La noi la Galati sa veniti ! (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pai daca functioneaza asa bine,ma voi forta sa incep si eu de... Luni.

Dar cine incepe cu mine?

eu am nevoie de motivatie...vio,incerci?

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, e super! Ma bucur ca merge bine!
Eu o tin in continuare, insa mai calc stramb cate putin...si apoi ma redresez...per ansamblu e ok, mai am un pic si schimb prefixul
Si diseara avem masa mare in familie...cu muuuulte bunatati dar, simt ca pot sa mai pap cate ceva, in loc sa salivez pe-acolo...si maine ma mai restrang...

Mergi la inceput

Delphin Succes!
Care mai vine?

Mergi la inceput

Eu acum astept sa se faca painea,caci mor de pofta.(nu e luni inca )
Am cumparat faina pt. facut paine cu cereale,am pus la facut de dimi. si acum astept,mai sunt 10 min.

Cookie nu da cu rosii,dar de dimi nu am mancat de cat 2 mere si am baut 2 ceaiuri,apoi o bucatica de paine suedeza completa,uscata...

La 13 plec la servici,deci mananc inainte paine cu ciuperci crude proaspete(miam-miam).Aici li se spun ciuperci de paris.

Mai iau o gustare pe la 17h30,poate o bucatica de paine goala si apoi o supa crema de ciuperci seara pe la 9h30 dupa ce culc copilul.
Si apoi mere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Hop si eu.
Bine ai venit Gmoisi! Salut si eu cu intarziere, vad ca fetele te-au ajutat...nu-i asa ca sunt minunate
Viorica, daca iti plac dulciurile ia incearca sa nu mai papi mancare ci doar dulciuri, sa vezi ce rezultat ai. La mine a functionat tot timpul
Revin dupa ce il linistesc pe robert, face crize cand ma vede la calculator.

Mergi la inceput

Delphin, hei, de ce sa dau eu cu rosii?
Eu nu-s cu
Eu is doar cu si incurajari... si spor la slabit!

Diana...misto dieta aia cu dulciuri...cum zici ca se cheama? Dieta tort de cioco sau Prajiturica/bombonica?
Hai ca m-apuc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Diana din pacate astfel de cure dau roade doar la tine. Eu am incercat-o si....se depuneau kg de nu mai incapeam in haine.
Cookie, tu nu esti responsabila doar cu incurajarile, ci reprezinti exemplul cel mai bun ! Vointa, sport si ...rezultatele se vad !
Delphin, succes ! E greu pana te apuci, dupa aceea devine un mod de viata !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

ma alatur si eu curei tale ,Delphin,poate mi se face rusine de voi si nu mai mananc.
in privinta curei cu dulciuri am incercat si asa dar n-a mers.eu nu ma ingras pt ca fac sport dar ma dispera faptul ca nu slabesc un gram cu toate ca nu mananc seara decat 1\2 de grapefruit sau un mar.
hai ca tin si eu cura cu voi poate pana la urma cineva acolo sus se milostiveste si ma ajuta sa nu mai mananc dulciuri.acum am mancat 3 felii de paine cu unt si dulceata de cirese amare.
simteam ca lesin daca nu manan ceva dulce.
va plangeti de vremea de afara dar nu vedeti ce activitate avem pe forum cand nu avem unde sa mergem?
Shalini a racit si am intrat in clubul mamicilor cu copii raciti...din nou.
va pup si ma intorc la calcat pt ca am o gramada!

viorica

Mergi la inceput

He! He! Vio,eu m-am lasat de sportul acesta de mult.(calcatul).Lenjeriile de pat nu le mai calc ca tot se sifoneaza,mai calc pt. Seb cand trebuie neaparat,in rest scutur bine rufele cand le intind si gata!

Sa va spun ca am ajuns la performanta de a calca o pereche de pantaloni pt. sotul meu o singura data si asta in 5 ani de casatorie(s-a intamplat acum o sapt. cand a avut un program f. incarcat si nu a putut sa si-i calce singur).

Nu mai spun ca el se ocupa si de tinuta mea pt. servici

Deci incepem de luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

da dar ce tinem?ww?ca sa stiu si eu ce mananc. eu am si dieta de 13 zile pe care am mai tinut-o si a dat rezultate. problema mea e cu mentinutul.aici inervine totul cand nu ma pot abtine
si acum sa ma laud si eu cu cezariana mea care nici nu se mai cunoaste si m-am recuperat foarte repede dupa ea.pana si dr s-a minunat.n-am nici vergeturi pe burtica pt ca m-am dat cu crema ca disperata dar am scapat cateva pe coapse.dar nu asta ma intereseaza ci sa fiu slaba sau macar la 60 kg nu 55-57 cate aveam inainte de sarcina!
faceti regulamentul in we si sa-l respectam
am inceput sa iau mai mult crom poate se intampla minunea cu dulciurile.
pupici si spor

viorica

Mergi la inceput