La noi la Galati sa veniti ! (21)
Raspunsuri - Pagina 4
alinam spune:
fetelor in primul rand vreau sa va spun ca m-am simtit foooooarte bine, in al doilea rand am avut un soc cand am ajuns acasa: copilul hranit, hainutzele lui calcate ...concluzia e sa plek mai des :)
si acum pozele sa stiti ca le-am pus gramada, pe toate nu am selectat nimik iar de recunoscut va recunosteti fiecare
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vladhana spune:
Cu ce sa incep...
Vlad are febra...39.2.De asta a fost matait toata ziua.Cred ca a racit putin,deocamdata doar febra.I-am dat oscilo,maine dimineata iar si sa vedem...Maine vroiam sa plecam la tara,cred ca asteptam pana sambata.
Frumoase ca de obicei! Dar ce cura de slabire urmati cu pizza,fripturi si prajituri? Sau nu-i valabil pentru toate fetele.
Cookie,a fost bine pentru prima data.Si eu eram fricoasa,de asta n-am avut curaj pana acum,dar nu-i dracul asa de negru.Ma asteptam sa ma dea jos instructorul si sa-mi spuna ca n-am ce cauta la volan,dar m-am inselat,pot stapani o masina.Totusi e prea devreme sa ma pronunt,dar in nici un caz nu ma va da jos.Incearca si tu!
Laura,eu ma duc acum la Intersport,pe Siderurgistilor,dupa Casa rosie.Pentru 8 sedinte-600 000 lei.Spre deosebire de Insula,unde se punea accentul pe aerobic,aici se pune pe aparate.Si esti urmarit atent,te indruma pentru ceea ce urmaresti.Dar au o problema cu programul:daca dimineata te poti duce si fara sa-ti faci programare inainte,ptr.dupa-amiza trebuie sa-ti fixezi zilele si ora la care te duci ptr. ca sunt f. aglomerati.Au aparate f. bune si multe,variate,e f.curat...
I-am pus un supozitor cu Agocalmin lui Vlad si i-am facut frectie acum mai bine de o jumatate de ora.E normal sa transpire mult si sa fie fierbinte in continuare?
cookie spune:
'Neata!
Fetelor, mi-e rau de mor, ma doare capul si ma ustura gatul ingrozitor, iar copila mea e fornaita si tuseste...numai un microb in gat de la mine ii mai lipseste...Si ea are program de dragalit cu mami in fiecare dimineata...ma ia de dupa gat si ma strange...iar eu nu pot s-o dau la o parte...
Hai ca ma duc sa vad si eu pozele Alinei...pozarul sef!
Am pus si eu cateva:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/9896&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
cookie spune:
Hana, destul de mare febra la Vladut...eu cred c-ar trebui sa-l vada doctorul...Sper sa nu fie nimic grav si sa se faca bine repede!
Ma bucur ca-ti place la sala si la scoala de soferi...tre' sa schimbam impresii, ca poate m-apuc si eu...
Vilma, Tudor cum mai e?
Oooof, bantuie microbii, grea perioada!
Sanatate la toata lumea!
LauraFlo spune:
Vai de mine ce de-a poze !
Alina draga, dar chiar ai avut inspiratie aseara ! Nu ca as arata eu mai bine in poze acum...!!!! Oricum, fotomodel nu mai vreau sa ma fac ! Ai dreptate si eu m-am simtit foarte bine aseara, am fost foarte animate si ...inspirate !
Cookie si eu am patit-o saptamana trecuta cu gatul. La mine Golia a avut efect. 5-6 pastile si gata ! Am luat si Modafen si am mancat vreo doua lamai, recunosc . Dar mi-a trecut. Frumoase pozele tale !
Hana, cum se simte Vladut ? Sper ca e mai bine. Din pacate, eu caut o sala aproape de casa sau de serviciu ca sa nu pierd pe drum inca o ora, pentru mine Casa Rosie e departe. Multumesc de informatii !
Viorica ma bucur ca ne-am cunoscut ! Shalini are o frumusete speciala ! Sper sa ne bucuram si de prezenta pe forum a finei tale si a prietenei.
Eliza te rog nu ma uita cu Elevitul.
