Clubul moldovencelor de peste Prut (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina - eu am facut la ochi, adic nu am cantitati/proportii exacte.

Pus la fiert ~700-800ml lapte pasteurizat, cin aproape sa fiarba am adaugat aproape un pahar kefir si suc de la aproape o jumate de lamaie. Amestecat bine si in citeva clipe s-a brinzit. Masa primita am rasturnat-o pe sia sa se scurga zerul. Gata

Sper sa-i placa Deannei brinzica.

A fost un coleg in concefdiu si l-am rugat sa-mi aduca vopsea pentru oua. Am un set de 5 culori. Nu am rabdare sa vina P)astele si sa coc pasca si cozonac, vopsesc oule.
Anul trecut eram in Bratislava, nu va pot transmite ce Paste urit am avut , na, deja e in trecut si nu ma gindesc decit la viitor .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, eu cind fac brinza pun sau kefir/iaurt, sau suc de lamiie, n-am incercat niciodata sa le pun pe amindoua. Si oricum, cred ca poti pune mai putin kefir si mai putin suc de lamiie. Laptele se brinzeste si cu mai putina acreala.

Si eu vopsesc oua de Pasti, nu prea multe, maxim 15. Problema e ca ouale de aici au coaja cam subtire si iti trebuie vreo 30 de bucati ca sa alegi vreo 10 cit de cit intregi, fara crapaturi. Plus ca mai si crapa din ele la fiert nu stiu ce sa le mai fac.

Alina, draguta traditie cu ascunsul oualor prin iarba, sa le gaseasca piticii. Poate faci poze cu Deanna in cautare de surprize.
De celulita stiu ca nu se poate scapa definitiv, dar e posibila macar o atenuare, si eu asta imi doresc. Pentru ca la ce aspect au fesele mele acum mi-e sila sa ma uit in oglinda ma duc acusica sa ma biciuiesc cu miere sint la a patra sedinta acum, din 15. Anul trecut, dupa 7-8 sedinte deja incepuse sa se vada efectul. Iar la sfirsitul cursului de masaj celulita mi s-a redus cam cu 85%, ceea ce nu-i rau, zic eu.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna fetitzele

Cornelia si Rodica multumesc mult pentru felicitare si urari de bine.
De ziua mea a fost un timp posomorit si ploios ca nu am avut dispozitie sa fac ceva, asa ca seara am iesit la un restaurant unde m-am simtit foarte bine. Si Lucian ca de minune a fost foarte linistit. Am mincat mincare chineza, ceva deosebit si gustos.

Lucia eu fac brinza din 1,2 l lapte, pun laptele la fiert si cind incepe a fierbe il iau de pe foc si adaug suc de la jumate de lamiie mare sau o lamiie mica si amestec.

Fetelor daca stiti recete de pasca cu brinza si fara va rog mult sa le postati aicea. Multumesc

O zi buna

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Am revenit si io. Si ieri am fost la munca. Dar dupa asta am fost si la Patria la "Basic Instinct 2". Mie imi pare ca primul e mai interesant.

Azi dimineata am fost la o sedinta de aqua aerobica, la piscina din Sun City. Si ce e bine ca eu sunt o friguroasa de felul meu si mi s-a parut apa destul de calda. A fost super. Cred ca o sa mai merg. Am si alta dispozitie! Sper si miine sa ma sint OK si sa nu ma doara muschii.

Dupa ne-am intilnit cu Dorori si sotul ei la patiserie.
Nata, merci pentru site cu "calanetica" . Cred ca o sa ma apuc si eu, cu exceptia unor exercitii, desigur.

Va pupacesc , merg la orizontala.

Nata 22+.

Mergi la inceput

Karina, super ca ai petrecut seara la restaurant, asa si trebuie, e ziua ta si trebuie sa fii rasfatata bravo lui Luci ca a stat cumintel, se socializeaza si el de mic.

Nata, in sfirsit te-ai relaxat si tu dupa atita munca intensa, neaparat sa mai mergi la piscina, daca iti face asa de bine.
Stiu ca exista exercitii Pilates special pentru gravide, seamana intr-un fel cu callanetics. Da o cautare pe net (la rusi iti recomand), ar trebui sa gasesti.
Ce frumos ca v-ati intilnit cu Doroti din nou ati fost la acelasi local sau la altul? Ati facut si poze?

