Nou stil de viatza (94)
Raspunsuri - Pagina 12
Delidana spune:
Buna dragalaselor
Tzuni, cred ca ai inceput sa vezi peste mari si tari.
Azi noapte a plouat si drept urmare am gasit in curte un ditamai broscoiul cu rotile in sus. De fapt intii l-am mirosit si abia apoi am vazut "sursa". 
Ange, ma alatur si eu fetelor, nu renunta! Daca n-ai timp intra mai rar, avem aici si fete care intra o data pe saptamina si nu e nici o problema, nu trebuie sa te simti vinovata, ne faci cite o vizita cind ai timp.
Mai fetelor, nu asteptati bice de la mine ca si eu am calcat pe alaturi cu ditamai punga de floricele
. Am fost la film, deh....si nici nu mi-au picat bine. 
Hai mai Lacri, chiar asa, tu vrei bice pentru un mar si o bucatica de banana....
Stai linistita, fructele nu intra la capitolul interzise oricind le-ai minca. 
Daria, m-am distrat la faza cu napolitana.
Zfcristina si Eftimie tin disociatul daca nu ma insel. Parca si Sigrid era in gasca. Asa e fetelor? Mina sus care tineti disociatul! ![]()
Ma duc la sala, trebuie, macar ca sa "sterg" floricelele. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Mai fetelor, nu asteptati bice de la mine ca si eu am calcat pe alaturi cu ditamai punga de floricele. Am fost la film, deh....si nici nu mi-au picat bine.
pai nu-ti zisesei ca floricelele mancate la film intra la capitolul distractzie nu mancare? N-au calorii :D
oLo spune:
Delia, imparte tu bicele, ca pe cele care le meritzi tu pt floricele ti le dam noi, cu toate!
cookie spune:
Mai fetelor, eu cred c-am inceput sa ma dilesc..
...acuma, cand vad mancare, ma gandesc automat cate puncte are...he, he, chiar daca-mi trece numa' prin fata ochilor sau deschid frigiderul, vad doar cifre! Oare ma mai fac bine? 
Delidana, btw, popcorn, 20g=1p
oLo spune:
quote:
Originally posted by cookie
Mai fetelor, eu cred c-am inceput sa ma dilesc.....acuma, cand vad mancare, ma gandesc automat cate puncte are...he, he, chiar daca-mi trece numa' prin fata ochilor sau deschid frigiderul, vad doar cifre! Oare ma mai fac bine?
Stai linistita, si eu cum vad mancare, ma gandesc cat tre sa alerg ca sa elimin caloriile. La mine e mai simplu, calculez in ture de parc :D
an-k spune:
Buna ziua, io dau inainte cu regimul, dar vreau bice pentru ieri 
, am fost la cumparaturi in oras si am sarit peste pranz si inspre cina mi-am cumparat o baghetica mica cu pui la gratar si salata, ufff si numai carne cu paine nu-i bine
, asta ca sa fie setul complet cand am ajuns acasa am zis eee tot m-am abatut azi... si ammaincat un senvis cu salami dupa care nici sport n-am mai facut, mi-am facut doar un ceai de slabire ca poate nu s-o depune ce-am mancat. Dar azi sunt din nou pe baricade
Meniu:
iaurt actimel
o portocala
Baton cereale
portocale
salata de legume +2 oua fierte
si 30 de minute eliptica
Va pup
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Tzuni spune:
he he, acu' intelegeti de ce-s io mai speciala?
Io cum vad mancare, ma gandesc cum sa fac ... sa o mananc!
(se exclude din discutie broscoiul Delidanei!)
Delidana, daca broscoiul ala era un print? Si nu l-ai descoperit la timp sa-l saruti... Il mai ai, poate chiar si-asa "ofilit" functioneaza vraja! Ia incearca!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Mik spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
he he, acu' intelegeti de ce-s io mai speciala?Io cum vad mancare, ma gandesc cum sa fac ... sa o mananc!
(se exclude din discutie broscoiul Delidanei!)
Delidana, daca broscoiul ala era un print? Si nu l-ai descoperit la timp sa-l saruti... Il mai ai, poate chiar si-asa "ofilit" functioneaza vraja! Ia incearca!
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Tzuni, da' vrei ca Delia sa devina bigama ?
Mik.
Tzuni spune:
Nu, Mik, Doamne fereste! Numa' pana se-ntoarce sotu' ei! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
ange spune:
aoleuuu nu ma lasati sa plec!nu ma asteptam! chiar ca sunteti dragutze si eu care credeam...![]()
Este real ca nu ma simt in largul meu aici poate dat fiind faptul ca sunt venita ultima si nu va cunosc;nu reusesc sa tin pasul cu voi deloc...nici la dieta ,nici la scris...
Ok.daca-mi acordati inca o sansa am sa raman si am sa incerc sa-mi iau notite de la voi,am sa va urmaresc,citesc si raspund din cand in cand![]()
Pe bune ca sunteti dragutze!
Cele 3 kg. cate mi-au ramas practic imi sunt imposibil de dat jos.Cert este ca nu fac nimic deosebit in privinta asta.In sarcina am avut 80 kg.,acum 58kg asa ca sunt satula sa fac foamea pt. slabit![]()
Ceea ce ma dispera si ma streseaza enorm este burtica cu vergeturile.Asta ma ucide!E singurul lucru la care "muncesc" de zor![]()
Ok,tin aproape.
Multumesc.
Parca am moralul ceva mai sus![]()