E buna peria rotativa pt indreptat parul ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by sanse

MaryP,ne poti spune si noua cum si unde o putem comanda?20 de min. suna bine!Eu am o prietena care sta 2 ore ....si din cauza asta am retineri sa-mi cumpar.Nu stiu daca o sa pot singura sa-l fac drept si frumos ca la coafor.Mai asteptam sfaturi in legatura cu ce ne dam inainte si dupa intindere.Multumesc

Pai eu am comandat-o prin o prietena care este coafeza. Uita-te la pozele mele (nu cele de la nunta) si vezi acolo cum imi aranjez eu singura parul si chiar nu dureaza sa mi-l aranjez.Oricum am o viata foarte agitata, chiar nu am timp de bibilit la par.
Nu stiu cum sa zic sa iti comanzi presa, de unde unde sa o comanzi, incearca si tu la un salon. Uita-te pe net dupa modelul: BAB 2561, acesta il am eu.

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Multumesc frumos de raspuns MaryP.Zilele astea o sa merg sa intreb pe la citeva saloane de prin zona mea.Sigur depinde si de calitatea placii,pentru ca la coafor nu dureaza asa mult.Prietena mea din cite am inteles ia suvite subtiri si de aceea ai ia atata timp.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

eu chiar acum vreau sa ma duc sa ma usuc pe par,dar asteptam sa se mai zvinte nitel,iar in timpul asta navigam pe forum.iti spun cum procedez eu:parul semiumed,aproape de uscat,il usuc cu foenul si cu peria "revo" de i-au facut reclama o gramada de timp la t.v.si iese un par drept-ondulat,apoi la final aplic citeva placi ptr.cel mult 5 minute.
a...si un amanunt nu tocmai de neglijat parul trebuie sa fie tuns cu o forma,al meu e netuns de un an,dar si-a pastrat forma in scari.
dimineata daca esti nemultumita ca e inca infoiat,ii mai dai 5 minute cu placa si la sfirsit cu un piculet de ceara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Dar daca ai parul lung pina la jumatatea spatelui si vrei sa folosesti placa, de ce fel de skills ai nevoie sa ti-l indrepti in zona cefei?
Am facut "contorsionism" cit am putut eu de mult dar nu mi-a reusit...
Oare sa stau cu capul in jos?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

incearca mai intii cu peria rotativa pe suvite maricele si abia apoi cu placa,daca folosesti numai placa iti arzi parul
si nu uita un sampon si un balsam,bun atit fara spuma fara nimic
al meu e vopsit si folosesc dove sampon si balsam dove ca il inmoaie si ii da stralucire

Mergi la inceput