Ten patat...amintire a sarcinii...Aveti solutii?

Ten patat...amintire a sarcinii...Aveti solutii? | Autor: Hermis

Link direct la acest mesaj

Buna,

De o vreme tot sap pe net cautand produse minune sau metode naturiste de a scapa de petele de pe fata pe care le-am capatat ca urmare a sarcinii. Si incerc...
Mai intai au fost mastile cu drojdie de bere..apoi tarite..apoi lamaie...nimic.
Am continuat cu crema de albit de la Skincode si varianta naturista de la Favisan (lotiune+unguent).Nimic.
Daca exista cineva care chiar a scapat de petele de pe fata, am rugamintea sa ma lumineze si pe mine - ce si cum si mai ales cu cita rabdare sa ma inarmez (cit timp).

Multumesc,
Hermis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Nu stiu cat o sa te ajute, dar iti raspund totusi. Eu am scapat de petele de pe fata capatate in urma sarcinii cu o crema care se numea FADEOUT - fabricata de o firma englezeasca.
Din pacate nu mai imi aduc aminte numele firmei, pentru ca a trecut mai mult de un an de cand am folosit-o. Eu am folosit o singura cutie, si dupa aceea nu am mai avut nevoie si nici petele nu au mai aparut. Am cumparat-o de undeva din Constanta, vara trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hermis n ai zis de cat timp ai nascut!!!
Si eu am avut pete la fel ca si tine dar asa cum au venit tot asa au plecat!!! Cam cand Raluca avea 10 11 luni eram deja bobocel!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Si eu am avut si am pete maronii pe fata din timpul sarcinii. Am nascut prin cezariana asa ca nu cred ca ar avea legatura cu travaliul.
V-ati facut analize in timpul sarcinii? Cum ati suportat sarcina? Eu am avut sarcina toxica cu insuficienta hepatica si petele maronii sunt 'pete de ficat'.
Sper ca trec cu timpul cand isi revine organismul si nu cred in unguente minune.

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Nu stiu daca asta ai incercat, si nu stiu daca petele astea pot avea alta cauza, eu iti zic doar ce tocmai am citit acu pe net, uitandu-ma de fapt dupa uleiuri. Uleiul de maceasa cica are mare continut de vitamine si Retin A, care reface tesuturile, si e f bun la reducerea sau indepartarea cicatricilor,petelor maro si ridurilor de la suprafata ale pielii.
Vezi si tu daca e cazul tau, si daca-l gasesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

aici se poate face peeling la dermatologie cu o crema speciala ... poate se face si in ro, intereseaza-te

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Multumesc, fetelor!
Am nascut de 8 luni...dar povestea e mai veche pentru ca deja e a doua nastere. Inca de la prima nu mai am ramas cu fata ca o roza, dar deja la a doua experienta petele au fost mai multe, mai extinse si se pare ca mai incapatanate.
Despre dermoabraziune, am tot citit..ba de bine, ba de rau...si in final am ajuns la concluzia ca e o ultima solutie, daca nu gasesc rezolvarea in metode mai blande.
Nu am incercat varianta cu sucul de patrunjel- a experimentat-o cineva?
Am mai citit despre niste produse din gama Floritene - deocamdata nu gasesc nicaieri asa ceva.
Daca mai avei sugestii, astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Informare pentru potentialele colege de suferinta: deja sint in a 3a saptamana de tratament cu Retin A - petele s-au mai atenuat insa mai devreme de 6 saptamani nu cred sa se rezolve (asa cum scrie si in prospect).

Mergi la inceput