Nou stil de viatza (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Delia cand pofteste la ceva dulce, mananca paine cu margarina si miere.

Carmen siIustin (5.06.2004)

Album Iustin

Sau niste stafide.

Lacri, suna bine ce ti-ai propus sa maninci la cina. Si mie imi plac ficateii de pasare.
Si daca tot veni vorba de mincare, meniul:
MD: papaya, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu piept de pui, 3 castraveti mici
C: mamaliga cu brinza, salata.
Intre mese: citeva bucatele de ananas, 2 felii de pepene.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumesc de primirea calduroasa dragelor
Daca e sa urmeze fiecare un regim al ei de slabit, atunci va spun ce pap eu si totusi nu am rezultate la cantar (e drept ca de vreo saptamana doua parca au inceput fustele drepte sa imi falfaie putin pe mine, asta de cand m-am reapucat de electrostimulare probabil.
Deci regimul este zilnic de genul:
- 9:00 cafea cu indulcitor si putin lapte
- 10:00 2-3 feliutze de ceva mezel (pastrama de pui, muschi file, sunca praga etc) si 2-3 feliutze mici de cascaval.
- 14:00 o salata (cam cat prinzi intre palme) din salata verde, rosie, castravete cu o felie de pui la gratar sau niste carnacior slab.
- 19:00 (adica dupa ce apuc sa ajung acasa) aproape identic cu prinzul, adica tot o salata si o maninc ori cu cremwursti, ori cu fripturica slaba, ori cu ou, ori cu brinza.
Cam asta tin de o luna si jumate si zau daca am slabit notabil Sunt foarte deznadajduita si mihnita ca parca nu mai raspunde organismul la regimuri.
Daca aveti vreun sfat pt mine v-as fi recunoascatoare. Oricum eu ma alatur si va voi urmari zilnic de-acuma.
Spor la slabit!

Sigrid nu stiu unde ai vazut tu ca am slabit,in ce poze arat eu asa bine? Poate nu eram eu .... ca am 3 kile in plus fata de vara trecuta....nu mai stiu exact cand vorbeam noi dar parca atunci?! Sau m-am dilit eu?

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Danat, si cine te opreste sa-ti schimbi meniul? Eu zic s-o dai pe fructe si legume, sau cel putin sa le introduci in meniu.
Cum rezisti fara nici un fel de fruct?

Delia, pai daca deschizi lista lui 'sau', sa stii ca eu o continui:
-sau inghetata
-sau floricele pe campii
sau....pofta-n cui!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Dana(Danat)bine ai venit!
Eu cred ca nici un regim nu da rezultate vizibile in scurt timp ,decat daca este drastic sau/si in cazul in care este primul pe care il tii.
La mine au fost ambele variante valabile si am slabit intr-o saptamana 4,5 kg .Sa speram ca in perioada ce urmeaza regimului acul cantarului o va lua in jos ,nu in sens invers.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crystina, se vede c-ai inceput jobul. Azi nu te-ai aratat la fata.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu iar am luat-o razna azi.Fii-mea avrut sa-i fac tarta cu fructe si am mancat si eu o mare bucata.Help!
Am nevoie de voi ca am luat-o la vale.Astept colacul de salvare!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello, hello!
Meniul meu pe azi:
MD:paine-2p, muschi file-2p, 3lg branza-3p
P:legume cu pui, telemea si parmezan-2p+1p+0,5p si o lgt ulei-1p
C:salata rosii, castraveti, ardei, ceapa+branza+ paine=1p+2p+2p
iaurt degresat-1,5p
Sper sa-mi fi calculat corect punctele pe azi.
Daca nu, mai iau de la aerobic(1 ora)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna la fete frumoase,

Sper ca o data pe zi sa reusesc si eu sa intru sa vad ce mai faceti si cit de putin mai papati

Zuzilici, stiiiiiu ca trec greu cele 3 zile, vad si io . Nu stiu miine ce ma fac ca azi deja imi scadea pohta de mincare la 0 cind ma gindeam la meniul orezat...
M-am uitat si eu la tickerul tau, mai ai putin de tot .

Delidana, ce haios sa avem oferte saptaminale !!!
Eftimie C, sanatate multa . Tu ce dieta tzii?
miaq, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita.
danat, bine ai venit, si io sunt tot noua, spor la slabit!
Am vazut si ce maninci, dar mi se pare f putin, io daca as minca asa ceva, as da ziua si kilu'. Dar poate esti tu la categoria usoara si atunci kilogramele se slabesc mult mai greu. Sau poate s-a obisnuit organismul. Si eu sunt de parere ca dietele mai trebuiesc schimbate.
lacri, daca afli cum sa te lecuiesti de dulciuri sa imi zici si mie, iti promit ca si eu iti voi spune daca aflu prima

Fetelor eu astazi am halit tot orez . VA spun ca am ajuns sa prefer foamea orezului. Asa ca la cina este buuuun litrul ala de apa minerala.

Va doresc o seara suuuper, va ,

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Nu mi-a mers azi netu'...Asa ca, in primul rand in urma sa vad ce ati mai scris...si am de citit nu gluma
revin, si intre timp mai bag un ceai verde

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

diadaniela,hai ca te bag eu in seama.uite aici
si treci la regim de vrei sa scada sunca

eu perseverez in a flamanzi.Nu mananc niciodata cat trebuie.Calitativ si diversificat da;dar vad ca degeaba.
Nu scad nici macr 100 g...
Cred ca intru la dieta dar imi trebuie curaj

Mergi la inceput