Vrem sa mergem la karate dar suntem prea mici(3 ani si doua luni), va rog sa ne spuneti daca stiti vreun club care sa ne primeasca.
Ne-ar prinde bine zona delfinului, titan.
mai pentru pitici asa mici chiar nu prea sunt...pentru ca ei chiar nu prea au cum sa invete mare lucru, decat poate niste tehnici de respiratie si niste miscari de gimnastica si oricum alearga de nauci in sala si incurca pe toata lumea si de obicei antrenorii de karate nu au rabdare...dar de la 6 ani merita sa il dai la karate... eu stiu o instructoare de karate foarte finutza si atenta care lucreaza cu copii, dar totusi copiii sunt mai maricei (mi se pare ca la varsta de 3 ani nici nu pot fi inscrisi oficial, cel mai mic pe care il au are 5 ani si ala e o exceptie) si tipa e in dr taberei. Am inteles de la ea ca e o mare diferenta intre a lucra cu un copil de 5 ani fata de unul de 8 de exemplu, iti dai seama cum o fi cu unul de 3. Oricum daca il inscrii la club trebuie sa vezi sa fie si clubul inscris la federatie, sa participe cu sportivi la concursuri, etc. adica sa fie ceva serios.
Andries
Am uitat sa spun: pentru inscriere trebuie sa ai o adeverinta speciala de la medic, care include neaparat si un examen cardiologic plus multe altele. Cel putin asa cere un club serios.
Andries
multumesc frumos pentru raspuns Andries, stiu ca-i prea mic insa asta isi doreste el...
Si pe mine m-ar interesa pentru baiatul meu care are 5 ani si un pic si tot prin Titan daca ar fi ceva.
Oare complexul sportiv Lia Manoliu o avea astfe de sala? ca e la doi pasi de noi.
andreeat & Alex -8 dec.2000