Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
nanadana spune:
Am uitat sa urez "la multi ani sarbatoritilor de azi Simon,Maria,Robert,Sara,Ege si Gabita" pupicilai de la noi 

poze
codruta_grg spune:
Mimsi
nu-i chiar asa mare cum se fede in fotografia aia.
Karmenutza am luat-o de langa un magazin din cartierul meu (Manastur
).
Gata. I-am luat si saltea. M-am dus unde m-au trimis cei de la Mondocarp, iar la magazinul respectiv am gasit un alt model, care e din cocos. Asa ca am mutat-o pe Petra mai jos. Acum e prea jos pentru spatele meu. Si am blindat-o si cu aparatoare laterale ca e prea aproape de perete.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Simo74 spune:
Marlena
sa stii ca si al meu sot ii zice lui bebe Luca "Jeleu nehalit" - ce inventivi sunt sotii astia
Dr. Anya transmite-i cuscrei reteta mea de umflat cu pompa: 1 mar copt, 6-7 linguri de cereale (7 cereale de la Milubrei), 120 ml apa, branzica de vaci, toate puse in blender si garantam efectul de "bolfos", vorba Ioanei
Ioana75 spune:
mifloricico
, abia acum am ascultat dvd-ul de la tine, e suuuuuper (pentru cine nu stie, mifloricica mi-a dat la intilnire un dvd cu cutiutele muzicale 1-4 plus alte melodii pt bebei). Mii si mii de pupici si multumiri
.
mimsi, multumesc frumos
. Nu mi-a tercut prin cap sa ma uit pe site-ul ala, dar analizez situatia si o anunt pe bona miine.
dana, sigur ca ne-a fost dor de tine
.
norina
.
irina, sigur, ne vedem cind vreti si puteti
. Cu izoprenul nu vreau sa insist, sa crezi ca am procent din vinzari de la selgros
, dar daca vrei, zi-mi clar de care si iti cumpar, ca eu trec o data pe saptamina pe acolo (imi place magazinul ala).
Diana mama lui Petrut
, foarte frumoasa camera
.
Simo, super faza cu jeleu
.
Fetelor, in cartile vechi traiesc "animalutze"? Daca da, cum le omor? Mi-am adus de la maica-mea cartile copilariei mele (habarnam, trei grasani, etc) si as vrea sa le pun in camera mirunei dupa ce le deratizez.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
flavia2904 spune:
DR. Anyamultumesc pentru sfaturi. Ai o fetita superba. Carmiacum am venit de la oftalmologie unde am fost cu
si am intrebat-o si despre ochisorii lipiciosi pe care ii mai are si Alexandra citeodata. M-ia spus sa-i pun 1 picatura de 4 ori pe zi de solutie Nettacin timp de 10 zile.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
Hildegard spune:
Buna seara gagici,
azi nu prea am scris din cauza stari mele si a lui stefaut. Suntem amndoi raciti. Lui stefi ii curge nasuculk si stranuta. Atat. Seara ii pun Carvol pentru nasuc.
Tai ne-a luat azi termometru de ureche cu infrarosu deoarece cu celalalt era greu de masurat.....si trebuie sa-i iau des temperatura. In alalalt nu prea am avut incredere.
Nu am citit 2 pagini, am sa recuperez eu.
Diana, e super camera lui Petrut. 

israsi va intalniti?
si eu vreau![]()
In rest asteptam sa ne facem bine.
va tuc pe toate

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
mysweetest spune:
Codruta acum am vazut mesajele tale pe mesenger..trimite aici poza uc salteluta sa vedem si noi.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
godzila spune:
Maddy nasol cu cazaturile astea. Cred ca ar trebui sa ne obisnuim sufleteste.
Codruta e o dulcica Petra.
Anya cat mai stai in stand by cu pitica? Sa nadajduiesc ca sunt sanse sa ne vedem in parc?
Cristina un
. Esti o mamica extraordinara pt. ca ti cont de sentimentele lui Victoras…chiar daca uneori ni se pare ca sunt fleacuri e bine sa ii luam in serios.
Diana sunt faine patratelele din camera.
Cat despre intalneala eu prefer Herastraul ca e mai mare si mai fain si daca e dupa 2 e si mai bine …dar asta conteaza mai putin va vad eu oricum. Cine face lista?
Hilde sanatate la amandoi!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
roxi23 spune:
ma pot inscrie si eu?
Pe darius l-am nascut in octombrie...ce trebuie sa fac?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
sofia_misicu spune:
Ma ofer si eu sa cumpar din Billa izopren. E cu numere. Nu stiu cat costa. Eu am d-ala cu puzzle cu multe piese detasabile cu animalute. Eu voiam sa il pun in baie.
Simo si Marlena- aaveti un jeleu sa te lingi pe deste.
La multi ani sarbatoritilor!!Simon Andrei, Mara Karina, Robert Daniel, Sara Maria, Arzu-Ege,Gabita. Sa cresteti mari si sanatosi!
Vreau si eu la intalnire. Haideti sa stabilim daca in Herastrau sau Cismigiu sa ii zic soferului din timp.
Mimsi si Bianca va multumesc pentru pontu cu bazinu. Am acum un argument sa il combat pe sot.
Vera (Hilde) insanatosire grabnica pentru tine si Stefanut!
Sofia si Nuka