Aspirante optimiste-192
Raspunsuri - Pagina 2

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Tabitha,Leditia,unde sunteti??
Va doresc o zi frumoasa!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tmihaela spune:
Buna dimineta,Asi ne bucuram ca esti bine si ca ai vesti bune.Pamella cam aceleasi dureri si intepaturi le am si eu cind ma apropii de ovulatie+o scurgere mai abundenta atunci si gelatinoasa.Eu cu foarte multa treaba pe cap la munca si cu o sefa care ma streseaza din ce in ce mai mult,dar incerc sa ma tin tare pe pozitii.Rushi se apropie de sfirsit si sa vedem ce o mai fi si luna asta.Laurici tu ce faci draguta?ici la toate fetele,si sa mai fugim si pe listuta doi ca sa cam aglomerat prima
Mihaela

PamELLA spune:
Tmihaela,sper sa fie ovulatia,nu prea imi dau seama pt ca pana acum nu am avut nici un simptom
Oricum,pana pe vineri nu am cum sa
ca al meu e plecat
.ar insemna in ziua 15.sa speram ca n-o sa fie prea tarziu!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

marinar spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Fetelor,
Am vorbit acum cateva minute cu Asi. A iesit din operatie dupa ora 19. Este bine, vestile sunt bune, dar mai multe o sa va spuna ea.
Va pup pe toate
poze
multumim de info
marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

bubuleana spune:
Aliona: uuf, ce bine te inteleg! stii ca si io sunt la fel ca tine, adica m-am apucat de facut copii inainte sa-mi fac analizele, DESI am fost la doctor si nu mi-a spus sa-mi fac nici un fel de analize si nici eu n-am intrebat. Mi-a facut o eco endovag., mi-a zis ca e totul in regula si atat! daca nu raman in 6 luni sa ma intorc la el! ei bine, noroc cu forumul pt ca de-aici am aflat ce analize trebuie facute... uuufff doctorii astia!
te pupic si sper sa fie totul in regula la tine; eu astept sa-mi treaca rushii si-mi fac si eu cmg, rubella, toxoplasma si tot restul
bubuleana

mcrissa spune:
alionushca, fata draga, eu te inteleg perfect.
si eu am tot mers la doctori sa-mi fac analizele inainte de a ramane insarcinata si toti mi-au zis ca la medic sa mergi doar dupa ce ai ramas .Cumnatei mele i s-au descoprit valori foarte mari la toxoplasmoza in timpul sarcinii, a fost foarte speriata sa nu aiba copilul ceva, iar acum are o fetita sanatoasa tun de 3 anisori.
pana la urma cred ca e si soarta la mijloc.te tratezi tu de toate ianinte si daca e sa nu fie bine tot nu e.asa ca eu acum sunt optimista ca totul va merge bine cand voi fii insarcinata.
eu am schimbat 4 medici ginecologi si pe toti trebuie sa-i tragi de limba ca sa aflii mai multe.plus ca imi zicea "luna viitoare vom incepe un tratament cu... sau vom face investigatia X" dupa care mergeam luna urmatoare la control si faceam cu totul altceva.ma gandeam ca-si noteaza si ei in fisa pacientului undeva ca nu le cere nimeni sa tina minte toate astea, dar ...sunt foarte dezamagita de unii medici.Plus ca ultimul medic la care am renuntat mi-a spus ca e pierdere de timp sa incerc sa fac copii
Mcrissa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Tabitha spune:
PamELLA: sunt aici, numai ca nu am noutati. Astept sa treaca timpul...
Melutzica: imi pare rau

PamELLA spune:
Tabitha timpul trece!hai,fugi pe listutza de gravidutze luna asta!TE FUGARIM!!

PamELLA spune:
Fetele,eu iar .incep sa ma sperii!!o fi ceva de rau??