Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce s-a deschis robinetul...se vede ca-i gata meciul!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Eu pedalez cu o mana la carucior...sta si se holbeaza la mine ,suzeta a aruncat-o...In patutz daca am pus-o e jale...am incercat si cu Mozart, dar a inviorat-o ,a inceput sa priveasca tavanul si cele patru coltzuri ale camerei asa ca am revenit la carucior...
Si cand ma gandesc ca pana mai ieri la 20 max 21 era cazuta la datorie! Hai ca ieri a fost eclipsa,azi n-a avut parte de baie...adevarul e ca a dormit ziua si ieri si azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

salut la toata lumea.
Acum aparem si noi, numai ce o pusai pe Selin in pat. Seara are colici si se linisteste asa de greu. Facu si de vreo doua ori kk si in sfasit e liniste. cine stie cat??, ca David e din nou bolnav azi nu i-a scazut sub 38 febra, la doua ore dupa paracetamol avea 39.2 si asta la ora 10.30 de dimineata. Cat o face la noapte?? altceva nu are nu-l doare nimic doar ii curge nasul.. Acum s-a bagat la mine in pat profita ca tata-su nu e .
Azi am fost si eu la controlul de 6 saptamani. E totul in ordine.
Azi am mai facut ceva poze dar sper ca maine sa reusesc sa le pun.
Acum ma duc sa strang rufele, si a mai strang de pe aici ca e ca dupa razboi....de fapt nici nu stiu de ce ma mai agit maine in luma de ora va fi tot asa.
multi si noapte buna

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Uff, nu mi-a mers netul pana acum
Nici n-am apucat sa vad ce ati scris.
NICOLE, ziceai ca sotul tau e cenzor. Care e faza cu bebeii la intretinere? Ca ziceai ca ne zici.
Ma apuc sa citesc ce ati scris.
Pupici la toate fetele.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Exact si eu vreau sa stiu cum e cu intretinerea...al nostru am observat ca a trecut bb la intretinere in luna urmatoare nasterii.
GIOVA deci te-ai consolat cu ochii...lasa c-o sa faca furori cu ei! Si de mofturoasa nu cred ca m-ai intrecut - doar bomboanele/ciocolata erau bune! Amintirea mea de la gradinita este urmatoarea: toti copiii la joaca si eu singura la masutza cu farfuria in fatza - ca trebuie sa mananc tot! ca sa nu mai vorbesc,eram deja marisoara si-mi dadea mami ou fiert moale cu linguritza in gura,numai sa mananc!
BEE bine ar fi sa fie Diana sportiva,eu cand eram mica tot timpul ma dadeam peste cap si ma zbenguiam,de m-a dus mami la gimnastica la 5 ani - dar m-a retras urgent in momentul cand a vazut-o pe una cu nasul spart fratelo a facut fotbal de mic (el tot o alinta "fotbalista" si e incantat c-o vede ca da vartos mai ales din stangul Ghita si el a jucat fotbal...ar avea pe cine semana,nu?
Eu mai stau putin pana adoarme mai adanc Diana s-o putem muta in patutz,ca altfel se trezeste!
IRINA unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Jeanina-mersi si pupicei.
Moni-schimbul 2 nu mai este?

Uf ce ma oftic ca s-a terminat egal, lasa ca bate Steaua in Giulesti la greu!
E o zi superba de primavara cu 15C si soare si am fost la job si am bucur ca acolo a papat bine Emma, acuma ma mulg, stau si eu 30 min, ii dau de papa , o las 1h cu vecina si merg la gym.
Va pupic pe toate si o noapte usoara!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DENISA schimbul doi a decedat
Ursulina n-are timp ca are examene si Ursulina mica
IRINA n-are chef (cu LOST langa mine nici eu n-as avea...)
TEOLINDA se mai fortzeaza da' n-are cu cine...
ANA a adormit in front...
Tu te balansezi intre gym si muls
Eu vorbesc la peretzi si cand ma enervez si ma culc ... atunci apar gagicile...
Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- hai un pic pe messenger, id meu este sdenisam, fie pe yahoo , fie pe hotmail.
Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Denisa acum a fost meciul in GIULESTI, data viitoare e pe National.. adica pe teren neutru.

Moni deci inca n-ai adormit "maimutza".
Al meu a adormit la 9:30 si s-a trezit la 11... marait.. a baut ceai si a mai supt putin la tzitzi si gata iar somn. Sper sa nu mi-l fi dereglat eclipsa.

Azi am fost si l-a vazut strabunica. Nu-l mai vazuse decand avea 2 sapt ca la botez era la spital saracutza si a ratat evenimentul.A fost f fericita dar cred ca mai mult pt ca m-a vazut pe mine ca sunt nepoata favorita, cu Nicolas nu s-a obisnuit inca cu existenta lui.
Maine pun poza cu strabunica .
Nicolas a fost cuminte si a dormit in masina si la dus si la intors. Vad ca se comporta bine in masina doar cu mine. Mi-am lipit si stickerul cu "baby on board" desi are desenat un catel pe el, sper sa nu creada lumea ca am catel la bord.

MONI - deci iar bantuim doar noi doua pe-aici?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

TEOLINDA pai cam asa.am mutat dromadera...

Mergi la inceput