Suceava!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 12
ilincalif spune:
Eve, cred ca te-am zarit azi in parc la Institut, la fintina arteziana... pacat ca eu eram pe trotuarul dinspre stadion si galopam spre casa (am fost la medicul de familie pt reteta de lapte praf) si trebuia sa ajung la casieia RENEL sa platesc curentul.. si ma grabeam, ca se apropia ora biberonului iar Zamfiruca nu e bebelus, este ceasornic, la fix trei ore biziie dupa dreptul ei fundamental : papa bun !!!!!
Pupici tuturor fetelor cochetelor... si nu disperati, frigul si vremea urita dispar cu certitudine incepind de duminica !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca !"
eveline spune:
Azi n-am fost la Institut...am fost pana la SensiBlu si apoi m-am oprit la Trei Barbosi....si apoi acasa prin piata mica...era fain daca mergeai si o abordai pe mamica aceea...aveam ce ne distra pe aici
Ana si Bianca-iubita
carmencyta spune:
neata,fetele.
am fost la medic.chiar a vorbit cu mine.vestea proasta e ca 3 luni treb sa iau antibb diane 35.
am o dereglare hormonala de zile mari si o anexita micropolichistica bilaterala cu un ovar usor marit.asta e antibiotic 5 zile pe luna,o luna da,una nu,apoi iar.asta e.oricum dr.mi-a garantat ca dupa asta o sa vina bebe.dupa tratament o sa incepem teste de ovulatie ca sa planificam sarcina.
cam atat deocamdata.mult succes.
pupicei
floarea de colt spune:
neataaaaaaaa!!!!
bineteles ca la cafeaua de dim ma delectez citindu-va...
eveline mama dece inghetat pe afara eiii...vrei raceala...si sa faci poze la biancuta cu adidasi noi...hihihi..io cred ca mi-au luat prima pereche ai mei ...cand am luat bacu..hahahaha..erau de aia albi si mari si frumosi...da turcesti.....eiii...ce vremuri....
carmencyto ...ai vazut...ca se poate...asa te vreau ...bravo..ce a fost mai greu a trecut..de acum tine-te de tratament...si sa auzim de bebic..
ilinco..imi place mult sa citesc ispravioarele zamfirucai..deja mii tare draga...cum povestesti tu de ea...
pt toate ...pupicei....
aaaa...io...nici azi nu au venit rusiii....ii astept de pe data de 5 sa vina..si azi e 7....hmmmmm....nu mai inteleg nik...dar mai rabd io pana maine...cred ca s-a reglat cm si vine la 28 de zile...
hai am terminat cafeaua..ma intorc la munci..pup inca odata fetili...
pozici
megbeng spune:
FLOARE ,nu iti faci un test de sarcina, daca esti "in prelungiri"?
eu astept sa vad daca astazi va fi z.1 a unui nou CM sau prima zi de "prelungiri"...oricum la mine se vede ca e prima luna dupa antibebe, ca nu mai functionez ca odinioara...
nu mai tin minte f precis cun cine incepusem o discutie despre profii de la STEFAN..ieri am aflat ca a murit GHEORGHITA, profu de chimie..Dumnezeu sa il ierte!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
floarea de colt spune:
megule....salutare..pe unde ai umbat ieri ca nu ai semnat condicuta....
nu fac teste megule...pt ca ..nu ma simt inbarasada...
cred ca e vb de o dereglare-reglare a cm , pt ca am luat tratam.naturist....nu am nici un simptom de sarcina...doar ca m-au durut sanii f rau..vreo 4 zile..dar de vreo 2 zile m-au lasat durerile..asa ca nu ma agit cu teste...poate daca trec de ziua 30 ..
la tine...e ...prima zi de cm???sau esti in asteptare...poate intarzie ...si ai o veste buna pt noi...
pupici...
pozici
Dandush spune:
Buna sucevencelor. . Are vreo legatura dl. prof. Gheorghita (Dumnezeu sa-l ierte)de la "Stefan" cu dna. Gheorghita de la "Pedagogic"???. Eu am avut-o pe dumneaei profesoara(chimie)....o femeie minunata si cand eram in clasa a noua i-a murit baiatul intr-un accident de masina. Ar fi dureros sa-si fi pierdut si sotul acum.........
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
simina2005 spune:
OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!
Buna seara !
Ma bucur ca sa va cunosc si sper sa ne simtim bine impreuna.
Ma bucur ca si prin noi... Suceava exista in realitatea virtuala a internetului.
Sper sa vina cat mai repede zilele calduroase, sa ne putem juca cu copii in frumoasele parcuri din oras, si cine stie chiar sa ne intalnim ...
Cu respect,
Simina Diana si Andrei