Despre secretie la san
Raspunsuri - Pagina 2

gheorlan spune:
TZUCA74imi pare rau sa aud de toate aceste probleme. Sincer sunt alaturi de tine si nu pot decat sa te rog sa fii tare. Dumnezeu este bun si cred ca o sa te ajute sa-ti indeplinesti visul. Uite daca te pot ajuta in vreun fel o sa o fac. Am reusit cu maaaari interventii sa obtin o programare la dr. Bogdan Marinescu de la Giulesti dar tocmai in mai. Tinem legatura, si daca o sa fie bine (sper sa mai fie valabila programarea pt. ca am facut-o in februarie) si te hotarasti pt. FIV iti dau nr de tel sau facem noi cumva. oricum vom vedea pana atunci BAFTA la
. Multumesc pentr datele analizelor chiar nu stiam mi-ai fost de mare ajutor.Te pup si tinem legatura, astept vesti.

gheorlan spune:
JAANA da-i bataie si sa ne vedem . Acum iei vreun tratament pt. fertilitate?Sau inca e devreme? Mie mi-a dat un tratament dupa 2 ani de incercari. Sper sa rezolv si problema cu prolactina sa-ti rezolvi si tu problemutele si sa vb despre burtici. n-ar fi frumos?.
si hai sa doboram problemele astea
Tmihaela multumesc pentru sfat.Acum iau duphaston si sper ca mastoza mea sa o tratez cu unpt ca asta imi doresc cel mai mult

Jaana spune:
gheorlan, nu iau nimic acum pentru fertilitate ci doar ma monitorizez atent (TB, mucus, teste). Noi incercam numai de 2 luni, e mult prea devreme pentru a vorbi de infertilitate. Medicii n-au vrut sa ne faca niste analize sa vedem cum stam... ne-au trimis acasa la munci ptr 2 ani... iti dai seama ca eu nu pot sta atat sa incerc, am 30 ani totusi... Daca pana in vara nimic, atunci vom merge la o clinica privata care aici sunt teribil de scumpe.
Zau ca nu-mi doresc nimic mai mult decat sa ajungem la burtici... da-i batai cu tratamentele si
si sa ne vedem acolo

gheorlan spune:
JAANA ma bucur sa aud ca nu incercati decat de atat de putin timp. Sunt sigura ca o sa reusiti si nu va mai fi nevoie de medici, analize si alte..... minuni. Si eu sunt cu temperatura de 6-7luni mi-o tot iau . La un moment dat ma saturasem si am renuntat dar a trbuit sa o reiau pt. ca medicul la care urmeaza sa merg o cere pe ultimele trei luni. Asta e!Tot inainte si poate ne vedem. Te pup si da-i bataie sigur va fi bine!!!

tzuca74 spune:
Draga Gheorlan,iti multumesc tare mult pentru incurajari,chiar am trecut prin momente de criza si disperare,toata lumea din jurul meu face copilasi,unele dupa chiar o singura incercare "asa zisa intamplare" si chiar ma supar-nu ma intelege gresit ,ma bucur din tot sufletul pentru ca li se intampla prietenelor mele apropiate dar si eu vreau...Atat de mult imi doresc si mi se pare tot mai indepartat momentul si mai fantastico-stiintific incat uneori pentru a ma proteja pe mine si creeierul meu cred ca in final ma voi consola cu ideea.Incep sa ma satur de atatea tratamente,cu cat imi fac mai multe investigatii mi se gasesc tot mai multe defecte care bineinteles au stat in calea realizarii acestui vis.Singura credinta a ramas cea in Dumnezeu-daca sa va indura de mine...Sunt pesimista si satula,din pacate mi-am descarcat durerea pe voi,iertati-ma dar nu prea mai vreau sa vorbesc cu nimeni ochi in ochi,evit mai nou subiectul si de multe ori ma simt parca as fi raioasa...iertati-ma ,iertati-ma ...

bubulina1 spune:
tzuca74, am ramas muta citind ultimul tau mesaj. Ce inseamna asta? Esti raioasa pentru ca ai probleme legate de fertilitate? Suntem cumva o comunitate de leprosi, tinand cont ca nu esti singura cu astfel de probleme? Draga mea, crede-ma, stiu prin ce treci si cred ca si alte fete imi dau dreptate. Dar daca vei face o depresie si iti vei face singura rau, crezi ca te vei simti mai bine sau te va ajuta intr-un fel? Chiar si daca faci FIV, tot mai exista speranta! Chiar daca va fi un drum mai lung, important este sa gasesti luminita de la capatul tunelului ca sa nu ramai in intuneric.
Speranta moare ultima!

gheorlan spune:
Tzuca74vrei bataita la popou?!!Te cred si te inteleg cred ca toate care scriem pe aici avem si intelegem. Nu trebuie sa disperam(mi-e drag de mine ca te incurajez dar si eu tot cam ca tine sunt cu moralul si cu optimismul). Las ca va fi si bine odata.SPER!!!!Te rog sa-ti revii, sa analizezi bine ce-ti doresti cu adevarat, si sa lupti cu orice pret pt. a-ti ineplini visele(indiferent care sunt acelea). De aceea suntem pe pamant si degeaba traim daca nu luptam pt. visele noaste!!Oao ce o fi cu mine?!! Cred ca tu m-ai facut sa fiu asa spirituala!!Te pup si capul sus vreau sa fii o invingatoare!!Ma duc sa
ca baga sotul divort !!!Astept vesti!!!

tzuca74 spune:
Tare va multumesc pentru incurajari!Ce sa fac,mai cad in butoiul cu pesimism si doamne greu este sa iesi de acolo!Noroc cu primavara asta de ma mai ia valul si mai cica mai uit de problema!Desi par o fire optimista si nu ma prea arat la lume cat de mult ma supara problema mea imi scapa uneori si rabufnesc...Gata,gata ,promit ca mi-a trecut(pentru o vreme ).Sa trecem la intrebari si sfaturi.Ati auzit ca ar fi bun extractul de zmeur si ceaiul de branca ursului?Si astea pentru mai multe probleme femeiesti?Am citit pe undeva ca ar fi bune si am cumparat si eu.Azi am baut prima cana de ceai (
|).Hai ca nu e char asa!Cred ca voi renunta la tratamentele hormonale pe care mi le prescrie cu mare drag,luna de luna doctorita-si aste parca de jena mea,caci nu uita sa-mi spuna de fiecare data ca "stii,draga mea,s-ar putea sa nu reusesti nici cu treaba asta dar totusi incearca -ne intalnim oricum dupa menstruatie..." E simpatica foc si de obicei pe langa ca astepti in fata usii-la particular, bineinteles- te si taxeaza frumusel ca doar iai luat din timp.E,asta este,astept o veste de la voi si inca odata iertare pentru ultimul meu mesaj.