Fecioare DC(5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna fetelor!

Ete ca ne inmultim si yo ma bucur!
alayna yo una sunt super satula...de actimel as lua si yo....da' in japo de unde?Ca nu se exista...
Miha ai sa ti pasul...ca noi oricum suntem in 'urma'
Florina si yo te pup
Ileana cum merge sarcina?Sper ca esti bine,sanatoasa....deabia astept sa-l vaad pe bebe
Dana bine ai venit!Cum te impaci cu sotul tau?Ce frumos ca aveti ziua apropiata.Eu nu ma inteleg mai deloc cu barbatii fecioare.
De mult iti citesc semnatura......si-mi place
georgy si mie imi mai pica netu' de de cand cu fibra optica nu mai am treaba
Ma duc sa ...apoi sa ,intre timp beau...apoi ...dupa care dau cu ...si spal si ....
hehe ce poveste v-am facut aicia.
Va pup...daca am timp intru si diseara!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata fetele!
Sabina,ma inteleg bine cu sotul,doar ca eu sunt mai agitata si el e calm.Cateodata ma scoate din pepeni calmul asta al lui.
Ma bucur ca iti place semnatura!Am gasit-o pe undeva pe net si mi-a placut.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

exact cand m-am inscris si eu la voi s-a facut liniste pe aici.
mai povestiti si voi ceva ,ca vreau sa stiu cum sunt si alte Fecioare. eu sunt pe zi ce trece mai obsedata de curatenie si carcotasa ceva de speriat.sper sa-mi treaca.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Buna fete cucuiete, ce mai faceti? Eu nu sunt bolnavicioasa dar o sensibilitate la gat am, nu pot manca inghetata, nu pot bea apa rece si nu pot sta prea mult in fum de tigare.
Vremea are o mare influenta asupra mea si imi place la nebunie soarele si caldura. Iubesc copii si sunt o familista convinsa.Sunt comoda nu-mi place prea mult schimbare.
Imi doresc cu disperare un copil si ma incapatanez sa-l am cu orice chip.
Nu-mi place sa va vad pe pagina a 4-a dar cred ca este o alta calitate a Fecioarei, de a vorbi putin si la obiect.

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hi hi,Daniela,ce frumos ai spus..."o alta calitate a Fecioarei, de a vorbi putin si la obiect." Oare daca-i spun asta sotului ma crede?

Dana si eu sunt obsedata de ordine si curatenie,dar de cand a inceput sa mearga Robert si sa faca ravagii in urma,in fata,in stanga si in dreapta sa m-am lasat pagubasa.M-am resemnat cu ideea si am invatat sa fac slalom printre masinute,lego-uri,cutii,capace...sa mai zic?Le adun doar seara,le pun in cosurile cu jucarii si dimineata sunt la locul lor,adica imprastiate prin casa! Acum cu pregatirile de Paste parca mi-am intrat un pic in ritm si mai fac si eu un pic pe-a zbirul,dar imi trece repede.
Ti-am mai propus io o data sa ti-l trimit pe al meu sot la tine,dar n-ai vrut.Daca te enerveaza calmul Feciorului ia sa te vaz cum te descurci cu "ragetul" Leului...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Observ si yo ca e liniste.
Si yo sunt disperata de curatenie...ce sa ii faci...asta e.
Carcotasa nu sunt...
De vorbit vorbesc foarte putin...si 'la obiect' cum zicea dana.
Ma apuca cateodata vorba...si asta seara in pat...si al meu nu zice nimik...ma asculta...ca asta se intampla f rar.
Hmmm...yo sunt aia calma...cand ne certam il disper...ca afisez o ignoranta si un calm.......

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

bate vantu'
Subiect gasit cu greu pe pagina 4...credeam ca l-am pierdut...
Ce mai faceti...eu la fel...munca...casa...si cam atat!
Ps:saptamana asta nu m-am inbolnavit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Pt ca de maine eu intru in spital, urmind sa fiu operata sambata, va urez de pe acum Paste Fericit, cu multa sanatate, lumina in casa si in suflet si un iepuras bogat!
Cristos a Inviat!

Mergi la inceput

Neata fetele!
Miha,dar cand rage Leul tu ce faci? Esti calma sau il intreci?
Eu nu sunt calma cand e vb de cearta.Imi sar imediat.
Sabina ,eu nu eram asa obsedata ordine ,dar o data cu varsta sunt din ce ce mai disperata.Oricum ma straduiesc sa nu mai fiu.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

fetele cochetele am aterizat si io' , sunt cu gandul la meciul de diseara! Am inceput sa petrec!
Serios, acum , am o zi infernala la munca, maine am zi scurta! O sa fiu ca o !
Eu nu sunt asa maniaca cu curatenia (am fost) pentru ca nu mai pot! Eu fac pe o parte si in 10 min. e la fel.
In cuplu eu sunt cea calma, al meu e mai impulsiv asa ca il temperez.
Helbi sanatate multa iti doresc, sa dea Dumnezeu sa fie bine sa nu mai ai probleme!
Dana ma bucur ca te gasesc si aici la feciorici!
Sabinutza bine ca nu te mai imbolnavisi mama saptaman asta, la mai multe!
Daniela76, spor la treburi, mie mi-e o greata de atata treaba....somebody shoot me!
Zina, alayna, mariussimiuc va pupa mama!
Ileana mersi de urari, se accepta scuzele!stiu ca esti busy!
irlandeza pe unde umbli?

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput