Fecioare DC(5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Multumesc Alayna, multumesc Sabina sa fim sanatoase, fericite si iubite

Georgy si Roberto-Akira

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici....Un week-end placut la toata lumea....si sa ne auzim cu bine

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu sunt prezenta

Devylla,imi pare bine ca te simti mai bine.Ai grija cu maseluta.Asa am avut si eu probleme de la o masea de minte,am neglijat durerea,luam numai algocalmin si am facut infectie de nu puteam sa mananc si am trecut pe antibiotice.Foloseam dentocalmin pentru dureri,nu stiu daca gasesti pe acolo.

Sanatate la toate fecioricile

Am gasit pe net despre:

Sanatate

---sunt sensibili
---poati fi ipohondru
---predispus la eczeme sau ulcere
---digestia poate fi dificila, motiv pentru care pot sa apara constipatii

Bine le mai zice si ce perfect mi se potriveste in prima si ultima parte

www.eastrolog.ro" target="_blank">Sursa

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sabina, mult asanatate!

Eu am avut azi o zi...........noroc ca s-a terminat! Parca a fost lunis i nu vineri Acum, abia astept WE sa ma odihnescccccccc!!!!!!

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am avut si eu o zi plina si sunt f. obosita . Merg sa fac baie si maine ma fac frumoasa , ca merg la concertul sotului meu. Sper sa aiba succes.Noapte buna fetelor.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Da' unde-ati disparut fetelor?A venit week-end-ul si va odihniti?

Irlandeza cum a fost la concert?Sotul tau e cantaret....sau ce....asteptam sa ne povestesti

Eu am fost tare harnica azi....curatenie la sange in casa,sunt super obosita si ma dor picioarele de mor.
Azi am avut o pofta nebuna de mici cu cartofi.Nu m-am lasat pana n-am ajuns in metro si mi-am luat

Va pup !

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut ..se pare ca-i f.f.f multa liniste aici....Odihna placuta..

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Va salut si eu

Am avut niste zile cam nasoale...nush ce-i cu mine...in fine sper sa imi revin odata.Ieri nu am putut pune mai nimica in gura,ca repede fugeam la wc sa vars...Casa e cu fundul in sus...nici azi nu sunt in apele mele...in fine...mi-oi reveni yo.Afara ploua cu galeata...si cica vroiam sa iesim la cumparaturi.
am fost si la dentist,ma duc si maine iarasi...asta daca voi putea si ma voi simti in stare...nush ce fac maine cu munca....poate nu o fi drau' chiar asa negru si mi-oi revenii.
Hai ca m-am plans cam mullt.
Va pup si o duminica placuta!

boze
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mai Sabina, sigur nu e vreun bbic mic la tine pe fir?

Si la noi e o vreme...........ploua de 10 ori pe zi, si tot de atitea iese soareleVineri am plecat pe soare de-acasa si ne-am intors ca doua curci plouate, ute pina la piele pe o ploaie torentiala. Am ajuns acasa si in 5 minute a iesit soarele Ieri la fel, dara am luat umbrela Iar duap ploaie a aparut curcubelul, absolut superb!

Azi Bianca merge la o aniversare la muzeul comunicatiilor, iar eu va trebui sa pierd timpul vreo 3 ore......In rest, mai nimic nou de pe la noi!

We placut!

Mergi la inceput

Chiar asa Sabina astea-s...semne de un bebe... Mai bine te duci la un control decat la dentist..ca daca chiar e un bebe ...stiam ca nu-i bine sa mergi la dentist...
Bafta si tot ce-ti doresti

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput