Aspirante optimiste-192

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

Aliona: uuf, ce bine te inteleg! stii ca si io sunt la fel ca tine, adica m-am apucat de facut copii inainte sa-mi fac analizele, DESI am fost la doctor si nu mi-a spus sa-mi fac nici un fel de analize si nici eu n-am intrebat. Mi-a facut o eco endovag., mi-a zis ca e totul in regula si atat! daca nu raman in 6 luni sa ma intorc la el! ei bine, noroc cu forumul pt ca de-aici am aflat ce analize trebuie facute... uuufff doctorii astia! te pupic si sper sa fie totul in regula la tine; eu astept sa-mi treaca rushii si-mi fac si eu cmg, rubella, toxoplasma si tot restul

bubuleana

bubulico, nu te supara asa rau ...nu se recomanda ditamai setul de analize inainte sa ramai, pentru ca destul de rara ramai chair din prima incercare, iar daca ramai la 3 luni sau mai mult de la analize, ele isi pierd valoarea..s-a ajuns sa se recomande insa la presiunea fetelor care vor musai, si atunci dr de la noi mai fac cate un compromis..in strainatate nu se procedeaza asa...
preventiv, sa nu te superi foarte rau pe mine, ca-s bine intentionata, pe cuvant!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

megbeng ai dreptate cu analizele.pana oi termina eu programul de vaccinare (6 luni) plus cateva luni pana raman pot sa fac toate bolile pamantului.
eu daca nu ma apucam de facut analize nu mai stiam niciodata ca am avut hepatita B.acum daca am aflat am un stres in mine de ma dor creierii.cu toate ca am scapat cu bine de boala ma tot intreb de unde am luat-o ca nu se ia decat prin sange sau sex cu o persoana infectata.si sunt cu sotul meu de 4 ani.si se pare ca am avut amandoi.am atatea semne de intrebare...

acum cred ca daca nu ai o boala care sa te supere sa nu te apuci tu s-o cauti prin doctori ca ei iti gasesc ceva daca te duci la ei.

Mcrissa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by dana p.

Fetelor( mai ales cele mai vechi) care aveti numarul de telefon al Dandanei , va rog mult de tot daca puteti sa mi-l dati si mie pe PM. Vreau sa vorbesc cu ea si nu stiu cum sa iau legatura cu ea , ca de cateva zile nu cred ca a mai intrat pe forum.

Dana
Poze

Tumpi il are.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Asi , astept sa ne povestesti!

Eu nu mai inteleg nimic ,astazi Z13 si nici urma de ovulatie :nici TB crescuta , nici secretia modificata ,la mine nu exista alte simptome (sau nu stiu eu sa le recunosc ) care sa anunte prezenta acesteia ,in conditiile in care CM a venit luna asta la 24 zile.De 2 luni iau Extract de zmeur , Elixir de soc si Mastodynonnpentru mastoza, oare astea sa ma fi dereglat mai rau? Inainte CM venea la 26-28zile.Si mai am o problema , pe sot il tin la distanta de sambata ( deh ,daca are putini si lenesi ) si de luni il tot mint ca maine , ca poimaine , iar astazi nu stiu ce sa-i mai zic ,o sa ma alerge toata seara prin casa

-ici

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

megy: cum sa ma supar pe tine??!!! mi-esti draga, fatoooo!!! nu ai nici o sansa sa ma superi vreodata: chiar daca te-ai stradui pt ca sunt o pers fff greu de suparat

sa stii ca si io ma gandesc sa nu ma alarmez prea mult cu amalizele, sa fac doar ce e absolut necesar si care ar afecta sarcina daca as ramane: adica rubella, toxoplasma,listeria, cmg, mycoplasma&ureaplasma, chlamidia si analiza secretie...
ce crezi? sunt prea multe?? e vreuna care nu e neaparat necesara din cele enumerate de mine?
e vreuna care lipseste si trebuie facuta neaparat??

mie mi-e frica sa nu cumva sa raman si sa pierd sarcina pt ca n-am anticorpi sau din te miri ce cauza care ar fi putut fi rezolvata foarte simplu inainte sa raman... atata tot!

zi-mi daca nu sunt necesare toate sau daca lipseste ceva, plzzzz

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubuleana mie doctorita mi-a mai recomandat HIV-ul si hepatita B.in rest cam astea cred ca sunt toate.

Mcrissa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

anca, danap, din pacate nu am nr danei,nu l-am avut niciodata,stiam doar unde lucreaza ca era in zona unde lucram eu, ata.imi pare rau ca nu v-am putut ajuta.poate il are laurici, sau lachi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

danap vezi ca nr. lui dandana il are laurici! ia legatura cu laurici. sun-o sau trimite-i PM.
pupici la toate aspirantele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mcrissa: dar chiar trebuie sa faci 6 luni injectii??? nu mai exista alta solutie??? mai poti intreba un dr??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bubu.. mcrissa nu face injectii 6 luni :)...ci e vorba de 3 intepaturi in decurs de 6 luni: ziua 1, apoi dupa 1 luna, si inca una dupa 6 luni de la prima doza

cat despre analize, ideea e ca acum e moda asta in romania, s-a aflat de multe analize si in timp ce alte tari au descoperit ca...nu-i dracu asa negru, noi abia acum ne lansam in tot felul de investigatii..rubeola e intr-adevar f f important sa vezi daca ai anticrpi (igG) fiind singura pentru care poti face ceva: daca nu ai IgG, adica daca nu ai facut boala, trebuie sa faci un vaccin..cu restul...CMV infecteaza cam 1% din sarcini..din astea, doar 1% sunt la randul lor afectate...

oricum, rezultatele lor nu iti modifica tie conduita in sarcina cu nimic: sunt doua variante: AI ANTICORPI ...bravo! NU AI ...nu ai ce sa faci...nu poti evita contaminarea in sarcina, chiar nu poti!!...singura realizare e daca surprinzi chiar in momentul in care faci analiza vreo infectie, ceea ce e ..nu imposibil, dar extrem de improbabil..sunt totusi infectii rare..listeria e periculoasa la nastere, de ex pentru ca bebe poate face meningita de la ea, dar sunt EXTREM DE RARE infectiile astea, chiar daca se vorbeste la toate colturile de ele..

uf, mai are cineva rabdare sa citeasca aici? daca da, continui....

merita sa iti faci analizele de secretie vaginala, desi daca nu ramai luna asta, "expira"..iar la obligatorii intra HIV si VDRL

cam atat, revin cu lamuriri daca e necesar

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput