tauroaice pline de viata (13)
Raspunsuri - Pagina 4
Stinu spune:
Andreea ,la karate merge sa il dai la Lia Manoliu ,mergi si intereseaza-te ,e un club acolo Spartacus se numeste ,nepoata sotului meu face karate acolo de la 5 ani si acum are 15.
andreea_tx spune:
cel mai bine ar fi sa-mi trimiteti adresele voastre de mail ca sa va trimit o invitatie.eu v-am trimis la unele pe mailul de pe forum dar s-ar putea sa nu ajunga.nu pot spune mai multe aici ca nu vreu sa se zica ca fac reclama.deci astept adresele voastre de mail va rog.
andreeat & Alex -8 dec.2000
andreea_tx spune:
quote:
Originally posted by Stinu
Andreea ,la karate merge sa il dai la Lia Manoliu ,mergi si intereseaza-te ,e un club acolo Spartacus se numeste ,nepoata sotului meu face karate acolo de la 5 ani si acum are 15.
Iusti nu poti sa-mi dai un nume ceva de antrenor ca sa stiu pe cine sa caut?
Danelutza spune:
Buna dimineatza si un weekend placut.
Dar ce liniste-i pe aici, asta pentru ca-i 1 aprilie, sau ma pacalitzi si acum va scrietzi emailuri si eu bintui singurica in zona asta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
TOMALAVINIA spune:
Hai GABI, ca nu-s asa tinerica!!! mai degraba
Cgaby merci ca m-ai listat!
Danelutza, multumim pentru urare!
Andreea, despre ce mail e vorba? sau e o pacaleala??
lavinia.toma@yahoo.com
andreea_tx spune:
Lavinia nu era o pacaleala.ti-am lasat inv pe mes,sa-mi spui daca ai gasit-o.
cgaby spune:
salutare...azi am fost la gradina zoologica! dezamagitor! ce pacat...erau putine animale, si alea destul de jalnicutze...dar, oricum lui stef i-a placut, de fapt asta fusese si scopul!
pupici si ne mai "citim"...
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ruxandra_sb spune:
Salutari de la mare !! Va pup pe toate!
Azi a fost frumos, cu soare. Ne-am plimbat pe plaja, chiar am bagat picioarele in apa si apoi am mers desculte.. Marea era asa frumoasa si limpede..
acum cred ca vine ploaia..
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Tzuni spune:
Ruxandra, ai uitat sa le spui fetelor ca ai adunat si scoici! si, mai ales, ca te-ai fotografiat in noul Jeep!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel