Rochie dintr-un film

Rochie dintr-un film | Autor: iepumic

Link direct la acest mesaj

Poate vi se pare caraghios, dar de 2 zile, de cand am vazut Master Dance 2006, ma chinui sa imi amintesc in ce film am vazut o rochie mov-violet cu strassuri...sigur intr-un film cu dansuri, pt. ca e o rochie de dans..dar nu e nici Dance With Me (initial asa am crezut), nici Dirty Dancing....
Daca cineva are memoria mai buna poate ma scoate si pe mine din ceata..ca ma chinuie faptul ca nu-mi amintesc deloc....doar rochia stiu cum arata.
Va multumesc.

Iepumic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Eu tind sa cred ca este Dance with me,acolo este o rochita mov cu negru si cu strasuri.esti sigura ca este vorba despre alt film?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Am filmul si puteam sa jur ca este din DANCE WITH ME, pt ca asociam rochia cu coafura si look-ul Vanessei Williams...dar...supriza, cand am verificat....nu am gasit deloc scena cu rochita...unde sa fie?

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Iepumic, putem cauta cu motoare de cautareeeee! Una la mana. Apoi putem incerca sa-ti reamintesti singura. OK? Cand ai vazut filmul? La ce varsta? Unde erai? La televizor? Cu cine erai? ce mancai in timpul filmului? Ce actori jucau in film? Era un film american? Valureste un pic momentul acela al filmului si ai sa vezi ca iti aduci aminte. In general, nici o informatie nu se pierde, ramane infasurata in memoria mintii noastre. Apoi cautam cu motoarele de cautare pe Net!

ovidiu Bufnila
cu prietenie

quote:
Initial creeata de iepumic

Poate vi se pare caraghios, dar de 2 zile, de cand am vazut Master Dance 2006, ma chinui sa imi amintesc in ce film am vazut o rochie mov-violet cu strassuri...sigur intr-un film cu dansuri, pt. ca e o rochie de dans..dar nu e nici Dance With Me (initial asa am crezut), nici Dirty Dancing....
Daca cineva are memoria mai buna poate ma scoate si pe mine din ceata..ca ma chinuie faptul ca nu-mi amintesc deloc....doar rochia stiu cum arata.
Va multumesc.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

uf, te intzeleg, si eu am o obsesie pentru o rochitza si NU gasesc nicaieri nimic asemanator....

O fi aceeasi? Are un pic de mov-lila....

Elise

Mergi la inceput