, am cautat CD-ul pe oferte si nu l-am gasit.
Va rooogggg,
V
veni, vidi, Victorie!
osna spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
N-am vazut filmul, dar am citit cartea........ superba! Mi-a placut atat de mult, incat dupa ce am terminat-o mi-a fost greu sa incep altceva.
Sper ca filmul sa fie cel putin la fel de bun.
Apropo - carte este scrisa de un barbat.
Gabi
am vazut si eu filmul saptamana trecuta,foarte mult mi-a placut.
GABI imi poti spune cat costa cartea si cine e autorul,as vrea foarte mult sa o am si vin peste o luna in romania,poate gasesc sa o cumpar.
osna spune:
tot eu:este cumva scrisa de Lesley Downer(am vazut ca anul trecut a aparut o carte la editura Humanitas care se cheama Gheisa) dar e scrisa de o femeie.
mika12 spune:
Cartea e scrisa de Arthur Golden, iar titlul original este "Memoirs of a geisha" (in spaniola "Memorias De Una Geisha", iar in franceza "Geisha").
helga spune:
Si eu am vazut filmul, sincer, ma asteptam la mai multe. Am iesit din sala cu un sentiment de neimplinire, parca nu a fost integru, sau un pic banal. Nustiu, sper sa citesc cartea si sa vad altfel povestea.
Un lucru bun a fost ca am inteles cite ceva din cultura japoneza...
ellaalba spune:
In aceeasi idee ar fi interesant sa punem aici orice alte lecturi sau vizionari in acelasi spirit.
Mie una mi-ar placea!
Gabrielama spune:
Osna,
nu stiu daca au tradus cartea in romana, eu am citit-o in engleza; este scrisa de Arthur Golden.
Pentru fetele din Ro care vor cartea in engleza, se gaseste la librariile Salinger (din Marriott si Hilton).
Astept cu nerabdare sa vad si eu filmul...... candva, cand o sa am timp.
O seara buna!
Gabi
Laura _Oprescu spune:
Apropo de ce propunea cineva mai sus(sa expunem idei si despre alte filme)..maine apare Narnia ...asa ca avem de vizionat..se pare ca filmul e superb...
motanik spune:
quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
Apropo de ce propunea cineva mai sus(sa expunem idei si despre alte filme)..maine apare Narnia ...asa ca avem de vizionat..se pare ca filmul e superb...
Laura
Am vazut Narnia la lansare aici. Cartile lui Lewis nu le-am citit asa ca nu pot compara ecranizarea cu scrierea...insa pot sa iti spun ca imediat dupa ce am iesit din sala am vrut sa il revad.
Azi s-a lansat aici si dvd-ul original si vreau neaparat sa il iau, desi am deja o versiune pirat. E super, peisajul e mirific...povestea te face sa te simti iar copil.
--------------------
Andra