Aspirante optimiste-192
Raspunsuri - Pagina 10

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
asi,ne bucuram ca esti bine,sa dea Dumnezeu sa vina bebe cat mai repede!!
bubuleana,sa te auda Dumnezeu!!
mary14,eu am auzit ca testele barza nu dau gres,nu stiu ce sa spun!iti tin pumnii,sa fie de bine!
eu ziua 14,am o burta si simt o usoara apasare in burta la mers.ce sa mai vorbesc de 'pestisorii' care se pare ca se distreaza de minune(a se intelege multe miscaturi
)
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Bianca B spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
Fetelor veniti si luati o felie de tortca azi e ziua mea!
Mcrissa

MULTI ANI TRAIASCA

SI CINE SA TRAIASCA?
MCRISASA SA TRAIASCA

Bianca

mary14 spune:
PamELLa , e adevarat ca eu numai teste Barza mi-am cumparat si toate au fost clar negative, dar mi-e teama sa mai fac inca unul Macar sa fie si sa ma bucur de doua ori mai tare decat sa mai vad vre-un test negativ.
Mary

Bianca B spune:
MARY14 ma alatur la cele spuse de megbeng rezultatul testului se citeste in maxim 10 minute de la impregnarea cu urina. Orice test ai cumpara aici, in UK, spune acest lucru, asa ca rezultatul aparut dupa 10 min nu se ia in considerare. Spun din experienta, am vre-o 10 teste la activ.
Bianca

PamELLA spune:
mary14,eu zic sa mai faci unul.hai,fii curajoasa!daca e sa fie bebe te vei bucura foarte tare,iar daca nu,nu e nimic,o sa fie cat de curand!macar sa stii ce se intampla!cred ca mai tare te amagesti asa,stand in dubii decat facand testul!hai,vino cu vestea cea mare!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

mary14 spune:
PamElla sunt foarte tentata sa fac ce zici, nu stiu , sa vedem daca o sa mai fac unul maine , si o sa fie pozitiv ,cu toate ca nu cred ,o sa , daca nu n-o sa spun la nimeni , n-are sens sa va povestesc lucruri de astea ,imi fac rau si mie si voua .
Da, BiancaB probabil ca ai dreptate , dar la celelale nu aparea a doua liniuta nici dupa 2 zile , nu spun ca este pozitiv , dar m-a pus putin pe ganduri .
Va
Noapte buna!
Mary

mary14 spune:
Doarme toata lumea sau?Eu nu stiu, in noaptea asta o sa incerc sa dorm, poate maine seara si eu
, oricum TB este varza nu mai inteleg nimic nici secretia nu s-a modificat si as fi in z14 .
Mary

Liana30 spune:
mcrissa..."La multi ani"..scuze da acu aterizai..
asi abia astept sa vorbim..vreau sa stiu mai mult..
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
Mary: m-am mai gandit si e destul de ciudat ce ti se intampla... te rog mult, daca mai faci un test maine, spune-ne si noua rezultatul!!! tinem pumnii!!!
bubuleana