tauroaice pline de viata (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

cum o fi sa adormi la 9???? n-am mai incercat aceasta senzatie...de nu mai tin minte! ce inseamna sa ai copii cuminti....felicitari!
pupare tuturor. vreau si eu soare!!!!!!!!!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gaby, NU am copii cuminti:) Robert doarme jos la mama (ea sta cu un etaj mai jos) si Lili se mai adapteaza... oricum ieri a fost tare obosita, a adormit si ea repede. In general nici ea nu adoarme inainte de 10-11 seara:(

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

va doresc un weekend placut, in ciuda vremii urate!sunt convinsa ca veti gasi ceva interesant de facut...
cred ca ruxandra iar e pe undeva de nu mai ne scrie nimik...ma oftic!!!
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

maine merg cu taurasul mai mare la piscina, indiferent de vreme, daca ne ploua, e totuna, ca doar tot ne udam, nu?
Duminica avem spectacol dupa masa, poate si dimineata ne gasim ceva de facut, daca-i timp frumos afara:)

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si eu va urez un weekend frumos si cald ,azi a fost urat si frig !
Eu sunt fericita ca prietena mea din Norvegia a nescut azi-noapte doi baieti gemeni ,Jan si Markus ,mari si sanatosi .Era programata la cezariana luni dar a nascut natural desi bebeii erau peste 3 kg fiecare .Acum sa vedem cum o sa se descurce de acum incolo ca acasa o mai asteapta inca 2 ,un baiat de 8 ani si o fetita de 6 .Mi-a infrumusetat ziua vestea asta buna .
Si fiindca tot vorbeati voi mai acum cateva zile de varsta ,Violeta ,mamica gemenilor are 39 de ani si taticul 48 asa ca totul e sa vrei si sa poti !
Pupici si un sfarsit de saptamana vesel si insorit !
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Lexi sanatate multa si ai grija de tine si de puiut !
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Suntem bineee!!! Sunt tare fericita! Va dau maine mai multe detalii daca apuc sa intru.

17+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Iusti, felicitari si multa putere si rabdare prietenilor vostri!
Lexi, ma bucur ca esti bine! Deci probabil fetita?:)

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, Gabi, fetita Culmea e ca eu simt in continuare ca e fetita, dar probabil ca ma insel. Oricum important e ca e bine si sanatos si creste! Fetita mi-ar fi placut in ideea ca fetele de obicei seamana cu tatii. Si tare mi-ar fi placut o fetita creata cu gropite, asa ca sotul meu.
In rest toate bune, nu mai sangerez, dar s-ar putea sa se mai intample, pentru ca am un fibrom mic acolo. Din fericire nu e periculos pentru bebe si speram sa se resoarba! Cam astea sunt vestile.
Va doresc un week-end placut, in ciuda vremii!

17+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza,
Lexi ma bucur ca totul e bine. Lasa ca si eu am simtzit ca era fetitza si vroiam sa fie creatza ca tati, a iesit fetitza si creatza ca mine ca eu am parul lins si din negru cum il are tati, acum e blond-saten ca al meu, dar e beton culoarea si e bronzata un pic ca tati. Si eu aveam fibrom extrauterin, cred ca-l mai am si acum, dar n-a crescut in sarcina si aproape ca nu se vedea. Si incearca sa nu faci efort si baga concediu medical la greu, ca fetitza ta e mai importanta decit toate.
Tauroaice vesele, acushica intram in zodia noastra, va doresc un wikenddddddd placut.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput