Mama si Copilul - Capraru

Mama si Copilul - Capraru | Autor: Roxana Claudia

Link direct la acest mesaj

Cateva prietene mi-au spus ca aceasta carte este indispensabila pentru o viitoare mamica. Dar as fi mai extrem de multumita sa aud si alte pareri de spre cartea asta....sau ce se mai recomanda.

Pupici

Roxana Claudia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Eu cred ca am recitit-o de vreo 3-4 ori. In afara de asta, se mai recomanda internetul, in special Desprecopii.com, unde este imposibil sa nu gasesti raspunsuri la intrebarile care te framanta. Eu am mai cumparat o carte despre copilul pana la 3 ani si sincera sa fiu sunt dezamagita de informatiile pe care le contine. Sunt generalitati cunoscute, sau poate cunoscute mie (dupa ce am citit cartea sotilor Capraru si dupa ce am rascolit forumul), dar am sentimentul ca am aruncat banii degeaba cumparand-o.

Simona 33+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Sotii Capraru? Cartea e super, mai ales pt. dupa ce se naste copilul.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

o are cineva in format electronic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sa stiti ca acum chiar ca mi-o cumpar! Kinetoterapeuta mi-a spus ca e "Biblia" oricarei mamici, si am fost un pic sceptica....dar inteleg ca sfaturile de acolo sunt chiar folositoare.

Merci frumos!

Astept si alte pareri

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Eu o am si mi s-a parut utila.Nu strica sa o ai in casa.Chiar daca e si internetul...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Este excelenta! Eu cu ajutorul ei si al pediatrei l-am crescut pe Matei in primele luni, pana am descoperit desprecopii.com.

Sicer! Am citit-o si am recitit-o de zeci de ori (ceea ce ma interesa la momentul respectiv) si mi se pare cea mai buna de pe piata. Costa dar merita fiecare banut!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu il prefer si recomand pe dr. Spock!

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Si eu o am, da nu am citit decat primele pagini! Oricum pentru mamici neexperimentate e tocmai buna.io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Eu nu o recomand! sunt multe sfaturi invechite iar daca vrei sa alaptezi nu gasesti sfaturi mai deloc (pentru domeniul asta recomand dr. Spock)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Eu nu o recomand! sunt multe sfaturi invechite iar daca vrei sa alaptezi nu gasesti sfaturi mai deloc (pentru domeniul asta recomand dr. Spock)!

Exact, asta e motivul. E foarte invechita, la alimentatie si nu numai. Eu nici macar nu am dat banii pe ea, nu cred ca merita!

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput