Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 9
Raluca_u spune:
Buna fetelor
eu sunt destul de noua pe aici si astazi v-am descoperit. Si eu stau langa parcul IOR. Copilul e pe drum si suntem tare fericiti, dar mai avem de asteptat pana in noiembrie sa il tinem in brate.
Ma primiti si pe mine in clubul voastru.
Raluca 12+ si bebe mic in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Stinu spune:
Bun venit Raluca !Si sa fii sanatoasa si tu si bebe !
Cornelia_laura ,au dreptate mamicile de la cresa ,o sa treaca dar mai dureaza un pic .Si Vladut in fiecare toamna a plans la gradinita dar i-a trecut si este indragostit de d-na si de copii,se scoala singur dimineata ca sa ajunga cat mai repede la gradinita.
Iustina
cornelia_laura spune:
Raluca, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara in continuare!
Stinu, multumim de incurajari! Sper din suflet sa dureze cat mai putin faza asta cu plansul ca ma seaca la suflet.
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea_tx spune:
offf..... al meu copil iara a inceput sa tuseasca si sa-i curga mucii nu are o luna de cand facu injectii si acum iar?
ce doamne iarta-ma le-o face la gradi nu stiun de se imb asa de des.nu a racit asta iarna si raceste acum.
asa ca pregateste-te sufleteste Cornelia.
Raluca_u spune:
Multumesc mult fetelor de primire
Raluca 12+ si bebe mic in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
andreea_tx spune:
moamaaaa numai eu am mai ramas pe aici.mai e un pic si se perde subectu.
hai ca-l duc eu pe pag 1.
cornelia_laura spune:
N-ai ramas singurica, mai sunt si eu pe aici.
Doar ca din cauza vremii am o stare asa de nasoala de nu-mi vine sa fac nimic. Si chiar trebuie sa fac ceva de papica.
Eduard a inceput sa se obisnuiasca la cresa, in sensul ca dimineata mai plange nitel cand il las dar peste zi uita. Mananca si doarme acolo, e vesel.
Va pup pe toate.
PS: totusi de la o vreme parca am ramas numai noi 2 pe aici....restul fetelor????
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 29+ Eric
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
andreea, cum se mai simte puiul tau? Tot cu muci si tuse?
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 29+ Eric