Suceava!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69216&whichpage=1
O mamicuta de care noi sucevencele ar trebui sa fim mandre; hai sa o felicitam si sa o sustinem.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa dai viata inca unui ingeras perfect sanatos si sa te bucuri de toti3.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetelor cochetelor, ce dor mi-era de voi ! A dat harnicia in mine si au dat colicii peste Zamfiruca mea, asa ca am avut doua zile taaare pline ! Si am reusit chiar sa scoatem nasul afara intre doua reprize de ploaie ! Acum incerc sa va scriu cu o singura mina, cu cealalta o tin de minutza pe maimutzica mea, adica de fapt ea ma tine, strins strins... of, mama lor de colici, cine i-o fi inventat ? de ce trebuie sa se chinuie un pui mititel, mai bine m-ar durea pe mine, de o mie de ori as prefera !!! noroc ca o are pe prietena ei Siuzi, nu stiu ce m-as face fara ea, o prinde zdravan si nu-i mai da drumul, ba chiar o tine strins cu dosul palmei, e asa comica, iar eu o conving si-i spun : " Da, mami, uite Siuzi, prietena ta, mami, ciupaciup ciupaciup, povesteste-i tu lui Siuzi ce-ai mai facut, ea iti raspunde, da, mami, ciupaciup ciupaciup !" iar tati ride de se prapadeste !!!!!
Zamfiruca mea are astazi 8 saptamini, si eu ma uit la ea si nu ma satur de ea, as sta si as privi-o 24 de ore din 24...si parca uneori nu-mi vine sa cred ca ce mi se intimpla e real !
Azi sint sentimentala, n-am ce va face, trebuie sa ma suportati !
Si mi-a intepenit mina !!!!!!!!!!!!!!!!!
Si s-a trezit Zamfiruca, si a inceput repriza de jelit !!!!!

Pupici, mici'da multi tuturor !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ce poveste impresionanta, cea a siminei!!! hai sa o chemam si pe ea aici, sa nu fim prea off-topic acolo, la "3 cezariene"

ilincalif, cred ca si eu trec printr-o faza mai sentimentala..imi dau f usor lacrimile citind povesti cu ingerasi...8 saptamani! sa va dea Dumnezeu 8 decenii de bucurii si de multa, multa dragoste!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Megbeng eu i-am trimis un PM dar nu stiu daca l-a primit,
Noapte buna

Mergi la inceput

Fetele ca florile,

Buna dimineata. Sa aveti o zi senina si frumoasa cu copilasi sanatosi si ochisori in burtici.
Simina Multa sanatate si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor!
Pe la 13-13,30 am de gand sa ies la plimbarica pe traseul Institut-Areni-Trei Barbosi...
Se mai anunta cineva? Dintre cele care au timp de plimbarici cu carucioare, bineanteles.....si restul daca au chef sa chiuleasca de la servici?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

hei salutare!!!!!!!!!!

azi e frumos afara!!!!numa bun de plimbarica!! eveline asa as m-ai chiuli putin..sa plimbam carutu....si sa o vad pe biancuta in realitate...tot asa minunatie de fata e ca si in poze????

despre simina....sunt impresionata si sunt cu sufletul alaturi de ea !!!o sa fie bine!!!

io...azi ziua 25 de cm si nici un rosu prin zona?????????ce sa fie???poate mi-o fi reglat cm ,branca ursului pe care o beau de 3 sapt....si o sa vina si la mine la 28 de zile????ar fi ceva..

ilincoo..tu si zamfiruca...m-ati omorat azi!!!uffffffff./...asa as vrea si eu sa ma extaziez si sa ma minunez in fata unui pui mic!!!

in rest...nimic nou...munci...si acasa...

voi fetili??cristina38 ? carmencyta??unde sunteti??
ia treceti la semnat condica pe ziua de azi!!!!!

pup pe toate

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

floarea de colt iti tin pumnii....sa ne anunti daca ceva....
Multumesc de aprecieri....sper sa ne intalnim s-o vezi in realitate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

buna fetelor!imi spune-ti si mie cum se face ciorba radauteana?

Mergi la inceput