Memoirs of a Geisha
Un film fascinant pentru cine gusta atmosfera asiatica. Si-un film despre educatie, rabdare si bun simt. Foarte frumos....despre feminitate si frumusete!
Raspunsuri
Gabrielama spune:
N-am vazut filmul, dar am citit cartea........ superba! Mi-a placut atat de mult, incat dupa ce am terminat-o mi-a fost greu sa incep altceva.
Sper ca filmul sa fie cel putin la fel de bun.
Apropo - carte este scrisa de un barbat.
Gabi
adameasca spune:
Da, un film tare frumos. L-am vazut cu mare placere zilele trecute, cartea n-am citit-o.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
MaryP spune:
Da, intr-adevar...un film minunat. Delicat si senzual.
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
ooana spune:
Tocmai am cumparat cartea...si ma apuc sa o citesc dar am auzit numai impresii bune legate atat de carte cat si de film!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ionica spune:
Am vazut filmul,
a fost exact asa cum imi inchipuiam,minunat ,cuvintele mele nu sunt suficiente pentru a lauda acest film,
Am iesit din sala plangand asa de frumos s-a terminat ,un happy-end cu lacrimi!!
Sa fie si de la hormoni lacrimile???
16
khristin spune:
Eu am auzit de film, dar vreau sa citesc cartea intai, care am auzit ca e dementiala ...asa e fetelor care ati citit-o? Ca tocmai am pus-o in 'hold' la bibilioteca...Aaaaa si btw, cine a vazut filmul 'Pavilion of Women'? Atmosfera tot asiatica, vi-l recomand, merita!!!!
Cristina
noi si poze mai noi
godzila spune:
Un film de exceptie. Foarte fain realizat..parca ma aflam acolo.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
lilanda spune:
Sint sigura ca va stric dispozitia, da' pe mine, filmul asta nu m-a impresionat deloc. Subiectul mi se pare mult prea dramatic accentuat, actrita nu convinge, iar decorurile mi se pare rupte din filmele lui Kurosawa, ceea ce zau ca, din punctul meu de vedere nu da bine...adica, mi-e greu sa cred ca, in citeva sute de ani, arhitectura oraselor japoneze, fie ele si mici, nu s-a schimbat deloc!!!!
Ceva lipseste din filmul asta!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
AYUMI spune:
Nici pe mine nu m-a impresionat acest film;chiar daca il asteptasem cu sufletul la gura pt. ca actorul meu preferat Watanabe Ken apare in rolul principal.Pe aici,prin Japonia a disparut destul de repede din cinematografe,nu a avut un mare succes.
Cat despre actrita din rolul principal,cred ca stiti ca este chinezoaica.Datorita acestui fapt,filmul cica a fost interzis in China.
Mi-au placut foarte mult costumele,muzica si decorurile.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118