Suceava!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 2
Gyna spune:
Hai ca ma conformez: eu mi-s nascuta pe 12.12.1967
Cristian 02.02.2001
Gabriel 17.02.2004
Eveline si eu fac ca si tine ma uit dupa toate mamicile cu copilasi. Eu ieri am fost prin G. Enescu si ma uitam dupa tine.
eveline spune:
17 octombrie 1974
Gyna tu te uitai dupa mine pe G. Enescu si eu dupa tine pe la Trei Barbosi....cam pe bajbaite caci pozute cu tine am impresia ca nu am vazut...
Ana si Bianca-iubita
DanaRosu spune:
Io 28.10.76, fi-mea 10.10.2002 si da, io am ales data asta chiar de-am nascut normal
Noutati: avem oreion (Ania) si catzel (tot Ania). Toata ziua se harjoneste cu catelusa Hera, timp in care tipa : "Mami/Tati/Boonica (kiar asa pronuntza, nu e transcriere pt U), salvati-ma, Hera imi rupe paruuuuu"
Pupam
Dana
And, yes, I am a blonde!
megbeng spune:
DANA, eu cand am citit prima data, mai in graba, am inteles ca si ANIA si catelul au oreion
pupici aniei...las' ca-i bine sa treaca prin bolile copilariei la varsta asta!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
ilincalif spune:
eu sint nascuta pe 3 01 1965 !
eu vreau muult soare miine, insa se pare ca prognoza meteo pentru zilele urmatoare nu e grozava !
m-am intristat in seara asta, tocmai am aflat de sotia unui prieten, care a trebuit sa mearga la Cluj la oncologie... din motive de madam Svescu !!!!!
in alta ordine de idei, cind ma vede sotul meu ca rid in fata calculatorului, zimbeste si zice " E clar, iar esti pe "desprecopii" !" Azi am inceput sa rid de una singura de oreionul catelului Aniei!
Eu m-am plimbat azi numai prin Obcini, insa, de cite ori vedeam o mamica + puiutul ei, ma gindeam "Oare n'o fi de-a mea?"
Va pup pe toate si va doresc pentru miine o zi insorita !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://community.webshots.com/user/ilincalif
(cred ca ar fi cazul sa imi fac ordine printre poze si sa imi fac un album ca lumea, asta e o parodie !!!! dar stie cineva cum sa fac rost de o zi de 48 de ore ? Macar o singura zi !!!!!)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
ramonaa spune:
Neata! Eu sunt nascuta pe 15.07.1975.
Da, si eu imi lungesc gatul si imi inchipui ca orice mamica cu copilasi e de pe-aici.
Cu vremea sta nu am nici un chef de treaba. Prea repede au venit ploile.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
Gyna spune:
Dana, va doresc insanatosite grabnica!! De unde a luat oreionul, ca vreau si io pt baietii mei ca cica-i mai bine sa-l faca acuma cand sunt mici. La baieti e mai nasol cu bolile astea ale copilariei daca le fac cand sunt mari pot avea oarece urmari(Doamne fereste-ne)Eu tot i-am dus pe la copii ce aveau varsat de vant dar n-a luat nici unul
Eveline, spre rusinea mea n-am reusit sa fac nici un CD cu poze, le am tot pe filme de alea vechi, dar promit sa ma invrednicesc intr-un viitor cat mai apropiat sa fac.
eveline spune:
Ar trebui cand iesim la plimbare sa ne punem un semn...pe carucioare cine are...cine nu, ma mai gandesc eu unde....asa poate ne-om identifica
Ana si Bianca-iubita