Clubul moldovencelor de peste Prut (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Si despre noi, suntem bine.

Facut vaccinul de 6 luni, reactii adverse nu am avut. La masuratori, intram in grafice, avem 64cm si fix 7 kg, iaka asa .

Tati facut azi cinste cu impliirea celor 6 lunite a fetei.
Nici nu-mi vine sa cred cit de repede trece timpul.

P.S. pus poze noi, cu deserturi.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

WOW Lucia ,am ramas cu gura cascata la torturile tale ,foarte frumoase si ingrijit facute .Cred ca n-o sa ramana nici o firimitura .
Da as fi vrut sa joc un pic desi eu nu arunc banii in vint (imi plac masinile alea unde bagi cite 25 centi ,ca daca pierd macar nu sume mari )
Voi nu puteti esi cu Lauras afara ?ori e prea cald la voi ?

helga eu nu ma duc pe alte forumuri dar si pe asta incerc sa limitez timpul .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Mey Lucia tu esti bucatareasa de profesie sau doar asa, amatoare? Ca eu m-am ingrozit de frumusetea bucatelor tale. Stiu ca aveai undeva si recetele la unele din ele. Ai putea sa imi amintesti unde, ca ma apuc si eu de gatit ceva, mare pofta mi-ai facut, mai ceva ca la Delice-D'anjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna fetelor!
La mine nu prea multe noutati. De cind am scris ultima data ( cu citeva luni in urma) am slabit cu 5 kg, nu va speriati ca am facut-o intentionat ;)si mai vreau sa mai dau inca 5 jos.
Azi am facut curatenie de primavara la birou. Mi-am pus pamint la flori si mi-am rearanjat mobilierul.
Incercam cu sotul deacum de vre-o citeva saptamini sa tinem post. Eu mai tin, insa el la serviciu cind nu-s pe-apreoape se "infrupta". Nu tine sub control caci altfel ar reusi. Voi tineti post? V-ati impartasit deja?
GabyHila, eu ti-as propune sa faci o calatorie asa zisa "Drumul vinului" care contine vizite si degustatii ( cu mincarica buna, desigur) la cave si fabrici de vin dintre cele mai bune ale Moldovei. Daca iti par prea multe, incearca la "Milestii Mici" si Cricova ( sa nu uitam ca Milestii Mici au intrat si Cartea Recordurilor "Guiness Book of records" cu cel mai mare volum de stockaj a sticlelor si Cricova are cea mai mare cava cu cea mai mare suprafata si de o lungime de 100 km aprox. si totul subteran)
Fetele din Ch voi cind si unde va intilniti de obicei?
Succese si numai bine!! ( a se citi sa va creasca puii dulci si cuminciori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

hehe macar cu am intrat in cartea Guiness daca nu cu altceva ...
mai fetelor pe ce data o sa fie Eurovision ?sau a fost deja ?
Fecicitari Lucia ca ati scapat de vaccin fara mari probleme.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Wow, iar m-ati pindit ca am iesit afara si v-ati apucat de zor de scris!

Alina, nu-ti fa absolut nici o grija cu vocabularul fetei, nu e o regula. Vlad e mai mare si pronunta clar pina in 10 cuvinte. Restul sint silabe doar. Si nu cred ca va invata in mod spectaculos inca 90 de cuvinte timp de 2 luni si un pic. Fiecare copil e unic, are ritmul lui de dezvoltare. Eu zic ca nu e deloc cazul sa te ingrijorezi, va recupera Deanna la vorba, cu siguranta. Si apropo de asta, in ce limba vorbiti cu ea? Am inteles ca copiii crescuti in familii bilingve pot sa-si dea drumul la vorba mai tirziu.

Lucia, iti zic si aici, ti-au iesit dulciuri de nota 10, sint convinsa ca aia care au mincat din ele au fost dati pe spate de gustul lor.

Violeta, felicitari pentru kilogramele pierdute si succes mai departe!
Despre post: Eu as vrea s tin post, dar am 2 carnivori si amatori de lactate in familie, si mi-e foarte greu din acest motiv. Desigur, daca vrei tare, reusesti, dar eu ma amagesc cu asta si ma las pe tinjala Drept ca primavara si vara renunt aproape complet la carne. Nu stiu cum nu o mai pot minca in aceasta perioada, poate organismul meu isi face singur o dezintoxicare.

Helga, eu mai vizitez niste site-uri si forumuri rusesti, citeva cu tematica gastronomica, si unul - pisiceasca. Pe unul din ele chiar sint membru vechi, de prin 2003. Daca te intereseaza, iti pot da linkurile.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Davina tu la care Eurovision te referi: MD sau EU? Ca in MD deja o avut loc, desigur cu scandal http://www.timpul.md/Article.asp?idIssue=278&idRubric=3190&idArticle=7948, http://www.timpul.md/Article.asp?idIssue=283&idRubric=3251&idArticle=8070 . Au cistigat Arsenie cu Natalia Gordienco. In Grecia finala va avea loc pe 22 mai.

Balbina, chiar te rog sa-mi dai niste linkuri, daca nu se poate pe forum, scrie-mi pe PM.

Mergi la inceput

Olga, ti-am trimis pe mail.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Balbina, nu am primit mesajul. Mai incerci inca o data, plz?

Mergi la inceput

Olga, ti-am trimis la adresa de mail pe care ai scris-o cind te-ai inregistrat aici. Ar trebui sa ajunga, daca nu, poate ai cutia postala prea plina.
Hai ca iti trimit acum pe PM.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput