jacuzzi in sarcina

jacuzzi in sarcina | Autor: adelapop

Link direct la acest mesaj

intrebare pentru cunoscatoare: jacuzzi afecteaza sarcina?
mi-am facut abonament la o sala unde au si jacuzzi si ma mananca pielea sa intru si la jacuzzi.
dar as vrea sa stiu daca ati auzit nerecomandari privind acest subiect
22+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Din ceea ce stiu eu de la doctorita mea nu ii face rau lui bebe daca te duci la jacuzzi, nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Daca asta te ajuta sa te relaxezi si sa te simti bine, atunci du-te in jacuzzi! Eu am fost la un centru de relaxare si frumusete in luna a cincea, am intrat in diferite saune, bai aromate si jacuzzi, dar mai intai am intrebat-o pe doctorita mea si mi-a zis ca nu e nici o problema. Daca ai tensiunea mica, e bine sa mai fie cineva cu tine, s-ar putea sa nu poti suporta caldura prea mare si de aceea e bine sa mai fie cineva sa te ajute sa iesi. Iti doresc sa te bucuri de aceasta sansa si sa te relaxezi.

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu stiu ca atunci cand esti insarcinata nu e bine sa faci baie in cada ci numai dus si mai ales nu e bine sa faci baie cu apa fierbinte. Deci..Cred ca ar fi bine sa nu te duci. Cel mai bine sa eviti ceva ce ar putea sa ii faca rau lui bebe. Parerea mea, acum tu faci cum crezi. Mai intreaba si pe altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eu din cand in cand simt nevoia sa fac o baie si avand acasa cada cu jacuzzi fac,e adevarat mai rar dar m-a relaxeaza foarte mult si sincer nu m-a simt rau de loc.

Io15

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Tanima - imi permit sa te contrazic desi stiu ca nu esti singura care are o astfel de informatie gresita.
Eu sunt in luna a 8 -a si vreau sa va spun ca am facut zilnic 2 bai ....de cel putin jumatate de ora...( cu cada plina si destul de fierbinte). Pe de alta parte in cartea mea " What to expect when you are expecting" by Heidi Murkoff..la capitolul "Bathing" spune asa: " During grandma's time, it was believed that dirty bathwater could travel up the vagina to the cervix late in pregnacy and cause an amniotic fluid infection". In zile noastre s-a demonstrat ca bb nu este afectat sub nici o forma, iar baia in cada...nu prezinta nici un fel de risc...doar sa fim atente sa nu alunecam, asta din cauza greutatii noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Iar Jacuzii pentru mine a fost o adevarata placere ( in lunile 3 si 4 )..pacat ca nu mai am unde sa ma duc acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Eu nu m-as baga la jacuzzi, pentru ca, chiar daca acolo unde te duci este curat si civilizat, intra tot felul de persoane, apa este mai calda decat in piscina, spatiul mai mic, si poti lua vreo "ciuperca", caci acum esti mai sensibila, in timpul sarcinii. Sfatul meu este acela de a nu intra in jacuzzi.

P.S. Vorbesc din proprie experienta. Am scapat de ciuperca cu clotrimazol. Dar de ce sa risti sa patesti la fel???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

multumesc mult pentru sfaturi.
lacra imi pare rau ca ai avut ciuperca. sa stii ca si eu merg la inot, sper sa nu iau ceva
cat despre jacuzzi - nu voi intra.
pe langa justificarea logica daca de lyly mai am una: apa tranmite toate zgomotele, iar in jacuzzi este maaaare galagie si nu vrem sa agitam copilul, nu?
in weekend plec la munte....sper sa nu explodez pe acolo
va pupa fetele si weekend placut
24+

Mergi la inceput