Clubul moldovencelor de peste Prut (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

fetelor!
Noi sintem binisor.Simbata la invitatia cumnatei am mers la un cazino la cina in rezervatia indienilor.Am fost surprinsa sa vad multi oameni in virsta cheltuindu-si pensiile .Noi nu ne-am incercat norocul ca eram cu Deanna si nu se da voie dupa ora 8 pm cu copii.In rest we linistit acasa ca sotul a avut de lucrat

Cornelia multa sanatate si sper ca esti bine si tu si burtica
doroty si naty cum a fost la intilneala ?ai ajuns la eco ?
Crinia si eu m-am apucat de cumparat cadouri ,asta imi da satisfactie ,impachetatul ramane pe seama sotului .Daca vrei vreo receta anume sa-mi spui .
Lilia super ca s-a vindecat piciorusul Ameliei.
Nati si eu am patit-o cu cratita cu lapte si mi-am rupt citeva unghii curatind-o
Aliona bine ai revenit.Profita de ultimele zile in Ro ca dupa citiva ani cind te vei intoarce ti se va parea strain .
Lucia ce-ai pus deasupra la tortul semifabricat ca arata super ?

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor

ma bucur sa aud ca sunteti bine, asa sa o tineti.
va invidiez ca puteti iesi afara pe vint de primavara.

si noi suntem bine.
eu pe la bucatarie, am deschis o mini cofetarie , vrem sa facem cinste la Valeriu la serviciu cu ocazia celor 6 lunite a Laurei.
Fac 3 torte si eclere, sunt la jumate de drum, cam epuizata dar nu ma las .

Alina - mi-a crescut pandispanul cu "gorbik", iaka pe el l-am taiat cubulete si l-am pus deasupra si presurat cu cacao.

un inceput frumos de saptamana

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna dimineata

Si noi am fost la plimbare afara, era cald si soare. Am mai studiat oraselul. E un oras foarte frumos cu case mari (am in vedere proprii) cu gradini si minipadurici cu lacuri proprii.

Davina sa stii ca pensionarii americani au de unde cheltui pensia , ei nu se compara nici pe departe cu pensionarii din Moldova .
Scrie-ne recetele pe care le-ai incercat din cartea ta ca eu nu stiu ce scrie in ea.
Aliona ce bine ca ai fost la MD, dar pe Amedeo nu l-ai luat cu tine? Le va fi tare dor de dinsul la ai tai. Cu cit distanta e mai mare cu atit si doru pare a fi mai mare. Te asteptam sa ne scrii cit mai repede posibil Pupici si succese.
Lucia bravo gospodina. Dar nu ti-ai asumat prea multe sa faci? Da ...stiu vrei sa fie gustos si ceva deosebit...
Natalia la straja ca intotdeauna ... Ce ati mai facut in week-end?
Cornelia multa sanatate si asteptam vesti de la tine. Pupici
Dorti, Nati pupici la burtici
Lilia ce mai face Amelia. Ce bine ca trece rana. Sanatate

O zi buna si succese

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Heya fetelor,

Am de ceva vreme in cap o tura de vreo 10 zile prin Moldova. Care ar fi TOP 10 sa facem? Ce e de vazut in Chisinau? Si nu muzee, ca suntem satui... Ce are deosebit Chisinual si nu trebe sa ratam?

Ne plac pensiunile ca sa simtim atmosfera, papa bun oamenii deschisi despre care eu deja stiu ca moldovenii sunt. Acum ramane sa planuim. As vrea sa fie in septembrie.

La cate informatii adun si am adunat, cred ca o sa deschid in curand o agentie.

Intrebare? M-am amuzat copios la emisiunea pe care o prezinta Stefan Banica.. chiar se zice la 11 metrii palitura de osanda?

Am cunoscut putini moldoveni, dar toti sinceri, modesti si la locul lor. Hai ca poate planuiesc un concediu fain.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare,
Ca de obicei in ultima vreme, sint cea care inaugureaza ziua.

Alina, ce noroc pe voi ca erati cu Deanna, altfel cine stie, poate va ruinau pensionarii aia la jocuri nostima treaba.
In ce perioada a verii aveti de gind sa veniti in Moldova? Ca si noi planuim o calatorie de vreo 2 saptamini. Mi-ar placea mult sa ne vedem. De fapt, doresc sa ma vad cu toate moldovencele care vor fi in Moldova pe perioada voiajului nostru. O sa mai discutam detalii neaparat.

E timp frumos in Bucuresti si iesim cel putin o data pe zi la plimbare. Cum ziceam mai devreme, am renuntat la carucior, Vlad adora sa mearga pe jos, alearga, urca toate scarile pe care le intilneste, ridica de pe jos bete, frunze, flori, si le duce la cel mai apropiat cos de gunoi. Are un foarte dezvoltat simt civic baiatul meu.
L-am invatat sa ma tina de mina cind trecem pe o strada unde circula masini, si deja cind aude ca vine vreo masina, repede se apropie de mine si imi intinde mina.
Observa si cele mai mici insecte de pe jos, se aseaza in pirostrii si le urmareste, zicind "ghi, ghi" (gindacel). Ii place foarte mult sa vorbesc cu el, sa-i povestesc despre tot ce vedem in jurul nostru. Si incearca sa repete dupa mine unele cuvinte. E un scump, ce mai..