Vilma, Tudor e mai bine nu-i asa ? Ai gasit reteta ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Buna dimineata. Tudor e mai bine, avand in vedere ca tinem febra sub control. Am inceput de aseara antibioticul. Tuseste urat, are flegma pe gat si probabil ca il si doare. Fatzuca lui exprima starea de rau. Di nefericire, se pare ca urmeaza si Anca la rand. Vom vedea, in weekend, cu ce ne "distram".
Ma bucur si eu ca ne-am intalnit, Roxi, Anca e incantata de film, iar Tudor de baby E.
Sa aveti we fain, sanatate maxima la toata lumea.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
almy spune:
Buna dimineata
Tare as fi vrut si eu sa ajung ieri, dar uite ca n-am putut. Mai fetelor, eu am o super mare dilema si sunt cu moralul la pamant. Eleni are displazie de sold si am fost pana acum la 4 medici, inclusiv unul in Bucuresti, nu cu renume, dar la el ne-a trimis cineva. Parerile sunt impartite. Ideea e ca toti spun ca nu-i foarte grav, insa unii spun Obligatoriu ghips, altii (Dr. Radu Luciu adica) NU ghips, ca ii necrozeaza capul femural si dam in altele. Poate am gresit si eu ca am fost la mai multi, ca acum nici nu stiu ce sa fac. Am citit tot ce am gasit pe net despre displazie, despre medici. Am luat un aparat de la spitalul de copii, cum mi-a zis Dr. Radu Luciu si o tin cu el. E mai uman decat ghipsul, ce-i drept. Dar tot stau cu inima indoita, nu ca as vrea ghips, Doamne fereste! Dar daca e mai sigur, fiind imobilizare perfecta? Voi ati mai auzit de cazuri de displazie?
In alta ordine de idei suntem bine, am citit si eu ce-ati mai scris despre cure, as vrea si eu sa tin ceva, dar inca nu m-am invrednicit...Am vazut pozele, aratati minunat. Poate luna viitoare ajung si eu la intalnire. Si sper sa ma linistesc pana atunci.
Va pup, o zi buna!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
LauraFlo spune:
De abia astept si eu sa-i arat Dariei filmuletele. Vilma cand reusesti sa ne faci si noua o copie ?
Alma, fetita unei colege a avut displazie. Si ea a folosit aparatul ( arata ca niste hamuri nu ?) si in trei luni fetita si-a revenit.I-a facut si masaj si gimnastica de recuperare. Din pacate nu stiu la ce doctor a fost ( parca era Nita dar nu stiu sigur ), dar daca vrei am sa cer relatii.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
E mai bine,dupa o noapte urata rau in care am schimbat trei randuri de pijamale,atat de transpira.Pe la 4 a inceput sa-i scada febra,s-a trezit si a baut o cana de ceai si de atunci nu i-a mai crescut temperatura.S-a trezit la 9,cred ca e a doua oara cand s-a trezit la ora asta,a mancat tot si acum se joaca,e vesel.
Vilma,sanatate multa micutilor tai! Ce bine e cand sunt sanatosi!
Cookie,eu aveam mare nevoie de ceva care sa-mi redea increderea in puterile mele.Ajunsesem mult prea depedenta de cei din jur,asa ca si slabitul si sc.de soferi sunt pentru asa ceva.Si-mi fac bine tare!!! Nu stiu daca tu ai nevoie de asa ceva,dar oricum nu ai decat de castigat daca poti sa te urci la volan si sa pleci cand vrei tu.
ciristina_serban spune:
Neata fetelor!!!
Pozele sunt super. Imi place cum au iesit, si cred ca se simt putin si din atmosfera placuta care era acolo. Ne-am simtit bine.... Pacat ca nu puteam sta mai muuuuuult
Multumesc lui Cookie si Alinei ca le-au postat!!!
Vreau sa va urez sanatate puiutilor vostri pentru ca se pare ca e un virus in atmosfera. Si Razvan tot cu nasuc infundat si flegma in gat se chinuie.... Bine ca nu face febra.
Aveti grija de micuti si de voi. Va pupam. Mergem sa pape Razvan ca azi (tot din cauza bolii cred) s-a trezit la ora 10.00!!!
Pupici!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)