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!!
Ce mai faceti? ce mai nou? Azi e asa de soare si frumos! Incit nici nu am chef de lucru ( sunt la birou acum ). Fetele de Chisinau ati mai fost la intilneala? Sorry pentru absente.
Atunci cu gazul m-am lamurit f usor: am facut cartofi cu maioneza de post cu ciuperci si cu verdeturi la cuptor. Si am facut o tava plina ca sa ajunga pt 2 zile, si a ajuns.
Buna ideea cu callanectis! Chiar ma gindeam unde sa ma inscriu lunile acestea. Cred ca o sa merg la Taskent, acolo am auzit ca fac. Voi pe unde mergeti?
Merci de sfaturi fetelor!
CRINIA, LA MULTI ANI !!!!
SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele!
Lucia mersi de receta la brinzica ,am s-o incerc sapatmana asta si sper sa-i placa la mofturoasa mea.As vrea si eu sa fac cozonac dar idee n-am cum se impleteste ,de pasca nu zic ca n-am mancat niciodata (la noi se fac numai cozonaci si rulade).Ce alte mincaruri traditionale se fac de Pasti ?
Nati anul trecut am fost la un "egg hunt " cu Deanna si noi am adunat cele mai multe oua .Masaj ti-ai facut singura sau la salon ?cu miere faci impachetari?multa bafta !eu am incercat niste creme dar fara mare succes.
M-am uitat la emisiunea Tayrei Bancks(supermodel) care zicea ca si ea are celulita si si-a aratat picioarele .a zis ca nu se pozeaza niciodata din posterior si ca purta vual la mijloc cind era la VS.
Crinia super ca ati mers cu totii la restaurant si Luci a fost cumintel.Eu ador mancarea chinezeasca si incerc sa fac si acasa cite ceva .
Nati zic si eu sa te mai duci la bazin daca-ti face bine .nu te-ai mai dus la aerobica?
o zi buna

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna fetelor!

Lipseste omu 2-3 zile si are de recuperat o saptamana! Bravo!

Cu intirziere, dar la fel de calduros, urez si eu un

LA MULTI ANI CRINIA!!! SANATATE, FERICIRE, BUCURII DE LA LUCIANCA SI NUMAI CLIPE FRUMOASE!!!

Si acum vreau si eu sa va intreb daca aveti idee cam ce preturi sunt si cam ce muzica (in sens de formatie, orchestra, taraf....) merita cautati pentru a cinta la nunta. Multumesc!!!

O saptamana cit mai usoara!

Mergi la inceput

Alina, eu fac masaj cu miere dupa www.apelsinka.ru/honeymassage.php" target="_blank">aceasta "tehnologie". Dar vezi ca e interzis persoanelor cu pielea alba, sensibila, cu vinisoare la vedere. Acest masaj produce vinatai pe piele, care trec, insa la cei cu pielea sensibila ele pot ramine pentru totdeauna.
Folosesc mierea curata, fara uleiuri eterice. Dupa masaj fac direct dus, curatind zona masata cu o manusa de loofa. Dupa dus ma ung cu o crema anticelulitica.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Fetiliiiii!!!!!!

Salutare tuturor, din Misto Kiev!

M-a adus interpolu de picioare inapoi pe forum

Adevaru e ca am avut o perioada super-incarcata, mai reuseam sa schimb cite 2-3 vorbe cu Doroti prin Messenger, in rest numai munca. Am avut tare multe de facut inainte de plecare, pentru ca a fost o hotarire destul de neasteptata, pentru mine si pentru cei apropiati. Acum sunt mai bine, mi-am mai scos capul din treburi. M-am aranjat la gazda si muncesc aici.

Ce sa zic, Kievul e superb, m-am plimbat ieri prin oras, si am inteles ca, Chisinaul e un sat... Atitea parcuri, monumente, lume, magazine, mai pe scurt - de toate, plus soare mult si vreme de nota 10! Imi pare tare rau ca n-am avut aparat sa fac niste poze.

Sper ca sunteti toate bine, la fel burticile ca si copilasii. Va pup si duc dorul casei...

Mergi la inceput