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

'neata fetelor!
Crinia ai dreptate cu pensionarii si e asa de usor sa devii independent de jocurile astea In we am facut waffles cu o receta asemanatoare cu cea a clatitelor americane (alea groase) asta mai nou.
Nati ce grijuliu si atent e Vladut,cred ca esti foarte mindra de el .Bravo ca repeta cuvinte dupa tine .
Eu am citit aici pe forum ca un copil la 2 ani trebuie sa aiba un vocabular de aproape 200 cuvinte si mi-am pus mainile in cap ,sincer am impresie ca Deanna n-o sa stie nici jumatate din necesarul ...nu stiu cum sa o fac sa repete dupa mine si nici la povesti nu sta ..imi zmulge cartea din maini si se apuca ea de rasfoit ..
Nu mai stie nimeni nimic de Alina ?
Lucia am retinut metoda cu blaturile .Spor la copt,decorat si papat.La multi ani Laurei si multi de la noi
azi am fost la medic cu mana mea si m-a trimis iarasi la terapie fizica ,acolo vor decide daca-mi trebuie exercitii sau acupunctura,operatie..
Burticutelor fuga la apel .. doroty ce-ti face fetita ?activa ?
mamaNati ai ajuns la eco ? Cornelia mai zine cum e la tine si cum te simti ?sper ca esti ok .
Rodica ce mai faceti ?
Lilia ai observat vreo diferenta in starea fizica cind nu maninci carne si lactate ?am citit ca astea vegetarieni sunt mai energici din cauza asta .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Buna fetili

Ce ma bucur pentru voi ca sunteti pe afara, vrem si noi.

Cornelia - cum te mai simti? sper ca bine.

Lilia - ce bine ca ati luat carucior, sunt sigura ca cu el Amelusa se simte cea mai happy.

Nati - ce mai vorba, Vladut e un flacau adevarat. vad cum arprospera romania cu baieti al de el .

Corina - ce mai faceti, cum va simtiti. voi aveti curtea voastra sau stati la bloc?

Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Fetelor, chiar daca apar mai rar, sa stiti ca va citesc, incerc sa inteleg ce faceti si 'who is who'

Intrebare: Ce site-uri/forumuri mai vizitati voi in afara de DC? Asta ma intereseaza pt ca in MD sint vreo citeva, dar calitatea ma deranjeaza, poate stiti voi ceva la fel de bun, sau macar bunicel ca DC?

GabyHila, ma bucur ca esti interesata sa vizitezi Chisinaul. Dar daca nu te intereseaza muzeele, cred ca ai putea vizita Gradina Botanica si Dendrariul. Ai putea sa mergi la Orheiul Vechi (vreo 35 km de Chisinau) este o localitate ce are ruinile unei cetati ce dateaza inca inaintea erei noastre, cu o manastire sapata in stinca (dragut). Nu departe de acest loc este un fel de pensiune/han foarte dragut in sinul Codrilor, se numeste "Doi Haiduci" cu mincare de casa, si un ipodrom :). Ai putea sa vizitezi citeva manastiri, tot prin preajma, de exemplu, manastirea Curchi(tot in Codri), e super frumoasa, asa manastire n-o sa mai vezi in Moldova, a fost vizitata de Regele Mihai in perioada interbelica. Acum e in reconstructie, dar ai ce vedea. Se afla dupa Orhei la vreo 15 km (Orheiul la 45 km de Chisinau). Cam astea imi vin la moment, daca te mai intereseaza ceva, spune.

Mergi la inceput

Aliona - calatorie usoara, si te asteptam cu impresii.

Alina - nu ati jucat la cazino, dar ia fi vrut?
Cum se comporta Deana in asa localuri aglomerate?

Doroti - de ce pleci la tara saptaminal, tu tot lucrezi la pamint? cred ca nu ai voie, pazeste-te, mai ai foarte putin si trebuie sa ajungi cu bina la final.

Mamanati - cum te mai simti,tot pe jos mergi acasa? in ce raion stai ca sa-mi imaginez cit ai de mers. nu ai fost la eco ca sa vezi cine se ascunde in burtic?

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna fetelor!
La mine nu prea multe noutati. De cind am scris ultima data ( cu citeva luni in urma) am slabit cu 5 kg, nu va speriati ca am facut-o intentionat ;)si mai vreau sa mai dau inca 5 jos.
Azi am facut curatenie de primavara la birou. Mi-am pus pamint la flori si mi-am rearanjat mobilierul.
Incercam cu sotul deacum de vre-o citeva saptamini sa tinem post. Eu mai tin, insa el la serviciu cind nu-s pe-apreoape se "infrupta". Nu tine sub control caci altfel ar reusi. Voi tineti post? V-ati impartasit deja?
Fetele din Ch voi cind si unde va intilniti de obicei?
Succese si numai bine!! ( a se citi sa va creasca puii dulci si cuminciori)

Mergi la inceput