Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 13
andreea_tx spune:
clauf daca ai promis ca faceti cinste votam.
hai ca azi se anunta o zi mai racoroasa.
diseara mergem la o petrecere de copii,alex abia asteapta.
Cornelia cum e? va mai revaenira-ti.
cornelia_laura spune:
andreea, multumesc de intrebare. Parca e ceva mai bine ca ieri. Luam(greuuuu de tot) Fluimucil, Panadol, Nurofen, Stodal si seara Sinecod pic pt tuse. Oricum il tin pana luni acasa. Din pacate probabil ca luni o vom lua de la capat cu plansul. Distractie placuta la petrecere!!
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 31+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea_tx spune:
ne-am distrat pe cinste aseara.dimineata debia l-am trezit pe alex ca el nu prea e invatat sa piarda noptile si era tare marait iar la gradi a inceput sa bazaie ca el vrea acasa sa doarma.
aiurea parca vad ca pana la pranz ii trece si nu se culca dupa amiaza.
maria2mami spune:
Nu am mai intrat de mult la subiectul asta....da v-am citit mereu....ce sa fac, daca m-au acaparat total mamicile casnice.
Andreea nu fii suparata, vino innapoi la subiect...acum suntem 2 ....tu intreb si io raspund, si invers
Am o mare problema....am citit cap 1 al subiectului pentru ca nu mai gaseam numarul de tel al gradiniteti nr 216.
Oki, l-am gasit si vreau sa sun sa nu fi luat vreo teapa....ceva....ca m-am uitat de dimineata la stiri...si m-am ingrozit.
Parintii s-au asezat la coada pentru inscrieri de ieri seara de la 5 ....pentru azi!!! Exact ca la starea civila...offff si io cand ziceam ca traim intr-o tara de mare kk nu ma crezut nimeni
Mi-e teama ca nu ia facut dosar/ nu a inscris-o...da cu ce pretext sa sun???
Iustina...Cristinamh...plssss reveniti la subiect...ca pe vremuri
mmiha
cristinamh spune:
of, am revenit...
ce sa fac, m-a pus naiba si m-am cam bagat in multe...
ca sa incep cu inceputu' (subiectului asta, ca se discuta) m-am inscris la scoala de soferi... nu ma intrebati cum ma descurc, ca nenea ala, acceptabil pt neuronul meu care de 3 ani schimba scutece, mi-a zis ca "antitalent" nu sunt, o sa conduc, da' sa am rabdare ca o sa mearga incet...... asa ca, daca vedeti o fata crispata la volan, dacie rosie "TEO", pe la magazinul titan, ca de-acolo ma ia... nu fluierati, sa nu-mi distrageti atentia...
in IOR cam greu sa ajung, ca is 2 pitici, si ala mare oboseste repede, noi stam langa bloc, la locul de joaca... pe lucretiu patrascanu, in fata la liceu, la topoganul verde...
si mor aici, ca-s numai bunicute cu nepotii, si se vaita in gura mare ca uite ce le-au facut copiii, s-au "multiplicat" si a picat greul pe ele .
cornelia, calm cu cresa, asa e la inceput...dar bine macar ca te poti odihni tu nitel! ca nici acasa cu amandoi nu e usor.
andreea, te-am buzuit nitel pe YM... daca ai timp... 2 vorbe...
si, deci, ce mai e nou prin cartier??? in afara de enormitatea aia de "topogano-catzarator" din dreptul casutelor din IOR?? io vreau casutele inapoi, ca prin casute nu trb sa alerg dupa andrei... acum nu-l mai pot lasa singurel, ca mi-e frica sa nu-l impinga astia mai maricei de pe topogan...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003