La noi la Galati sa veniti ! (21)
Raspunsuri - Pagina 2
delphin spune:
Intru sa va fac cu-cu la capitolul 21.
Eclipsa? Ce eclipsa?...Fuse si se duse....n-am stiut nimic,ca nu scria pe internet
Vio,vazui pozele iar. Frumos,o dulceata de fetita! Te superi daca mai vreau?
Ma tot chinui sa-ti scriu un mail perso de cateva zile,dar tot aman.Poate vorbim pe Skype,ce zici? Te simt trista si as vrea sa te incurajez.
Cine mananca maine covrigi si pt. mine? Ca mie de asta i-mi este cel mai pofta din Ro.
Si mai stiu una,o pizza de la Dino Pizza.
Si gogosi,ca eu nu fac caci le mananc.
Sa va povestesc faza:
Eram insarcinata in 2 luni cred si asa mi-a venit un dor de mama ca am sarit in avion si am fost sa o vad pt. 10 zile.
Cel mai pofta i-mi era de gogosi. Si-mi facea sora'mea in fiecare seara(asa ma amagea ca sa dorm la ea "Dormi la mine ca i-ti fac gogosi?"
Si eu mancam ca sparta. Cum eram la inceput de sarcina mai aveam si greturi si mai si vomitam. Eu ziceam razand ca la bb din burta nu-i plac gogosile,dar mie i-mi plac asa ca trebuie sa rabde!
Si am mancat la gogosi in alea 10 zile ...bune rau gogosile astea dom'le!(facute acasa ,va rog frumos)
Aoleu,in mai vine mama. Sper sa nu aiba chef de facut dulciuri ca am pus-o cu kg.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
cookie spune:
Bina dimineata!
Doamnelor, va servesc cu o ?
Delphin, lasa, mama, ca-ti trimitem un pachet de gogosi si covrigi par avion...insa pizza de la Dino nu se mai poate...sorry, s-a inchis!
Azi sunt...prietena mea pleaca inapoi la ea acasa si cine stie cand o mai vad... doar daca imi iau si eu viza pentru SUA...of, of, pe unde te mai duce si viata asta...
Hai ca acu-s melancolica...revin.
LauraFlo spune:
Neata ! Multumim de cafeluta, Cookie !
Deci ne intalnim azi la 5 la Cafe Journal ? !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
hop si eu!
mai fetelor ce bataie de cap cu kilogramele astea:)
Roxi chiar ma gandeam cum de nu ai mai intrat sa ne scrii, Baby E am auzit numai de bine, abia astept .... fa si tu cateva copii si noi o sa mai facem una la alta, in alta ordine de idei astesp si eu prin posta un cd cu BE daca e altceva promit ca fak copii la toata lumea doritoare :)
Laura pai ce ai impresia ca am uitat? ca nu ne intalnim?
Eliza unde esti? unde e rezervarea nostra ? sa ne spui macar pe ce nume ai fakuto!
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
pai bine mai fetelor, in zi de intalnire la pagina 3??? va stiam mai active.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
delphin spune:
'Neata fetele!(ce daca e pranzul mare)
Merci cookie pt. pachet!
Pt. tine,reteta de azi:( si pt. cele care nu tin cura de slabire)
Rochers à la noix de coco
Pt. 10 persoane
1,5 puncte de persoana
80g de nuca de cocos rasa(praf de nuca de cocos)
60 g de zahar
1 albus de ou
Aprindeti cuptorul(temp. 180°)
Amestecati zaharul cu nuca de cocos. Bateti albusul spuma tare. Incorporati delicat amestecul de nuca si zahar impreuna cu albusul.
Acoperiti o tava de aragaz cu hartie pt. copt si puneti din amestec cu o lingurita.(ca la bezele).
Se dau la cuptor 15 minute sau se scot atunci cand sunt aurii.
Ma duc sa-mi fac un masaj pe "derierul" meu mare.Pupici.
Vio,fa-mi un semn daca ai timp,pe mesenger.
LauraFlo spune:
Alina, iubito eu sunt ocupata tare ....Calculez punctele dupa reteta WW .
Cookie : am calculat corect ? Feminin, 30ani, 60-69 Kg, 1.70, activitate sedentara, sport de loc ( se pune alergarea dupa copila ?). Rezultatul meu : 19 p.
Am triat lista cu alimente, e destul de permisiva. Tarie sa am sa nu calc stramb. De ex aseara am mancat 2 turte dulci si 5 masline pe langa superba salata verde cu ton si ridichi.
Chiar asa , eu fara masline nu pot trai. Cum sa le mananc numarate ? 1p maslina ????? Blasfemie curata !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
delphin spune:
Pai,laura,treci pe masline verzi,sunt mai putin calorice decat cele negre.
BDW. Laura sau cookie, vreau si eu WW cu voi. Puteti sa-mi dati detalii,eu le-am avut pe calc. dar le-am sters,nu mai stiu de ce.
cookie spune:
Laura, e corect! Insa maslinele negre au doar 0,5p fiecare!
Si asta e, daca e sa fie dieta, inseamna ca tre' sa mai renuntam la cate ceva...ooooof!
Delphin, multam!
E super sa ai cate o reteta din asta, mai ales la inceput, cand e asa de greu sa tot aduni punte si sa calculezi...v-am zis, eu urasc cifrele!
Vreau sa va zic ca eu am inceput de luni abia si acum cand vad o felie de paine, nu vad de fapt painea, ci in fata ochilor imi apare 1,5p(daca e graham) si 2p(paine normala)
Oare ma mai fac bine?
cookie spune:
Delphin, trimite-mi mailul tau.
Eu mai am si cateva retete, tot asa, incercate si calculate de altii, poate iti folosesc.
Oau, ce bine imi pare ca am cu cine schimba impresii!
Sper sa nu se supere celelalte fete cand o luam noi pe aratura...cel putin eu, sunt in stare sa nu ma mai opresc!