unde sa merg in concediu?
Peste trei saptamani, cand vor lua copii vacanta as vrea sa plecam vreo 3-4 zile sa ne relaxam, dar va rog sa ma ajutati cu sfaturi, pentru ca nu stiu unde sa merg. Nici prea departe de Bucuresti, ca e benzina scumpa, dar undeva unde sa fie frumos, nu stiu daca m-am facut inteleasa ( sunt f. obosita).
Va multumesc mult.
Raspunsuri
GabyHila spune:
Hai inspre munte:Paraul Rece e destul de decent ca si preturi, aer fain, dar nu prea multe de facut.
Este o zona langa Bran, o cotitura dupa Bran, ufff.. imi aduc eu aminte. Complex foarte fain de vile, partie mica de ski, papa bun. Daca nu imi aduc aminte: prima cotitura dupa Bran la stanga, la vreo 15 km de sosea.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
eve44 spune:
La Bran nu ti-ar place ?
Eu daca as putea m-as muta acolo definitiv.
E cam departe.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Bebe Beca spune:
La moeciu, la Cheile Gradistei. Este un loc de joaca pentru copii si zona este foarte frumosa.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Roxana Claudia spune:
Moeciu - Bran e zona superba. Sfatul meu este sa nu te cazezi pe langa soseaua principala. Eu am mers vreo 2 km in sus in Moeciu. Si e de vis. Uite iti dau si un nume de pensiune :Mama Cozonacilor. Cred ca au si site...e de vis. In fiecare zi coc cozonaci, placinte poale-n brau si paine . Stii cum e??...mi se lasa apa-n gura!!! Au si loc de joaca pt copii...si pastravarie..si nu e scump. Insa trebuie sa suni inainte sa faci o rezervare.
Roxana Claudia
sorinsonia spune:
Va multumesc tuturor. De cand mi-am pus in cap sa plec, parca trece timpul mai placut, bineinteles ca la fiecare informatie de la voi ....fug pe google si caut statiunile indicate. Abia astept sa plec, sa ies putin din cotidian.
eve44 spune:
La mama Cozonacilor am fost de citeva ori.
E super.Chiar il cunosc pe administrator.
Au intr-adevar conditii super .
Il gasesti pe www.branturism.ro
Distractie placuta!
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Florentina Roman spune:
Buna,
Arata bine in poze...,mi-ati deschis apetitul si dorul de duca..
Ce preturi au, ca in site nu zic nimic...
Florentina & Tudor