La noi la Galati sa veniti ! (21)
Raspunsuri - Pagina 5
lauraspeedy spune:
Salutare!
Pozele de la intalnire sunt suuuper. Bebelinii la fel.
(Alinam, poate reusesti sa scrii ceva sub fiecare poza.)
Nu stiu ce fel de virus bantuie prin aer, ca saptamana trecuta fiimea a fost bolnavioara cu amigdalele umflate si tuse coapta, iar saptamana asta m-am imbolnavit si eu cu aceleasi simptome. Tare as fi vrut sa vin si eu la intalnire numai ca ieri mi-a fost asa de rau.
Gata, va las cu bine, iar urla fiimea sa o iau in brate la calculator.
Multa sanatate la toata lumea, in special la copilasi.
lauraspeedy
korinna spune:
almy..am o colega de birou care are un baietel care acum are 3 ani si care a a avut o pb similara cu a ta.Ea zice ca i-a tinut la copil ham facut la Romhandicap in Bucuresti.Acest ham i l-a tinut 6 luni:asa manca..asa dormea..asa il scotea la plimbare.
Tot ea mi-a zis ca baietelul ei nu avea nucleii de osificare formati.
Acum e bine.
Daca vrei nr de tel al colegii mele de birou sa te consulti cu ea,te rog nu ezita si zi-mi.
Zice ca ea a fost la Bucuresti la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu la profesorul Jianu.Il gaseti si pe net si poti face programare.
Ma bucur ca v-ati simtit bine aseara.Eu abea la ora 18,30 treceam cu bacul catre Galati.Nici pomeneala de intlnire!!
Insa pe LauraFlo o vad zilnic cand plec la serviciu.
Va pup!!
NU uitati ca maine e ziua pacalelilor.Stati cu ochii in 7!!
korinna spune:
Mistocutze pozele....atzi fost cateva futitze!!!
Imi pare rau ca nu am fost in Galati in timp util!!
LauraFlo spune:
Se pare ca maine nu am cu cine s-o las pe Daria asa ca voi fi acasa. Ce spuneti , ne intalnim cu bebelusii undeva in parc ? Poate in Gradina Publica sau in Oraselul copiilor, sau chiar in parc la Durbaca ?
Daria adoarme la pranz in jur de 12-13. Poate pe la 11 ne adunam cateva ?
Sambata de obicei avem program administrativ dimineata , dar daca sunteti doritoare as renuta cu drag la ...piata, curatenie si facut mancare.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Dadym spune:
Salutare fetelor! Si eu m-am simtit bine ieri, baiatul avea trei moase, mama, soacra si sormea...ce era pe capul lor, veselie mare. As repeta figura mai des
Vai Cookie, unde vezi frumoasa? vai de capul meu ce stramba sunt. Dupa pozele astea gata m-am hotarat, prea m-am neglijat, ma duk sa ma vopsesc, sa ma tund putin, poate imi trag si niste suvitze, hm...ce spuneti? Dar asta pe la mijlocul lui aprilie, ma mai suport putin
Laura eu sunt pro. Fetelor, ce spuneti?
Dadym spune:
Nu ar fi mai bine sa ne intalnim duminica? Zik si eu.
Sanatate multa la mamici si copilasi!
viorica avram spune:
ce faceti ,fetelor?
am vazut si eu pozele.o sa le pun si pe cele facute de mine dar zilele acestea pt ca am multe de facut si nu prea am timp.
si mie imi pare bine ca ne-am cunoscut si sper sa ne intalnim cat mai multe.
imi pare rau sa aud ca bebelusii au probleme cu raceala.de ce nu incercati oscilococcinum?la noi a dat rezultate bune si rapide.apoi mai am aparatul salin pe care il pun in priza ori de cate ori shali incepe sa respire mai greu.
in rest am treaba ca la fiecare sfarsit de luna.duminica plecam la tara sa vedem pui mici.
va doresc un we placut si linistit!
Delphin,poate ne auzim pe messenger in seara asta sau maine.oricum eu te pandesc...
va pup
viorica
vladhana spune:
Dadym,noi ne cunoastem! Mamele noastre se intalneau cand eram noi mici si cu acele ocazii ne jucam impreuna.Pe mama o cheama Iosub Livia.Te-am recunoscut in poze.Sa-ti traiasca baietelul!
Dadym spune:
Vai ce mica e lumea! Cand ti-am citit mesajul era si mama la mine, nu-i venea sa creada....intra-adevar asa e. M-a bombardat cu intrebari, m-a rugat sa-i arati o poza cu mama ta, daca poti, sa-mi spui ce mai face, etc. Intrebarea mea este cum de m-ai recunoscut, ca m-am schimbat mult.
Eu m-am uitat la pozele tale si chiar te-am invidiat pentru locurile pe care le-ai vizitatdar....nik, nu te-am recunoscut, oricum nu prea imi aduk aminte multe lucruri de atunci. Poate vorbim mai mult pe mess, id-ul meu e dady_maria05.
Sa-ti traiasca si tie baietelul!
almy spune:
Multumesc mult de raspunsuri!
LAURA, nu sunt hamuri, e ca un chilot din plastic dur. Dar oricum, ea avea putere si se misca tare in el, asa ca azi i-a pus ghips. A plans un pic, sper sa se obisnuiasca repede. Vineri mergem la control si-mi spune cat il tin.
CORINNA, am citit si eu mult pe net despre Dr Jianu, chiar ma gandeam sa imi fac o programare. E cel mai laudat in problema asta. Noi vom avea un drum la Bucuresti in curand si trebuie sa luam si copilul si incerc sa vad daca pot sa combin cu o vizita la el. Daca imi zice ca am chinuit-o degeaba in ghips innebunesc!!! Am gasit si site-ul Romhandicap, ma uit acum. De la prietena ta m-ar interesa cum se ajunge la el, ca noi nu prea stim Bucurestiul. Nu are un e-mail? Sa n-o deranjez cu telefonul. Multumesc mult!
Multa sanatate la bebelusii raciti!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)