Care e idolul tau??? (10)
Raspunsuri - Pagina 15
arinna spune:
Daniela, da eu m-ma uitat sepcial si nu vaz sa respire deloc, mai ales dupa pozitia corpului....no comment !Sau e in coma
........................
Knowledge is power!
april spune:
mai au de dat multi cu el de pamant pana o intra in coma........zic eu
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
arinna spune:
Daniela credeai ca ajunge pe campie?Una inverzita cu flori si pasarele unde e numai bine?
Si eu asteptam sa vina jos...
April
... ma gandeam ca daca era viu avea si sunet toata treaba - am mai gasit un argument ca nu-i
........................
Knowledge is power!
april spune:
arinna, eu nu inteleg de ce tie nu ti se cumuleaza mesajele, de o vreme esti tot la 969. o fi vreo smecherie si io nu stiu ?
ori nu vrei 4 stele?????
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
daniela_b spune:
April, zi-mi-l mie pe seful tau care te supara....fac eu asa cu el, n-o sa-si dea seama ca de la tine i se trage....asta daca te referi la dat cu capul de toate bilele, aruncat in sus, strivit, stors si scurs, ca la pozitii nu cred ca ma bag...no offence... oare am voie sa zic cuvintul "pozitii" pe forum?
O sa lucrez cu mare acuratete si la sfirsit nici n-o sa mai respire, exact asa ca tipul de pe calculatorul Arinnei ca asta de pe calculatorul meu respira, l-am urmarit un minut intreg....
Da, Arinna, sint o idealista, eu tot sper ca lumea indiferent ce face tot merita sa ajunga pe cimpii inverzite cu flori multicolore, mai mult indigo ( culoarea mea preferata)....
off topic: cred ca nr. de mesaje nu se modifica atunci cind postezi la subiecte-fluviu, ceea ce mie mi se pare corect.
Edit la off topic: nu va luati dupa mine, nu ma pricep la asta!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
april spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
April, zi-mi-l mie pe seful tau care te supara....fac eu asa cu el, n-o sa-si dea seama ca de la tine i se trage....asta daca te referi la dat cu capul de toate bilele, aruncat in sus, strivit, stors si scurs, ca la pozitii nu cred ca ma bag...no offence... oare am voie sa zic cuvintul "pozitii" pe forum?
O sa lucrez cu mare acuratete si la sfirsit nici n-o sa mai respire, exact asa ca tipul de pe calculatorul Arinnei ca asta de pe calculatorul meu respira, l-am urmarit un minut intreg....
Da, Arinna, sint o idealista, eu tot sper ca lumea indiferent ce face tot merita sa ajunga pe cimpii inverzite cu flori multicolore, mai mult indigo ( culoarea mea preferata)....
off topic: cred ca nr. de mesaje nu se modifica atunci cind postezi la subiecte-fluviu, ceea ce mie mi se pare corect.
Edit la off topic: nu va luati dupa mine, nu ma pricep la asta!
da cu el de pamant pana-i sare mustarul si nu mai respira... DELOC ! si da, poti incerca in ce pozitii vrei
dar la mine de ce se contorizeaza???? oi avea pile????
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by april
enjoy!
http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm
folositi mouse-ul
Loooool......
In mod sigur siteul a fost facut de un fan G. Buci.....
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
daniela_b spune:
Da' am uitat sa te intreb, citi ani are seful tau? si citi centimetri (in jurul bicepsilor, deltoizilor, gluteusilor si mhmmm, coapselor... am uitat cum le zice la aia..)?
Nu, nu e din cauza la ce te-ai gindit tu....e din cauza ca eu nu sint chiar foarte musckiuloasa, poate stie si ceva yokotopigheri, unghiu' mortii... da' am spray cu piper, se pune?
april spune:
ceva de genul asta:
http://www.personal.psu.edu/users/m/l/mlp272/Monkey%20Gun.jpg
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by april
ceva de genul asta:
http://www.personal.psu.edu/users/m/l/mlp272/Monkey%20Gun.jpg
Aaaaaa! Clar!
Ma descurc fara spray. Cit despre chistol...bine ca mi-ai zis, am niste dezabieuri de metal, cu picior, o minunatie...Mi le-a cumparat barbata-miu pentru cind pleaca in delegatie...
Din pacate n-am cheie si inca il mai astept, ca Angela Similea:
...si tot astept pe cineva
de nu mai vine..."
Propunere de idol: Angela Similea.
p.s. vedeti cum nimic nu-i intimplator?