proiect pentru copiii saraci
Raspunsuri - Pagina 2
Ben Ami spune:
ultima pagina din "epopeea" Proiectul Pentru Copiii Saraci :) http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?t=179351&page=14 va rog sa aveti rabdare sa cititi... daca nu inca de la inceputul threadului... macar ultima pagina care sintetizeaza eforturile "de ultima ora"!
va multumim pentru bunavointa!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by honeypooh
Ben Ami,
Ai fost cu un pas inaintea mea ( felicitari pentru initiativa ) - ma pregateam sa propun ceva similar, dar nu pentru copiii destepti dar fara posibilitati, ci pentru proaspetele mamici fara posibilitati. Mai exact, am o gramada de hainute noi noute care nu-i mai vin celui mic ( 3 luni ), multe biberoane ( trebuie doar de schmbat tetinele ), si foarte multe haine de la cel mare ( 11 ani ). Deci - apel catre toti membrii DC : cine stie, cunoaste, a auzit de mamici cu bebei mici si baietei mai mari carora le-ar prinde bine haine foarte bune si multe jucarii si jocuri( ultima oara am trimis la o casa de copii 4 saci cu jucarii ff bune ), rog sa-mi dea adresa ca sa le pot trimite prin posta. Mai am rechizite si multe altele.
pe yahoo messenger ID-ul meu este mp_crosslander, iar mail-ul este mebedos@aim.com
O zi buna tuturor !!!!
Honeypooh,uite aici o adresa unde cu siguranta hainutele de copii mici si biberoanele sunt cat se poate de necesare.
www.acsis.ro
Poti lua legatura cu Raluca Lionte (0724790742) si o sa vina cineva de la Acsis sa ia de la tine ce e de luat.Eu am dat laptele praf,am sunat la Raluca si a venit acasa la mine o fata de la ei,pe care am reintalnit-o apoi la standul Acsis de la BabyExpo,deci sunt seriosi.
Succes!
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Adnana1979 spune:
Mi-a placut tare mult initiativa voastra si sper ca la un moment dat sa va pot ajuta. M-am inscris in grup dar nu prea stiu cum sa vorbim. Pana la urma voi descoperi cum. Pana una alta va doresc mult succes in continuare.
monbb1 spune:
Ai dreptate Jasmine.
Am fost si eu la ACSIS si m-am bucurat sa vad eforturile care le fac ei pt. copii si mamici. Si am aflat ca putem ajuta donand acel 2% din impozitul pe salariu (fara sa ne coste nimic), ceea ce mi se pare extraordinar!
!!!! Sa ajutam pe cei ce au nevoie: nu uitati ca pana la 15 mai 2006 puteti dona asociatiilor non-profit, 2% din impozitul pe salariu 2005 (deci nu va costa nimic de fapt). Daca vreti ca statul sa trimita acesti 2% la asociatia desemnata de dvs., scrieti-mi email si va trimit detaliile (e f. simplu!!)
Ben Ami spune:
intalnire maine, sambata, 15 aprilie, la ora 15, la Eroilor (iesirea de la opera)... avem de vorbit foarte multe chestiuni... suntem presati de "spatiu"! eu vin cu rucsacul de componente! aici sunt ultimele "zbateri" :) http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?t=179351&page=16
va multumesc!
Porumbel30 spune:
Ben Ami , e super initiativa ta !
Cunosc de peste 10 ani o familie din Bucuresti cu 4 copii (o fata si 3 baieti ), care nu o duc prea bine din punct de vedre financiar (doar sotul lucreaza ). Fata, de 14 ani, e olimpica , si sunt sigura ca-si doreste mult un PC.
Daca o puteti ajuta si pe ea , da-mi un PM si-ti dau nr. de tel. al tatalui...
Multumesc.
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Ben Ami spune:
uniti ramanem daca ne "articulam" mai bine, idei cum sa facem un fel de organizatie, asociatie, fundatie exista inca de la inceputul actiunii. tendinta binevoitorilor este de a nu face asa ceva... intrucat exista o retinere vizavi de o asemenea forma de organizare. paradoxal, "internetul" ar fi trebuit sa rezolve toate aceste "probleme", in fond... este un "pas inainte" fata de prea incercatele forme de asociere de pana acum, insa tot el permite "alunecari" si atacuri dintre cele mai inselatoare asupra oricarei forme de "conglomerare" a unor idei... cineva trebuie sa administreze, altcineva sa contorizeze, etc... oricat de mult mi-am dorit ca fiecare sa faca putin din toate... sa fim cumva egali in ceea ce priveste responsabilitatea... nu prea e posibil. unii vor sa le fie recunoscute niste merite, altii vor sa nu fie cunoscuti deloc... e greu sa impaci dorintele oamenilor, sa le unifici cumva... managementul acestora consuma un timp de neapreciat printr-un mijloc existent... de apreciere.
a ramas sa construim un site... cu cateva reguli de baza si alte cateva idei desprinse din ceea ce pana acum am reusit sa facem. pentru ca oricat de saraci sau de multi ar fi copiii carora ne adresam... nu putem oferi calculatoare formate din piese care "cad" a doua zi... prin urmare nu mai putem spune multumesc cu toata gura celor care ne ofera piese stricate... nu are nimeni timp sa le repare, ori timpul si munca implicata nu se justifica.
evident, este inuman sa cerem unor oameni sa-si neglijeze orice altceva, chinuindu-i "sa traga" la un proiect in care ORICUM din cand in cand scot bani din buzunar. fiecare si le stie pe ale lui... de aceea am si scris ca toate se vor face in functie de biodisponibilitate... atat cat se poate. pacat este ca exista si piese, si oameni, si bunavointa si chiar bani... dar ca ele sunt cumva ascunse sub "pareri" si "invidii" si "rautati" actualmente imposibil de "linistit" sub aceeasi cunoscuta libertate oferita de "internet".
scopul insa este atins din cand in cand... si un zambet de copil sarac... o sansa care incepe sa se materializeze... o normalizare a unor relatii interumane si o astupare a unor gauri in teoriile astea imperfecte prin care sistemul inca dainuie... sunt posibile, ba chiar observabile - la nivel uman. cine este interesat sa nu traiasca de pomana, fara sa lase urme ale trecerii lui in scurtul interval pe care si-l petrece pe Terra... poate foarte bine sa ne urmeze. cine are de spalat ceva pacate... poate veni alaturi de noi. cine stie ca asa ii este felul... ca-i om bun, ori ca-l vede Dumnezeu daca face altcumva... se poate implica alaturi de noi. MOTIVE sa facem toate acestea gasim in fiecare lacrima a amaratilor astora mici!
Ben Ami spune:
extraterestrii din DRIDU - Romania (da, chiar EA!)
http://www.computergames.ro/forum/showpost.php?p=35745749&postcount=349
Ben Ami spune:
cea de-a 6-a "actiune". Stefesti - Prahova.
detalii: http://www.computergames.ro/forum/showpost.php?p=35752594&postcount=365
si Paste Fericit!
iulia_b spune:
Imi permit sa dau un link si poate o idee...
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/pages/burse/burse.html