Nou stil de viatza (94)
Raspunsuri - Pagina 8
nastad spune:
MIAG LA MULTI ANI!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
DANAT bine ai venit si spor la slabit!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Nora__ spune:
BAU!
Taaare mult am lipsit si voi ati scris romane.Mi-a fost dor de voi,imi lipsea drogul![]()
Am avut niste zile tare aglomerate si cu vesti nu tocmai bune.Ma tot plangeam eu de dureri mari de spate si credeam ca erau de la rinichi.Si luni m-am hotarat sa merg la doctor siiiiiiiii...SURPRIZAAAAAAAA....am discopatie si probleme si la coloana,e dreapta,in loc sa fie curbata.Siiiiiiiii...daca nu-s atenta,am sanse sa fac hernie de disc.Deci de luni fac fizioterapie si cica n-am voie sa ridic (cred ca o sa chem vecina sa-mi puna copilul in pat si sa ma scoata cu el afara
),sa nu fac efort,sa nu fac miscari bruste,rasuciri si nici aplecari in fata
.Deci dupa doctori,ar trebui sa stau ca tuberoza in capul patului 
Si ca sa le arat ca ii ascult,am rasturnat ieri balconul
,apoi am facut mancare,azi am avut musafiri,duc baiatul la mama,aduc baiatul de la mama...deci am avut timp doar sa citesc aseara cateva pagini de la capitolul precedent si azi restul.
Asadar si prin urmare,io ma retrag de la abdomene ,oricum nu facusem de 2 sapt,de cand ma durea tare,tare.S-au dus doar 2 cm
Cand am intrebat doctorita daca am voie abdomene,a facut niste ochi la mine ca si cum:"Nu esti normala,femeie"
Deci va pup pe toate si bun venit noilor fete
AAA...si raportul: 56 kg
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Nora__ spune:
Mia....LA MULTI ANI!...multe,multe bucurii sa ai si noroace si fericire si dragoste si liniste si multumire si implinire si spor in toate!

Iti fac urarile de azi,ca maine nu se stie ce treaba ma mai paste si sambata am si eu de sarbatorit fata,deci nu cred ca mai am timp sa intru.
Si aceleasi urari la toate fetele!

Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
crystina spune:
Buna fetele!
Am inceput munca..e f.obositor plus ca inca ma obisnuiesc cu statul fara Lilly. Dar mai bag cate un telefon la gradi si ma linistesc.
Of..scriu pe fuga, ma duc repede la dus intr-un minutel.
Carmen, da' ai tinut minte! Si io-s "pacalici"!
Ai memorie buna..sa vezi dupa nastere ce te lasa! Cel putin la mine asa s-a intamplat..am devenit o uituca si jumatate.![]()
Mia,"La multi ANI! si distractie placuta la Soveja! Se vede ca aveti rude din Galati..acolo e locul preferat al galatenilor care vor la munte. E mai aproape si e frumos. Am fost si eu de mult, multe ori..de parinti nu mai spun!
Am uitat sa zic meniul meu azi:
- un capuccino
- un sandwich si doi biscuiti
- legume cu sos chinezesc
Va pup si poate reusesc sa intru si de la serviciu. Azi a stat seful toata ziua pe capul meu!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Nora__ spune:
crystina...io-s dupa 2 nasteri,deci neuronii mei au emigrat de mult
,asa ca am uitat ca si tu esti 'pacalici'
Deci LA MULTI ANI!...sa fii iubita si fericita si noroc in toate!

Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
sigrid26 spune:
Nora multa sanatate si ai grija de spate, nu te mai supara cu dieta si cu abdomenele , ia-o usurel.
Dani-Flor sa nu ti pice greu cina

Danat pai am vazut poze de la munte .
Hai va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori
crystina spune:
Nora, ei da..oi avea tu doua nasteri (sa-ti traiasca ingerashii) dar la "uitucime" nu ma intreci!
Sar'na pentru urari si sanatate si tie!
Pupici la fete..ma duc la somn! Noapte buna!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
miag spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Miag, 'La multi ani sanatosi si fericiti!'
Parca si Crystina e nascuta pe 1 aprilie, nu? Sau ma lasa pe mine memoria?
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Multumesc

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Miag, imi cer scuze ca te-am sarit la raport, acum imi dau seama de ce era Carolinah pe lista mea trecuta de 2 ori cu greutate diferita.La multi ani, multa sanatate si nu uita sa-ti pui o dorinta.
Distractie placuta!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!

Distractie placuta!