dureri in git

dureri in git | Autor: dolcebaby

Link direct la acest mesaj

Fetelor vreau si eu un sfat...

Sunt insarcinata in sapt 34 si de ieri ma ustura tare in git, racita nu sunt... am fost la farmacie si mi-au dat tantum verde dar cred ca nu prea este bun de nimic pt ca nu simt nici o ameliorare cu toate ca aproape am luat tot pachetul.

Voi mai stiti ceva care sa pot lua pt git, fara sa fac rau la BB ???

dolcebaby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dolcebaby si eu am luat tantum verde si nici la mine n-a fost prea eficient, mai poti incerca cu faringosept, vitamina C, ceaiuri fierbinti..mie mi-a dat doctorul ampicilina ca si eu am racit pe la 10-11 saptamani

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Incearca si gargara cu apa sarata (neaparat cu sare mare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

da, sarea e buna, si poti sa iti faci si un saculet cu sare calda sa o pui in jurul gatului.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

VA multumesc pentru sfaturi !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
si eu am avut asa ceva de curand; initial am urmat 3 zile de antibiotic x 1 pastila pe zi, nu mi-a trecut (oricum nu se recomanda la tine). Am fost apoi la medicul de familie si mi-a dat vitamina C, faringosept L si sa imi fac ceai de musetel (dezinfecteaza).A fost si weekendul, drept urmare am stat mai mult in casa- si ,miraculos, mi-a trecut!! Incearca sa stai la caldurica si sa vorbesti cat mai putin (sa nu deschizi gura prea mult).Dimineata eu ma simteam f. bine, cu cat ma duceam mai spre seara, cu atat se agravau usturimile.
Daca esti la serviciu, poate ar fi bine sa iti iei 2-3 zile de concediu, trece mai repede
Sanatate multa!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Laura,la mine efect garantata a avut intotdeauna Strepsisul...Multa sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Si Bioparoxul este bun pt gat si nu este contraindicat in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Oropivalone sau Hexoralete!!!

Mergi la inceput