Clubul nurorilor (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Raza de soare spune:
saru'mana, buni! ooooof.. si eu trebuia sa plec la 4... fir'ar delegatia lor sa fie!!! ce, nu-si pot pune singuri cafea? am vb cu fem de servici, care e si buktareasa cateodata, sa stea ea... k asa a zis sefu', sa ne alegem.. cine sta..si normal k a apucat sa vb sefa cu ea si "ii pare rau k nu ma poate ajuta"...si uite cum fac ore suplimentare...iar ea se duce la barbat aksa...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
cherry22 spune:
Razuca, nu te mai vaita atat, ca eu stau pana la 18.30
Bunicuta, sunt convinsa ca vei fi o soacra buna, altfel nu ne intelegeam noi asa bine.
Fana, si tu o sa fii o soacra buna, ca altfel vei avea de-a face cu noi, care suntem niste nurori reeeleeee
Alynutza, o dupa-amiaza frumoasa!
Sun, sper sa nu te chinuie prea rau dentistul. Ne auzim maine.
Flavia, iar esti cu musafiri. Sper sa te distrezi.
Alynutza spune:
Cherry, dar tu atat ai programul (sper ca nu vorbesc aiurea).
Nici mie nu-mi convin orele suplimentare, mai ales la noi la romani, unde lucreaza angajatul munca voluntara dupa program. Ce sa-i faci, m-au invatat rau americanii, acolo plateau 1 data si jumatate toate orele suplimentare. Sa vezi ce te controlau sefii sa nu stai peste program daca nu-i necesar....
Sa nu te supi pe mine...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Ba ma vaiet, k sunt la dracu-n praznic, la 25 km de casa.. tocmai in Pipera-Tunari...si nici n-am cum sa-l anunt pe puiu sa vina sa ma ia, k mi s-a decarkt telefonul si de la birou n-am voie sa sun...sau makr sa stie k ajung tarziu...
Foto
camelia72 spune:
Muaaaama,fetelor,da' ce-ati mai scris...Am lipsit si eu putin pana mi-am hranit copiii si culcat miniplodu' si ati inceput si capitol nou...
Bravo,cherry,te-ai descurcat bine cu deschiderea capitolului...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
fannna2003 spune:
voi v-ati gandit la ceva pacaleli de 1 aprilie?
atunci e ziua lui fratemiu...tre sa merg la el
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
cherry22 spune:
Alynutza, glumeam. Eu atat am programul, foarte rar stau mai mult.
Razuca mama, dar tu la ce firma lucrezi, de nu poti da un telefon cand ai nevoie? Hai, nu mai fi suparata, uite niste de la mine, sa te mai inveselesti putin.
fannna2003 spune:
ia uitati ce am gasit:
Impreuna cu baietii din scara am pus la usa unui vecin nesuferit un cacat pe care l-am acoperit cu un ziar. Apoi am dat foc ziarului, am sunat la usa si am fugit. Primul lucru pe care l-a facut vecinul cand a deschis a fost ... sa stinga focul
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
clauf1000 spune:
postez si eu PENTRU la soacra NEBUNAca orice fata zic:a mea e cea mai a naibii. si ma enerveaza la culme ca in fata sotului se comporta ca o mironosita, ca cel mult si-a dorit ea o fata...sa-i zic mama...etc. iar cand ramanem amandoua imi spune ca prefera ca fiul ei sa se insoare cu nu stiu cine a nu stiu carei prietene.sa nu te nevrozezi? ultima oara mi-a zis ca intelelge de ce fiul ei face ce zic eu sau macar ce hotaram impreuna. pt ca ne culcam amandoi(de parca asta ar fi ceva ciudat). eu m-am enervat si i-am zis ca asa e, dar tot eu sunt cea care ii spal chilotii... si suntem casatoriti de aproape 10 ani.... ziceti si voi. sa nu bati o femeie ca asta?
marinar spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by cherry22
Ba ma vaiet, k sunt la dracu-n praznic, la 25 km de casa.. tocmai in Pipera-Tunari...si nici n-am cum sa-l anunt pe puiu sa vina sa ma ia, k mi s-a decarkt telefonul si de la birou n-am voie sa sun...sau makr sa stie k ajung tarziu...
Foto
hai ma razuca si nu poti sa dai macar un tel fffff scurt, ca doar e urgentza?????? cum sa te ajut eu?????
marina
pozici