E buna peria rotativa pt indreptat parul ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

dragele mele, cum Dumnezeu reusiti de indreptati parul cu placa asta cu ceramica de la philips ca nu imi iese deloc. incep sa impart parul in suvite mici, dureaza pana dimineata numai operatiunea asta si pe urma nu se indreapta parul. adica are el un aspect ceva mai drept, dar pare smuls, electizat, mat si cu volum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Yasmin sunt mai multe placi cu ceramica de la Philips. Eu am una pe care scrie Professional. Cand am cumparat-o l-am rugat pe tipul de acolo si m-a lasat sa o incerc. Asa m-am convins ca e ce imi doream. Dar chiar face parul ca la coafor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

io am un feon de la babyliss cu 2 perii, io o fulosesc pe cea cu dinti mai mari, daca dupa uscare mai dau pe varfuri si cu ceva gel pt varfuri sau ceara, arata ca la coafor www.babyliss.fr/uk/fiche_produit.php?id_produit=93&id_gamme=11" target="_blank">http://www.babyliss.fr/uk/fiche_produit.php?id_produit=93&id_gamme=11, aici e linkul cu feonul numai ca asta e un model mai nou, eu il am de vreo 3 ani

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by flori76

Nu stiu care e peria rotativa de care spuneti,insa eu mi-am luat Rowenta Lissima(si anume www.domo.ro/produs.php?id=P:1623" target="_blank">acesta),de care sunt foarte multumita.

la mine nu merge, imi indreapta parul dar il si electrizeaza ingrozitor, zici ca am o matura in cap; folosesc placa dupa, ogligatoriu.
aaa, mi se pare si foarte greu de folosit, trebuie sa ai maini dibace.
parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Fetelor eu mi-am luat placa Babyliss profesional pe care am comandat-o printr-un salon de coafura (ca nu poti sa o iei din magazine sau sa o comanzi direct)si a costat cat una neprofesionala adica 2mil. Este EXCELENTA! Imi intinde parul exact cum face si coafeza si dureaza cam 20 min (maxim).

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

MaryP,ne poti spune si noua cum si unde o putem comanda?20 de min. suna bine!Eu am o prietena care sta 2 ore ....si din cauza asta am retineri sa-mi cumpar.Nu stiu daca o sa pot singura sa-l fac drept si frumos ca la coafor.Mai asteptam sfaturi in legatura cu ce ne dam inainte si dupa intindere.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

buna fetelor,
am un parere despre toate aceste produse depsre care vorbiti, daca o sa fiti de acord cu mine bine, daca nu...........macar am incercat ideea e ca trebuie sa fim constiente ca suntem foarte putine cele care putem sa ne coafam ca la salon; in afara de indemanarea noastra, parul este foarte important. eu sunt o norocoasa, daca ma usuc si il las tot sta cumva si ma declar multumita, intinsul cu peria, plaka, sau bigudiurile ma multumesc de asemenea, asa ca macar parului meu nu am nimik sa ii reprosez. eu detin o plaka Philips care "accepta" fara sa vrea suvite groase si uite-asa in 10 minute m-am coafat. sa nu deviez de la subiect. trebuie sa va cumparati ceea ce indura cel mai usor parul vostru si mai ales nu ezitati sa va luati ceva de calitate sau de ultima generatie. si nu traumatizati parul.aceap erie rotativa de care vorbitti aici m-a incantat si pe mine, chiar am vazut-o la cineva, persoana era f multumita insa si-o adusese direct din USA. si nu cred ca avem noi norocul sa ne vanda aia la televizor produse profesionale din state cu pret de europa de est.
ce sa mai zic.........succes la coafat si numai bine

Anka mamika lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Are cineva solutia cu nr 3 de la BABYLISS adica in 3 faze, care protejeaza si ajuta la indreptarea parului?????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

jeff peria rotativa nu este tocmai buna si depinde in primul rand de calitatea parului tau, cat de incapatanat este. Pt reusita unui indreptat este indicat pe parul umed-zvantat prima data il indrepti cu perie si uscator apoi cu placa de intins la sfarsit aplici pe palme 2 picaturi ulei de par si iti treci mana incet prin par si vei avea un par superb. Indicat este sa te ajute cineva, te sfatuiesc nu folosi prea des este frumos dar distruge parul. Si aveti noroc ca a inceput sa se poarte parul cret, buclat, cu volum. Sunt styliste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu recomand feonul Rowenta Lissima. Face toti banii!

Nana Motoc

Mergi la inceput