Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Noi de la Miniblu am luat in decembrie un Chicco Trio (scumpicel), cind am cumparat si multe alte produse de care aveam nevoie pentru bebe, asa ca am avut reducere de 15% pe carucior si citeva altele.

Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza fetelor
ANDIAROO,DECI SI VOI AVETI PB CU VOMITATUL...NASOL...dani a vomat o gramada azi noapte,pe la 5 dimineata urla de colicii...iar ieri l-am pescuit de o manutza inainte sa pice cu fata de parchet.am zis ca fac infarct...dormea pe burtica pe canapea si am pus un scaun langa el.m-am dus la baie si cand vin,se indrepta cu capul spre podea,impinsese scaunul...
va pup pe toate,ca azi imi vin musafirii,pana luni,nush daca mai intru(sper sa rezist eroic)

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

La mine a venit bunica-mea in vizita, a stat 2 ore si ne-a dar programul peste cap astfel incat bb a inceput sa urle de somn si cu chiu cu vai a adormit acum la mine in brate. mi-e si frica sa incerc sa-l pun in pat! Imi pierd mintile!

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece nr. 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare secta!
Eu nu am mai intrat aseara ca am fost in doliu dupa meci,(a fost prima data in viata mea cand am tinut cu Rapidul) Cristi a fost si el suparat si m-a luat la 11 m ca iar pierd noptile si dupa aia nici nu ma pot da jos din pat de somn. Nici de telenovela nu mi-a ars, am stat si am vazut-o doar din obisnuinta, dar eram prea necajita. Las ca poate e mai bine in retur. Acum sa va zic o faza, ca o mama denaturata ce sunt il las pe fi-miu sa se uite la TV, asa ca si aseara s-a uitat cu noi la meci. Si am observat o chestie super, de fiecare data cand se uita Razvan la meciurile Stelei, Steaua face egal. La ultima etapa din divizia A, a dormit copilul si a batut Steaua. Ma intreb ce sa fac cu el joia viitoare, ca daca ar face 2-2 l-as pune sa se uite, altfel....

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani pentru Diana si Razvan Nicolae!
Salutare tuturor ! Nu am reusit sa intru mai devreme ca am fost in oras, cu bebe cu tot, sa depunem dosarul la primarie pentru indemnizatia pentru cresterea copilului. Binenteles ca pentru a doau oara trebuie refacuta adeverinat de la servicu, ca m-am enervat de am vazut negru in fata ochilor, ca nu au specificat clar perioada de cotizatie la CAS de parca nu coincide cu perioada in care am fost angajata mai ales ca lucrez la o institutie publica . L-am tinut si pe bebe in marsupiu de nu mai putea de cald saracul....
Acum tot atipeste si se trezeste iar in loc sa doarma cum trebuie si el saracutul nu face de astea decat daca e f agitat.
Ioana si Alain se uita la televizor prapaditul ca trebuie sa am grija atunci cand il adorm sa nu fie in aria lui vizuala ca eu tot astept sa inchida ochisorii si el sta linistit si se uita la tv.
Pentru bebelasii care au facut vaccin am auzit ca e bine sa lepui o compresacu apa statuta la piciorusul in care s-a facut vaccinul, eu i-am pus lui Alain.Pe el nu l-a durut piciorusul dar nu stiu daca compresa a avut vreo importanta. V-am zis asa ca titlu informativ.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ingrid, tu ce vaccin i-ai facut ca noua ne-au facut 2 injectii. Am facut Pentaxin (cel platit ) dar cica mai trebuia facut separat si antihepatiticul ca Pentavaccinul nu-l contine.
Silvi

Mergi la inceput