Care e idolul tau??? (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ce in verva e Daniela, bine-ai revenit!!!

Sigur ca da ( plete blonde) blonde...desi-s mai rare...

Da sa te uiti si la restul filmuletelor de acolo, sunt ca lumea....si tu, Brenda...

Eu am o durere de cap...iar.

Va pup

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza,lume!
Pai....petrecerea fu un gratarel in aer liber,cu citiva amici,nu fac tam-tam pe chestia asta....
Daniela,zi-mi.....prin tara,la munte,a venit primavara? Ca vineri ma car si eu pina colea,la Busteni si nush daca sa-mi iau sandalele alea romane sau cizmele de cauciuc
Io-s cobza in continuare,nu vrea sa ma lase deloc,zici ca mi-a infasurat cineva capul in vata,asa ma simt,tare naspa e....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Eu zic sa-ti iei adidasii aia Puma !
Va pup, ma grabesc rau.

Daniela, m-a capiat Luna!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Brenda, culmea este ca pe alocuri era cald, temperatura era diferita din 10 in 10 kilometri, serios, cind am plecat din Sapinta ploua un pic, era frig si erau nori, oleaca mai incolo erau 16 grade, in Sovata era cald de mergeai in tricou, nu stiu sa te sfatuiesc dar cred ca pantofii sport sint buni oricum, sandalele sint bune pentru seara dansanta organizata asa ca ia-ti si de unii si de altele, nu dai gres!
Si fa un pic de google pe site-urile ce prezinta Busteni(i), eu am fost in 3 tabere acolo si mi-a placut la nebunie, am chiar si amintiri legate de prima iubire de clasa a 8-a, cu unul Grudinski(nu mai stiu cum...scuze domnule Grudinski), iti doresc distractie maxima!!!!!Natura este o minune, adu-o la tine cu toata forta!

Arinna, Luna te zapaceste de cap, adevarat!
Luna si primavara si nerabdarea si ....si...
Nu te speria, in curind tu o vei intelege si ea se va imprieteni cu tine "pe de tot"!!!

April, unde il gasesc pe evgheni? Da adresa, nu fii rea!

narancea, vreau asa (si fii atent ca nu glumesc, chiar ma intereseaza): reteta despre cum se ucid si prepara melcii, reteta despre/si cu ****caracatitze, reteta despre cum se despica puiul (gaina), pe urma vreau ceva despre somon, am auzit ca e mai bun crud, e adevarat?
Si daca mai pui si informatii despre raci si broaste, ma declar super-multumita!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Cine e.....Luna?

BRENDA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brendamitran

Cine e.....Luna?

BRENDA

Brenda, Luna este fata aia cu coditze albastre si fata palida privita de departe, fata aia care te innebuneste cu ochii ei albastri daca esti dintre cei de zodii guvernate de ea, adica mai mult "rac", te apuca nebunia in minimum 28 de zile, maximum 31, functie de traseul ei pe bolta, Luna este farmecul, neintelesul, nostagia, indragostirea, suferinta, apaticul, exuberanta in exces, tristetea, bucuria, misca oceanul, misca inima, misca subtilul miscarii Pamintului...etc. Luna este una.

Mergi la inceput

Frumos spus.....
Nu va mai zic la ce ma gindisem eu....

BRENDA

Mergi la inceput

Frumos spus.....
Nu va mai zic la ce ma gindisem eu....

Imi inchipui...

Daniela, nu te dezminti...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Nu te speria, in curind tu o vei intelege si ea se va imprieteni cu tine "pe de tot"!!!

O sa ma prind cu mainile de ea si o sa mergem peste tot impreuna...

Pata de-argint...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Arinna, multumesc, ma straduiesc in fiecare zi sa ma inteleg si sa-i inteleg si pe altii iar daca reusesc sa inteleg si Luna, inseamna ca am facut un pas mic sa inteleg marele Univers.

Brenda, nu cumva sa nu ne spui la ce te gindisei tu...
Pls! Eu chiar vreau sa stiu....

Mergi la inceput