Test Papanicolau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor, ma si eu pe-aici cu o intrebare :

Mie mi-a iesit testul Pap bine,adica gr.II, fara nici-un fel de probleme mai serioase, dar scrie ca am" frotiu de tip inflamator" ; nu mi-a iesit nimic gen Candida...dar ma intreb: e posibil sa fi iesit asa ptr ca am facut testul cu cateva zile inainte de CM ? nu situ ce inseamna frotiu inflamator si dr a zis ca nu-i nimic , dar totusi....

tuturor si sanatate multa!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicu... e OK, stai linistita, erai inainte de CM si nu-i nimic anormal sa-ti iasa o mica inflamatie

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Amely, multumesc pt raspuns , stiam eu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mie mi-a iesit "frotiu clasa II PAP intens inflamator (TBS)"
ce inseamna?????

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Amely, !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bubuleana, valabil si pt. tine ce i-am zis lui Andicu... nu-i nici o problema, stai linistita. La majoritatea femeilor exista o usoara inflamatie, depinde de perioada in care ai facut testul PAP sau de alti factori, fara prea mare importanta. Inflamatia nu are nimic malign. Ai grija de tine!

Si mie mi-a iesit PAP II, dar cu displazie, LSIL. Displazia este intr-adevar, o problema care, netratata, se poate transforma in ceva grav.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Amely: mersi mult! m-ai linistit. ai grija de tine si de displazie

bubuleana

Mergi la inceput